Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

Norėčiau pasiteirauti kokius vitaminus duodate savo mažiams? Saviškei nevalgiukei laiks nuo laiko nuperku Multi-tabs, o šiandien per apsilankymą pas gydytoją rekomendavo dar girdyti ir Osteocare. Tiesa, dar gariam vitaminą D. Ar ne per daug tos sintetikos 7 mėnesių mažei?
Atsakyti
o šiandien per apsilankymą pas gydytoją rekomendavo dar girdyti ir Osteocare. Tiesa, dar gariam vitaminą D.

Jei jau ruosiates gerti Osteocare, tai vitamina D tikriausiai kol kas reiktu palikti ramybej  ;)
Na, o mes per savo amzeli (1metai ir 5 menesiai) isbandem tik vitamina D ir visai neseniai Osteocare. Po pastarojo dantukai eme dygti kaip grybai  :D (nezinau - sutapimas cia ar tie vitaminai prisidejo).  :)
Atsakyti
Na, va kiek suprantu ,kad tą osteocare paskyrė būtent dėl dantukų. Paklausė kiek dantukų turime, atsakiau, kad kolkas nei vieno, tai ir paskyrė tuos vitaminus.
Atsakyti
O mes gerem ir Osteocare ir vit. D. Vis tiek mazai dantuku. Dabar duodu lasiuka vit. D, 1 sauksteli "Kiddy" ir 1 sauksteli zuvu tauku - taip patare gydytoja. Siandien pasirode pirmasis kruminis.
Siaip reiketu pasikonsultuot su gydytoja, nes kiekvienam vaikui yra individualiai su tuo vit. D, nes jo perdozuot negalima. Kas vienam tinka, kitam gali netikti.
Atsakyti
O Kiddy arba Multitabs gydytoja rekomendavo ar savo nuoziura duodat? mano vyresnei buvo gydytoja liepus nuo pat gimimo duot,o dabar mazei nieko nesake... Duodu vit.D po lasiuka ir viskas.
Atsakyti
Mano dukra labai nevalgi, tai vitaminu daug isbandeme:ir sintetiniu , ir homeopatiniu. Mano nuomone geriausi buvo Kiddy. wink.gif
Mamulia, tu gal geriau gydytojos paklausk del vitaminu davimo, nes juk ir nuo vitaminu alegija buna. ???
Atsakyti
O mes gerem ir Osteocare ir vit. D. Vis tiek mazai dantuku. Dabar duodu lasiuka vit. D, 1 sauksteli "Kiddy" ir 1 sauksteli zuvu tauku - taip patare gydytoja. Siandien pasirode pirmasis kruminis.

tai kiek jus dantuku ju turit, kad per mazai? jei jau krumini turit tai tikrai ne taip jau mazai... mes vis dar 8 teturim jau nuo pavasario nieko naujo sad.gif... tiesa, vit. kazkaip neduodu, o gal reiktu? nu va pasveiksim kulniuosim  su gydytoja pasitart...

Saule, o jums osteocare patare gydytoja? kad per mazai dantuku ar kaip??

Atsakyti
Mano Rokui 1,4 m. 5dieni buvom pas gydytoja ir mums paskyre KIDDY vitaminus, po arbatini shaukshteli karta dienoj. Machiau, kad i ji ieina vitaminas D3, kaip manot, ar nereikai papildomai dar po koki lashiuka D3 duoti?  :smile.gif

Rutukas.
Atsakyti
Mano Rokui 1,4 m. 5dieni buvom pas gydytoja ir mums paskyre KIDDY vitaminus, po arbatini shaukshteli karta dienoj. Machiau, kad i ji ieina vitaminas D3, kaip manot, ar nereikai papildomai dar po koki lashiuka D3 duoti?  :smile.gif

Šiaip vit. D profilaktiškai skiriamas iki 1.5 m. Jei į Kiddy sudėtį įeina vit.D, tai jo tiek turėtų užtekti.
Atsakyti
QUOTE (Mazius @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 22:44)
Mano mazoji(3 men ir 1 sav.) geria tik vit.D2 po 3 lasiukus du kart dienoj.Gydytoja paskyre dar papildomai ir MultiTabs vitaminu,bet vaistininke sake kad tuose vitaminuose vit.D yra dienos norma.Taip kad kol kas palikom tik prie vit.D.

Ar ne per daug 6 lašai per dieną, o gal tu čia ką nors maišai?
Atsakyti
Mums suejo 1 metukai ir gydytoja israse Osteocare (del prasto miegojimo nakti, sake, kad magnis raminanciai veikia), bet vitamino D liepe nevartot. Kai pasiziurejau Osteocare sudeti, tai ten D vitamino labai mazai. Gal kas vartojot Osteocare, o ar geret tuo metu D3 ir kokiomis dozemis?
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2004 01 12, 18:32)
Kol kas geriame tik vitamina D3 ir viskas.

Tai jus dar maziukai labai smile.gif Osteocare israsineja vyresniems nei metai vaikuciams.
Atsakyti