Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

man folikuline adenoma isoperuota dbr.As apie si gydytoja turiu savo nuomone,mano artimieji suzinoje norejo asmeniskai pas ji nuvykt,nes kai parodau kitiem gydytojam tyrimus ir rezultatus po viso gydymo jo,tai tik pakraipo viojosi galvas.jei buciau bobute 70 metu tai neimciau i galva,bet kai esu jauna ir daktarui nerupi kaip jis dirba,o rupi kaip tik litus i kisene i sikist ir kuo daugiau.as apie ji oj kokiu istoriju galeciau papasakot,kad...jei jis draugui jau ir cukraliges vos nepripazino,nors nei simptomu nebuvo ir tyrimai idealus.sakau jis verslininkas,karjeristas
Atsakyti
kazko stringa sm, manes cia visai nerodo bigsmile.gif
as pati su kazanavicium nesu susidurus, bet tik girdejau, tai ji visi tik giria ir pan., bet va kaip cia yra g.gif
Papildyta:
nu labos nakties tau lille, nes matau kad tik dviese belikom. einu lovyten, reik pailset, nes ko tai raumenukus labai maudzia doh.gif
Papildyta:
sorry, tu gi lelli, ne lille blush2.gif
Atsakyti
na as ir pati pas ji nuejau,nes ji rekomendavo,bet va kokios nesamones gavos.o del to kad moteriskos problemos,nestumas ir visa kita,tai buvo mano pirmas klausymas pas ji nuejus,bet jis patikino ka nieko bendra ir nereiketu jaudintis.tai man jo zodziai ausyse ir dbr skamba!!!
Papildyta:
as ir jau einu,na iki kito susirasymo
Atsakyti
Sveikos smile.gif
noriu paklaust gal kuri lankotes pas gyd. Masiulioni? jis yra raudonojo kryziaus ligonines endokrin. sk. vedejas. as pas ji gudausi, tai siaip noriu suzinot nuomoniu jei tokiu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2007 02 13, 15:07)
Sveikos smile.gif
noriu paklaust gal kuri lankotes pas gyd. Masiulioni? jis yra raudonojo kryziaus ligonines endokrin. sk. vedejas. as pas ji gudausi, tai siaip noriu suzinot nuomoniu jei tokiu yra mirksiukas.gif

p.s. man jis labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kurios po operacijos tai linkiu greičiau ant kojų atsistoti, nes žinau kaip sunku. Susiskambinau su Baranausku tai laiko nekeičia važiuoju jodo kovo 2d. gal kas būsit tokiu laiku, man taip pat atrodo, kad visos ligos tarpusavyje susiję, juo labiau, kad čia endokrinologija, belieko semtis vienoms iš kitų patirties ir gydytis, mūsų vietiniai gyd. net nežino jog 3 savaites reikia negerti tiroksino. Pasakė pati gariau žinai kaip gydytis . Tik vat su valgymu prastai, visai nenoriu, gal tai nuo visokių vaistų matysiu toliau, nebedaug liko iki kovo.Sėkmės visom
Atsakyti
sveikos. paklausiu jūsų patarimo.kaip daugiau žinanačių ir patyrusių ax.gif šiandien buvau dėl skydliaukės,tai per echoskopą pažiūrėjo,ir sakė gali tekti operaciją daryti. o dėl kokių priežasčių operaciją?ką ten galėjo pamatyti? (viskas vyko ne lietuviškai todėl ir nesupratau) juk jei vežys tai turi kitokį tyrimą daryti unsure.gif paaiškinkite man ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 02 13, 20:07)
sveikos. paklausiu jūsų patarimo.kaip daugiau žinanačių ir patyrusių  ax.gif  šiandien buvau dėl skydliaukės,tai per echoskopą pažiūrėjo,ir sakė gali tekti operaciją daryti. o dėl kokių priežasčių operaciją?ką ten galėjo pamatyti? (viskas vyko ne lietuviškai todėl ir nesupratau) juk jei vežys tai turi kitokį tyrimą daryti  unsure.gif paaiškinkite man ką  blush2.gif

Operaciją daro arba kai yra mazgų ir jie yra įtartini, arba kai skydliaukė gamina per daug hormonų ir vaistais gydymas nepasiduoda. Tavo atveju, jei darė tik echo, greičiausiai aptiko mazgelių ( nes nustatyt hoormonams reikia kraujo tyrimo, kad kažką galėtų pasakyt). Jei tai tikrai mazgai, tai dar prieš kažką nusprendžiant turėtų daryt punkciją. g.gif Ir tikrai ne visi mazgeliai, net ir operuojami yra vėžys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 13 vasario 2007 - 20:41
QUOTE(logika @ 2007 02 13, 22:07)
sveikos. paklausiu jūsų patarimo.kaip daugiau žinanačių ir patyrusių  ax.gif  šiandien buvau dėl skydliaukės,tai per echoskopą pažiūrėjo,ir sakė gali tekti operaciją daryti. o dėl kokių priežasčių operaciją?ką ten galėjo pamatyti? (viskas vyko ne lietuviškai todėl ir nesupratau) juk jei vežys tai turi kitokį tyrimą daryti  unsure.gif paaiškinkite man ką  blush2.gif

Negalvok iš karto apie blogiausią. Echoskopija ko gero parodė mazgus, o ar jie piktybiniai ar ne gali tik punkcija parodyti. Tad, manau, reikėtų daugiau tyrimų pasidaryti. Hormoninius pakitimus parodys kraujas. Reiktų ir jį pasidaryti. Juk ir su mazgais skydliauke gali dirbti gerai.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 02 13, 21:39)
Operaciją daro arba kai yra mazgų ir jie yra įtartini, arba kai skydliaukė gamina per daug hormonų ir vaistais gydymas nepasiduoda. Tavo atveju, jei darė tik echo, greičiausiai aptiko mazgelių ( nes nustatyt hoormonams reikia kraujo tyrimo, kad kažką galėtų pasakyt). Jei tai tikrai mazgai, tai dar prieš kažką nusprendžiant turėtų daryt punkciją. g.gif Ir tikrai ne visi mazgeliai, net ir operuojami yra vėžys

Gal kuri galite pasakyti,kaip cia su tom operacijom.Noriu zinoti,kaip vyksta ikioperacine eiga?Man dave Kymanto mob. tai,kai paskambinsiu jam ,pasakysiu kad man jus rekomendavo tas ir tas,o toliau... Juk reikia tur but siuntimo is seimos gyd.ir ar nereikia kad apziuretu ponas chirurgas,ir dar ar iki pat operacijos yra geriami vaistai,o gal kuriai nors mazino palaipsniui ju doze,o paskui tik smikst ir skiria kitus visam laikui?Labai sunkiai man sekasi rasyti,mat as aplamai naujoke ,badau dar vienu pirstu. Nepykite ant manes senes,anksciau tik spauda ir siaip per gogle pazaizdavau o dabar panorau ir paieskoti likimo draugiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolli @ 2007 02 13, 21:27)
Gal kuri galite pasakyti,kaip cia su tom operacijom.Noriu zinoti,kaip vyksta ikioperacine eiga?Man dave Kymanto mob. tai,kai paskambinsiu jam ,pasakysiu kad man jus rekomendavo tas ir tas,o toliau... Juk reikia tur but siuntimo is seimos gyd.ir ar nereikia kad apziuretu ponas chirurgas,ir dar ar iki pat operacijos yra geriami vaistai,o gal kuriai nors mazino palaipsniui ju doze,o paskui tik smikst ir skiria kitus visam laikui?Labai sunkiai man sekasi rasyti,mat as aplamai naujoke ,badau dar vienu pirstu. Nepykite ant manes senes,anksciau tik spauda ir siaip per gogle pazaizdavau o dabar panorau ir paieskoti likimo draugiu. 4u.gif

o jūs ne kaunietė?

šiaip reikia siuntimo iš savo polikliniko į KMUK, pas endokrinologą... Tada jis padaro tyimus ir po to nukreipia operacijai...
Na, bent jau man taip buvo...
O jei tik pas chirurgą eit, tai nežinau... dry.gif man atrodo vistiek turi būti endokrinologo siuntimas operacijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 13, 22:45)
o jūs ne kaunietė?

šiaip reikia siuntimo iš savo polikliniko į KMUK, pas endokrinologą... Tada jis padaro tyimus ir po to nukreipia operacijai...
Na, bent jau man taip buvo...
O jei tik pas chirurgą eit, tai nežinau... <_< man atrodo vistiek turi būti endokrinologo siuntimas operacijai :4u:

tai ir man tap atrodo. tik dar reikia pirma pakeisti seimos gydytoja,nes kai cia kazkur minejau as su daugybe tyrimu echoskopiju tame tarpe ir su gatavais skydliaukes tyrimais ir su plauciu nuotrauka ,kardiograma ir buvau konsultuota terapeuto visi nutare,kad man reikia endokrinologo<tai as laiminga ir nulekiau pas savo seimos gyd>teva gerb.docenta Simku.As buvau sokiruota juo <jis nekreipe demesio i mano tyr.ir paskyre savo izoniazidus ir dar pasake kad dabar niekas nepripazysta bet visos ligos prasideda nuo TBC .Tai dabar as ruosiuosi su sia klinika atsisveikinti. :4u:
Atsakyti