Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE (Dobšiukas @ 2004 09 06, 18:50)
g.gif o prie ko antakių ravėjimas ir vokų nukarimas g.gif statkevičius tegu aina anatos paimokyt laugh.gif

Teko isklausyti kursuose poros kosmetologiu paskaitas ir abi minejo, kad nuo pesiojimo gali "nukarti vokai", bet tai priklauso ir nuo voku formos... Beje abi jos siule antakius vistik pesioti.

O man pesiojant viiiisai neskauda, nei viena asarele neisbyra, na nebent yra viena vietele ties nosim, kur papesus galiu pradeti ....ciaudeti laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif apie skutima laugh.gif vienai klasiokei kai buvom gal 11 ar 12 klasej, kosmetologe nuskuto antakius, tai ta i klase atejus tik apsiziurejo, kad puse blakstienu nuzarino su visais antakiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE (lysa @ 2004 09 07, 12:07)
laugh.gif apie skutima laugh.gif vienai klasiokei kai buvom gal 11 ar 12 klasej, kosmetologe nuskuto antakius, tai ta i klase atejus tik apsiziurejo, kad puse blakstienu nuzarino su visais antakiais blink.gif

Cia tai geras,nepyk bet juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Man paciai visada pesioja, o mano sesuo skutasi pati (ji ne manikiuriste) ir kaip graziai pasidarius forma liuks.O as nuejau tipo pas l.gera kur kampa islauzia nulupo 13 litų dry.gif
pas seseri gal net graziau...
Atsakyti
Mano kosmetologe apako,kai as pasakiau,kad kosmetikos salone Palangoje man antakius su vasku padailino.Ten oda jautri ir labai plona,todel vaskas visiskai netinka.
Vot kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
Atsakyti
Aš pešioju, bet esu bandžiusi ir su vašku, ir su skutimu. Vaškas ir pešiojimas visgi geriau, nei skutimas rolleyes.gif
Atsakyti
As tai tik pesioju!!! Niekad nebandziau skustis, o be to kai skutiesi, tai gi matosi tie trumpi plaukeliai, o kai ispesi, tai nesimato nieko. Man geriau ir labiau patinka pesiotis thumbup.gif
Atsakyti
Ka tik grizau is kosmetologes - vasko nepataria nes vistiek liks plaukeliu,kuriuos reiks pesiot,o skutimas nieko,bet atlieka tik toms,kurios nemegsta pesiot,bet tik gerai pazistamom klientem,kadangi pagal chigienos reikalavimus - neleidziama.O kad vokai su laiku nukars tai tiesa,bet visi neisvengsim senatves rolleyes.gif
Atsakyti
netikiu i vsio pesiojuosi sekmingai i neskauda cia grynai nuo odos elastingumo priklausys a nukars man kai sena boba busiu a ne
Atsakyti
visada peti pesiojuosi, antakiai turi forma, o as tik israunu nereikalingus. ir kuo labiau pasioji, tuo maziau atauga. o skustis nepatariu - kaip tragiskai atrodo ataugantys plaukeliai, juk jie visi vieno ilgio buna ir juodi ir stori, labai negraziai atrodo.nu ir kas jei nukars vokai - pasidarysiu patempima, siaip laikais tai baikos:)
Atsakyti
žinau vieną moterį, jai antakiai visai nutriušo , neaišku nuo ko-ar nuo skutimo ar nuo pešiojimo.
tai va, dabar ji kaip ir be antakių; juos nusipaišo, bet manau, neteisingai, nes aukštesnėje linijoje nei turėtų būti. blink.gif matosi buvusių antakių juostelė, o auksčiau- nupieštieji huh.gif nu taip įdomiai atrodo-visad ji man nustebusi tokia huh.gif
Atsakyti
Skustu antakiu plaukeliai atauga lygiai tokio paties siurkstyumo, kaip ir vyriska barzda dry.gif
Atsakyti