Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

Smagu skaityt, kad viskas tau gerai praejo. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 12, 13:15)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Aš jau po operacijos, sveika ir gyva smile.gif
Išoperavo pusę skydliaukės, tačiau dar vistiek ateis atsakymai dėl tos cistos turinio...
Jau būtų išleidę šeštadienį, bet operavęs gydytojas pasiūlė pabūti iki šiandien, nes namie maži vaikai smile.gif
O šiaip man viskas praėjo thumbup.gif Bent jau aš taip manau, nors ir gydytojas sakė, kad esu stipri.
O chirurgas KYMANTAS tai man labai labai patiko, geras gydytojas, turi jumoro jausmą, tikrai fainuolis wub.gif Rekomenduoju 4u.gif
Mano balsui viskas ok, kaip ir kitoms palatos kaimynėms, o teko gulėti dideeelėj palatoj.

O kad visko pasitaiko ir geriausiems - faktas ... Nes kitų klabai girimas Krasauskas pažeidė vienai moteriai balso stygas sad.gif

Dabar po 3-4 savaičių keliausiu tirtis hormonų, tikiuosi viskas bus OK wub.gif

Ačiū labai visoms už palaikymą oro_buckis.gif wub.gif  4u.gif

Dziugu, kad viskas praejo! Dabar pamatysi, kad kasdien bus vis geriau!
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 12, 11:15)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Išoperavo pusę skydliaukės, tačiau dar vistiek ateis atsakymai dėl tos cistos turinio...
Jau būtų išleidę šeštadienį, bet operavęs gydytojas pasiūlė pabūti iki šiandien, nes namie maži vaikai smile.gif
O šiaip man viskas praėjo thumbup.gif Bent jau aš taip manau, nors ir gydytojas sakė, kad esu stipri.
O chirurgas KYMANTAS tai man labai labai patiko, geras gydytojas, turi jumoro jausmą, tikrai fainuolis wub.gif Rekomenduoju 4u.gif
Mano balsui viskas ok, kaip ir kitoms palatos kaimynėms, o teko gulėti dideeelėj palatoj.

O kad visko pasitaiko ir geriausiems - faktas ... Nes kitų klabai girimas Krasauskas pažeidė vienai moteriai balso stygas sad.gif

Dabar po 3-4 savaičių keliausiu tirtis hormonų, tikiuosi viskas bus OK wub.gif

Ačiū labai visoms už palaikymą oro_buckis.gif wub.gif  4u.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif O Kymatas man irgi labai patiko, tikrai fainuolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolli @ 2007 02 11, 17:54)
labutis.as irgi jau sitoje kompanijojeir visai smagu,pamirsti kad tai visai viskas rimta.mano skydliauke irgi siauteja ir teks ja salinti.as visai nebijau nei op.nei  ko nors kito tiesiog esu tokia,kad kol kas nors neatsitinka,tai ir nesuku galvos.patikek,nera padeties be iseities.o hipertiroze yra blogiau nei hipo.sunkiau gydoma.kai kam pavykstapasiekti remisija kokiai 10 metu ir po to vel tas pats tai nebijok ir op. 4u.gif

Sveika 4u.gif
jei taip galima labintis smile.gif malonu kad aptikau si skyreli, labai padeda toks bendravimas su likimo draugemis smile.gif vat as sunerimau del to kad tave jau operuoja, nes visada galvojau kad operacija tik tuo atveju jei mazgai yra, o pasirodo visaip buna verysad.gif
Papildyta:
[quote=Zanetux,2007 02 12, 12:15]
Sveikos mergaitės 4u.gif

na sveikinu ir as 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=dolli,2007 02 11, 19:23]
viduriukus labai gerai patvarko rabarbaru miteliu taletukes.ju yra kiekvienoje vaistineje kaina iki triju litu priklauso nuo pvm.vaisto pav,Radirekx,vakare pora tabletukiu ir ryte visos sav.turinys bus vietoje tai jau isbandyta.aisku nereikia kas vakara nes paskui organizmas prades tingeti atlikti savo pareigas.

