Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

Antakiams gerų dažų galima nusipirkti Vilpėdėj. O skutimas antakių yra uždraustas salonuose ir kirpyklose, dėl higienos. Man kartais klaiku klausyt to Statkevičiaus. doh.gif
Aš pati savo klientėms pešioju ir manau geresnis budas pašalinti nereikalingus plaukelius tik vaškas, bet ne visoms jis tinka, kartais daugiau alergizuoja, nei pešiojimas.
Atsakyti
Kokie antakiai madingi šį pavasarį? g.gif
Atsakyti

Kokie antakiai madingi šį pavasarį? g.gif

ziurejau nuotraukas is dior 2008 spring beauty...tai visur ploni tamsus antakiai,
jei pavyks idesiu cia viena foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusumarykay @ 2008 01 14, 14:16)
Aš pati sau pešiojuosi. Stengiuosi kuo atsargiau ir švelniau.

Bet esu anksčiau ir skutusi. Paimdavau britvutę, ją sulaužydavau per pusę ir dar kartą tą pusę per pusę. Tada su ta mažiuke dalimi labai dailiai išsiskuta. Bet man nepatinka, kad plaukeliai greitai ir tokie šiurkštūs atauga.

O pešiojant naudoju tokį akių gelį nuo paburkimo, tai labai lengvai atvėsina, ir neleidžia odelei sutinti, išrausti, paburkti. Tikiuosi, kad ir ilguoju laikotarpiu nebus jokių "nukritimų".

Aš irgi pati pešiojuos jau daug metų ir patikėk gailiuosi, irgi buvau skaičiusi ,kad su laiku oda nukamba, bet buvau jauna ir buvo dzin, o dabar kai 32 ( na juk ne senatė dar) virš vokų tokia oda nukarusi doh.gif
Atsakyti
Net nežinojau, kad yra antakių mados. Man kosmetologė visada dažydama maišo juodą su rudu ir gerai gaunasi. O dėl pločio, tai skonio reikalas. Manau, kad viskas priklauso nuo veido ir akių formos wink.gif
Atsakyti
Aš irgi net nežinojau, jog antakiai turi savas madas biggrin.gif Grožio salone antakius visuomet nudepiliuoja vašku, bet ten šiuo reikalu einu gana retai, nes ir pati namuose susitvarkau. O antakių tai niekada nedažiau. Mano antakiai ir be dažymo gana ryškūs ir puikiai tinka prie veido bei plaukų smile.gif
Atsakyti
O aš tai visad skutuosi, nes nepatinka kentėt smile.gif
Karts nuo karto pasidažau su ilgalaikiais dažais.
Atsakyti
4u.gif
Gal kas pesioja antakius namie?? Nenoriu tasytis su kudikiu po salonus.... Gyvenu zukausko gatveje
Atsakyti
vasku depiliuoti antakius suuper!!bet kur anksciau depiliavausi dabar nebepatogus prisiparkavima.centras,masinu daug ,zaliuko pasigaut neimanoma..gal kas zinot kur kaune depiliuoja antakius?siaip vargstu su pincetu namie patti,nes kirpyklose laaabai nusiaurina man juos blink.gif
Atsakyti
skutant antakius greiciau atauga plaukeliai,pesiojant su svoguneliu israuna:)Tikrai geriau pesioti thumbup.gif
Atsakyti
man pastoviai negerai ispesiodavo antakius, kol atradau kas gerai sutvarko, visada vargdavau smile.gif
Atsakyti
kai jau pradedi pešiot, tai negali sustot biggrin.gif
Atsakyti