Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

xenzy
o gal pas ja ir makiaza dareisi? o gal zn kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 11 11, 18:27)
xenzy

Dariausi, bet nemokejau, nes tada buvo Christian Dior kosmetikos pristatymas, tai ji padare nemokamai:) O ja man rekomendavo kolege, jai ji dare vestuvini makiaza, tai buvo labai patenkinta:) Siaip atsiversk stiliu bet kuri ir paziurek kur Vaidos makiazai daryti:) Kiek zinau pas ja kainuoja apie 70 Lt. tai cia makizas ir berods plauku susukavimas, bijau pameluoti, jei tau reikes jos mobilaus, tai galesiu duoti smile.gif
Atsakyti
o kazi Kamviloj laisves prospekte kosmetologe patyrusi g.gif gal eiciau ten:hm
Atsakyti
xenzy zinok vakar nuejai i M&G Luca tai sake kad Vaida nebedirba sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 11 13, 18:05)
xenzy zinok vakar nuejai i M&G Luca tai sake kad Vaida nebedirba sad.gif

Nu va o as beveik susigundziau neiti pabandyti blink.gif
Atsakyti

QUOTE (Stichija @ 2004 11 11, 06:22)
O gal kuri žino gerą antakių koreguotoją - vizažistę Kaune? Nes jau vaizdelis pas mane tragiškas...........

Turiu gera antakiu "ravetoja", pas kuria einu 3metai, jei tinka dainavos raj. V.Kreves pr. pries express market parduotuve esanciame salone. Natalija vardu. kaina 6 Lt ( pesiojimas ir dazymas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 13 lapkričio 2004 - 17:57
QUOTE (xenzy @ 2004 11 12, 09:48)
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 11 11, 18:27)
xenzy

Dariausi, bet nemokejau, nes tada buvo Christian Dior kosmetikos pristatymas, tai ji padare nemokamai:) O ja man rekomendavo kolege, jai ji dare vestuvini makiaza, tai buvo labai patenkinta:) Siaip atsiversk stiliu bet kuri ir paziurek kur Vaidos makiazai daryti:) Kiek zinau pas ja kainuoja apie 70 Lt. tai cia makizas ir berods plauku susukavimas, bijau pameluoti, jei tau reikes jos mobilaus, tai galesiu duoti smile.gif

xenzy tai va kadamgi ji jau M&G Luca nebedirba, tai busiu lb dekinga jei duosi telefoniuka! smile.gif aciu! arba jei suzinosi kur ji dabar randasi, pranesk mum ok?!
Atsakyti
hmmm....geras:) nezinojai, kad ji is ten isejo smile.gif Siaip ji anksciau dirbo VisUnita salone, bet manau labai nenusidesiu davusi jos tel. 861110792, pabandykit, jei nerasit, tadu pabandysiu ja surasti kaip nors:)
Atsakyti
As irgi jau buvau susigundziusi eiti pas jusu pareklamuota Vaida, bet deja, blogos zinios. Butinai praneskite, kai zinosite kur ja dabar galima rasti. Matote, skambinti nepazistamam zmogui, kazkaip nei sis nei tas.
Atsakyti
Jei kam reikia, as tai Kaune galiu patart gera antakiu pesiotoja ir dazytoja smile.gif man dar ne karto nieko nepagadino. Cia bus senamiesty - vilniaus ir Dauksos gatviu kampas, iejus i kiemeli pro broma - ten dar kinieciu restoranas yra - tie patys laiptai - tik restoranas paskui po desine, salonas po kaire. Vardas manikiurininkes Rima. Salono telefonas 228067. Kaina antakiu pesiojimo ir dazymo 5 Lt.
Atsakyti
korekciją darau už 2lt, o dažymas 3lt . ir visai gerai daro tongue.gif
čia Lazdynuose clap_1.gif
brangiausiai dariau Hyper Rimi salone , už 10lt laugh.gif o 20lt tai išvis! kur tokios kainos? blink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Skruzdeliukas @ 2004 11 15, 14:04)
As irgi jau buvau susigundziusi eiti pas jusu pareklamuota Vaida, bet deja, blogos zinios. Butinai praneskite, kai zinosite kur ja dabar galima rasti. Matote, skambinti nepazistamam zmogui, kazkaip nei sis nei tas.

Naujiena del Vaidos, ji grizo pilnai dirbti i VisUnita salona, vienas ju Konstitucijos prospekte, kitas Odminiu gatveje. tel nr. galima rasti www.visunita.lt smile.gif o kas del makijazu galima jei skambinti tiesiai i mobilu smile.gif O VisUnitoje antakiu korekcija ir dazymas berods 19 Lt. ten dar dirba tokia mergaite Lena, tai ji irgi fainai daro, bet geriausiai jai sekasi pedikiurai:) vat tokia informacija:)
Atsakyti