Ačiū! reiktų pabandyti tabeltikių, bet va būtent ir bijau, kad paskui visai neaptingtų mano žarnynas...
Atsakyti
sveikos senai matytos ,na ka galiu pasakyt viena operacija seka kita unsure.gif issioperavau skydliauke pries menesi,o pries gera savaite cista trukusia kiausidese. norejau jusu paklaust ar skydliauke jums dave kokia itaka gimdai kiausidej ar krutim?
Atsakyti
QUOTE(dolli @ 2007 02 11, 15:29)
sveikos.susirgau ir as.pasiuto mano skydliauke.pasijutau ne kaip tai pradejau vaikscioti nuo einosiaus pas keiposiu,kol nepatekau pas Kazanaviciu ,tas mane tiesiai i klinikas nusiunte kraujo valymui nes jau nenuejau,igriuvau i jo kabineta drebedama.atstate greitai mane,taciau skydliauke vis tiek per greitai dirba.man nustate toksine difuzine 2 laipsnio struma galima dar vadinti hiperfunkcija arba tireotoksikoze.gydausi nuo rugsejo men.dabar geriu ryte tiroksina kad veiktu vietoje skydl.o po to metizoli kad ja slopintu.taciau tyr.ne tokie kokie turetu buti.Kazanavicius liepia operuotis.rekomendavo Kymanta as pasitikiu ir tuo ir tuo.gal galit kuri nors pasakyti kiek laiko reikia laukti oeracijos kai paskambini chirurgui.noreciau pataikyti balandzio men.operuoti skydliauke reikia del to,nes metizolis naikina leukocitus.o gal kuri zinot kaip juos atstatyti,kad ir liaudiskom priemonem.is ansto dekoju.

na dar tave patrukdysiu savo klausimais smile.gif musu visai ta pati diagnoze, tik noriu paklaust kokie pas tave skaiciai buvo, na to tth ir ft4? ar kito kaip nors ir pan. pas mane gydymo pradzioj ft4 buvo virs 100, o tth 0,005. dabar kai gydausi ft4 60, o tth 0,oo4. kaip tau buvo?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 02 12, 18:15)
sveikos senai matytos ,na ka galiu pasakyt viena operacija seka kita  unsure.gif  issioperavau skydliauke pries menesi,o pries gera savaite cista trukusia kiausidese. norejau jusu paklaust ar skydliauke jums dave kokia itaka gimdai kiausidej ar krutim?

Labutis 4u.gif Mane gydanti endokrinologė aiškino, jos toms, kurios turi skydliaukės problemų anksčiau ar vėliau atsiranda ir ginekologinių verysad.gif Taip ir buvo. Tad pašalino kiaušides. Dabar plius mastopatija. Dėl krūtų profilaktiškai pagerk nakvišų aliejų. Gerti reikia 3-4 mėn. ir ilgiau. Nakvišas geriau vartoti 1000 mg 1 tabl. per dieną, arba 500 mg 2 tabl. per dieną. Mastodynon lašiukai irgi gerai, bet juos gerti galima 2-3 mėn. ir paskui būtinai daryti pertrauką, nes turputį erzina skrandį. Tinka dėl visokių moteriškų negalavimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2007 02 12, 19:27)
na dar tave patrukdysiu savo klausimais smile.gif musu visai ta pati diagnoze, tik noriu paklaust kokie pas tave skaiciai buvo, na to tth ir ft4? ar kito kaip nors ir pan. pas mane gydymo pradzioj  ft4 buvo virs 100, o tth 0,005. dabar kai gydausi ft4 60, o tth 0,oo4. kaip tau buvo?

negaliu patiketi tavo skaiciais,kiek laiko gydaisi ir kaip jautiesi.mano buvo tth-0,0002 ft4-59.bendras kraujo tyr.blogi visi faktoriai ne normos ribose,organizme intoksikacija,mano seimos gyd.ziuredamas i tyrimus ir sake kad letinis apendicitas tai as ir nulekiau is kart pas Kazanaviciu tai jis ir nustate man diagnoze ir jo nurodymu buvo valomas kraujas.po pirmos proceduros pasijutau kad gyvensiu.oseimos gyd.tai man buvo israses rifamizido emb-fatoli400 ir penicilino po 1 kaps.ir liepe men.gerti,tiesa dar dave biuleteni tai net nepirkau ju vaistu paskirtoje vaistineje o per kompa suradau viamedica.dabar mano tth-o,14 ft4-12 skydliauke maza pasidare bet krastuose dega raudonuoja ir islindo 2 mazgeliai 0,9mm. kito nezinau.nuo metizolio mazeja lleukocitai del to geriau salinti.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2007 02 12, 19:59)
Labutis  4u.gif Mane gydanti endokrinologė aiškino, jos toms, kurios turi skydliaukės problemų anksčiau ar vėliau atsiranda ir ginekologinių  verysad.gif Taip ir buvo. Tad pašalino kiaušides. Dabar  plius mastopatija. Dėl krūtų profilaktiškai pagerk nakvišų aliejų. Gerti reikia 3-4 mėn. ir ilgiau. Nakvišas geriau vartoti 1000 mg 1 tabl. per dieną, arba 500 mg 2 tabl. per dieną. Mastodynon lašiukai irgi gerai, bet juos gerti galima 2-3 mėn. ir paskui būtinai daryti pertrauką, nes turputį erzina skrandį. Tinka dėl visokių moteriškų negalavimų  ax.gif

rysys yra.Tik visom gali buti skirtingai,mano men.labai menkos,bet reguliarios,galiu numatyti penkmeciui i priety.Mastodinoa naudojau tai tikrai geras vaistas.Jis zoliu pagrindu pagamintas.Pas mane pries 12 metu buvo krutyje didelis skausmingas guzas tai dare onko.disp. biopsija geriau mastodinona ir kaip sake gyd.kad pajusi poveiki po 5-6 sav.gerimo tai taip ir buvo viskas suminkstejo ir isnyko.mastodinona asgeriau puse metu.Dideli guza uzauginau beslaugydama suneli kuris po auglio op.is mazuju smegenu buvo spinduliuojamas.dabar jam tuoj 21m.o as jauciuosi kaip jo sese.ir si mano liga nuo stresu.neseniai grizau is darbo ryt vel anksti lekiu.kita diena parasysiu ka nors.
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2007 02 12, 13:35)
Sveika sugrįžus :4u: Smagu, kad viskas gerai :super  O Kymatas man irgi labai patiko, tikrai fainuolis :)

sveika,sveika as irgi eisiu tavo pedomis.o ten man atrodo jie visi fainuoliai,tiesiog gal kai kam skirta.ilsekis mylek save ir viskas bus gerai. :4u:
Atsakyti
tai va kad ir man cistos uzaugo ir kiausidese(kuria isoperavo) ir krutyse turiu cistu.As tai kaltinu tik viena save,kad patikejau Kazanavicium,kuris uztikrino,kad cia nieko bendra neturi ir metus laiko mane marino vaistais.vat butent po metu man ir atsirado visa tai.Ginekologe ir vidaus gyd. sake cia nuo skydliaukes,nes pries metus viskas buvo gerai, o dbr...Baisu,man tik 20 visas gyvenimas pries akis, labai bijau kad yra tikimybe nesusilaukt vaiku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelli: 12 vasario 2007 - 23:06
QUOTE(dolli @ 2007 02 12, 22:38)
negaliu patiketi tavo skaiciais,kiek laiko gydaisi ir kaip jautiesi.mano buvo  tth-0,0002  ft4-59.bendras kraujo tyr.blogi visi faktoriai ne normos ribose,organizme intoksikacija,mano seimos gyd.ziuredamas i tyrimus ir sake kad letinis apendicitas tai as ir nulekiau is kart pas Kazanaviciu tai jis ir nustate man diagnoze ir jo nurodymu buvo valomas kraujas.po pirmos proceduros pasijutau kad gyvensiu.oseimos gyd.tai man buvo israses rifamizido emb-fatoli400 ir penicilino po 1 kaps.ir liepe men.gerti,tiesa dar dave biuleteni tai net nepirkau ju vaistu paskirtoje vaistineje o per kompa suradau viamedica.dabar mano tth-o,14 ft4-12 skydliauke maza pasidare bet krastuose dega raudonuoja ir islindo 2 mazgeliai 0,9mm. kito nezinau.nuo metizolio mazeja lleukocitai del to geriau salinti.

na gydausi as nuo rugpjucio men., skaiciai dideli zinau, ir keisciausiai kad rudeni jau buvo ft4 geras, o va poto pradejo dideti ir dabar vel kaip matai didelis tas skaicius, nezinau net kaip tai paaiskinti. aciu dievui kraujo tyrimai tada buvo beveik geri o dabar tiesiog geri smile.gif matysim kaip toliau bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2007 02 13, 00:04)
tai va kad ir man cistos uzaugo ir kiausidese(kuria isoperavo) ir krutyse turiu cistu.As tai kaltinu tik viena save,kad patikejau Kazanavicium,kuris uztikrino,kad cia nieko bendra neturi ir metus laiko mane marino vaistais.vat butent po metu man ir atsirado visa tai.Ginekologe ir vidaus gyd. sake cia nuo skydliaukes,nes pries metus viskas buvo gerai, o dbr...Baisu,man tik 20 visas gyvenimas pries akis, labai bijau kad yra tikimybe vaiku  verysad.gif

nu tai tau ir Kazanavicius, kaip suprast tarp skydlaiukes ir moterisku dalyku ner rysio?!tai ir durnam aisku kad yra, kad ji apskritai su viskuo susijus. man menesines nuo pat ju prasidejimo laiku buvo nereguliaros, kai islindo skydliauke tris menesius ju visai neturejau, dabar nereguliarios, bet gal gi atsistatys doh.gif ir fibroadenoma esu issioperavus kruty, tiesa tai ivyko gerokai pries skydliauke unsure.gif
Atsakyti