Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

QUOTE(fishke @ 2009 02 21, 09:47)
jau užsisakiau c vitaminą  rolleyes.gif 

tik rašo, kad nuo 4 metų juos galima vartoti  g.gif  dičkė tai gaus, o va mažė da trijų neturi, tai vadinas negalima jai? o gal tabletę pusiau dalinti?  unsure.gif

Manau, kad čia ne bėda, galima sutrinti ar ištirpinti tą tabletę ax.gif o ar reik dalinti tai nežinau, žiūrint koks ten kiekis ax.gif
Aš ir susigundysiu tuo vit C ir multikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 02 21, 11:45)
Manau, kad čia ne bėda, galima sutrinti ar ištirpinti tą tabletę  ax.gif o ar reik dalinti tai nežinau, žiūrint koks ten kiekis  ax.gif
Aš ir susigundysiu tuo vit C ir multikais  4u.gif

na ne dėl sukramtymo aš mažei galvoju duot-neduot schmoll.gif sakau, gal visa tabletė būtų per daug g.gif gal ne be reikalo rašoma " vaikams nuo 4 metų ir suaugusiems" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 21, 11:02)
na ne dėl sukramtymo aš mažei galvoju duot-neduot  schmoll.gif  sakau, gal visa tabletė būtų per daug  g.gif gal ne be reikalo rašoma " vaikams nuo 4 metų ir suaugusiems"  unsure.gif

Nežinau tiksliai dėl ko rašoma, bet skaičiau prie Amway temos, kad dėl to, jog maži vaikai neužspringtų ax.gif reik pažiūrėt koks ten kiekis mg, jei tinkamas, tai manyčiau tada viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 02 21, 12:55)
Nežinau tiksliai dėl ko rašoma, bet skaičiau prie Amway temos, kad dėl to, jog maži vaikai neužspringtų  ax.gif reik pažiūrėt koks ten kiekis mg, jei tinkamas, tai manyčiau tada viskas gerai  4u.gif

mirksiukas.gif
pažiūrėjau bigsmile.gif amway tabletėje 30 mg , o kitų preparatų - apie 50 mg (kitur net 70-90 mg, rekomenduojama paros dozė vaikams ) rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkom pprieš porą dienų vitaminus "kiddi", netiko vaikui, sualergizavo verysad.gif Iškart nustojau duoti. kainuoja 50lt, perskaičiau..kad galima suaugusiem gerti.Galvoju, na neišmesiu ..pati gersiu.
Bet svarbiausiai ką norėjau pasakyti ir kitus perspėti. Paskaičiau vitaminų sudėtį ir radau tokį E211, o kenksmingų maisto priedų lentelėje jis yra UŽDRAUSTAS! Net nupurtė,Baisu net gerti, teks išmesti. KAIP REIKIA SKAITYTI prie pradedant vartoti verysad.gif umn.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelidu: 21 kovo 2009 - 11:42
user posted image
O štai čia galite paskaityti apie E 211 ( rusų kalba)
My Webpage
Atsakyti
Mes naudojam Cigapan thumbup.gif negaliu atsidžiaugt 4u.gif
Atsakyti
Gydytojas mums parekomendavo Tedį su ežiuole, bet info lapelyje rašo, kad jie tik nuo 3 metukų, o maniškei 2. Ar davėt kas anksčiau? Kaži, nieko blogo nenutiks? g.gif
Atsakyti
geriam pikovit multivitaminus nuo metuku tongue.gif
Atsakyti
neduodu jokių ax.gif kai susiruošiau pirkti,vaistininkė atkalbėjo,dėl esančių konservantų vitaminuose ax.gif duodu žuvų taukus ir natūralią geležį smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti