Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

QUOTE(lelli @ 2007 03 23, 05:11)
Galeciau pasiulyt Navicka,jis turi privacia klinka ir yra klpedos lig endikronologijos skyriaus vedejas jei esate klaipediete turetumet zinot ir Levinger jaunas,protingas ir lb fainas gydytojas,jis dirba konsultacinej poliklinikoj. as kazkaip jauciu nuovargi vis,nors tyroxina geriu maza doze,po puse tabletes  g.gif

Ačiū už rekomendacijas. Navicka žinau, o to kito gyditojo Levinger nebuvau girdėjusi. Aš geriu tyroxina 50 po visa tablete, bet jau senokai buvau pas gyditoją gal man ne tiek jo reikia gerti. Šiaip tai jaučiuosi normaliai tokio labnai nuovargio nejaučiu. Čia visos kalba apie grupes aš kažkaip nebuvau girdėjusi, kad galima gauti grupę jei neturi skydliaukės.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 03 24, 09:44)
Ačiū už rekomendacijas. Navicka žinau, o to kito gyditojo Levinger nebuvau girdėjusi. Aš geriu tyroxina 50 po visa tablete, bet jau senokai buvau pas gyditoją gal man ne tiek jo reikia gerti. Šiaip tai jaučiuosi normaliai tokio labnai nuovargio nejaučiu. Čia visos kalba apie grupes aš kažkaip nebuvau girdėjusi, kad galima gauti grupę jei neturi skydliaukės.

na man puse jos isoperuota ir gerybinis auglys buvo,tai as i grupe nepretendujoju ir ji man nepriklauso smile.gif
Atsakyti
sveikos, treciadieni einu tyrimus darytis eilini karta, rankos kojos dreba sad.gif is baimes, ne nuo ligos biggrin.gif tikiuosi, kad viskas gerai bus, bet mane vistiek labai zlugdo tai, kad dar ilgai reikes vaistus gerti sad.gif kazkokia ligone is manes padare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 26 kovo 2007 - 13:16
Mano mamai Kymantas skyre operacija balandzio 20d, tikiuosi jau daugiau niekas nesutrukdys issioperuot. Nes tas atideliojimas labai kerta per nervus.
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Buvau snd pas endokrinologa, tai israse L - Thyroxin. Tai kiek supratau, man yra hipofuncija... Jus vis tiek daugiau zinot , tai nuo ko israso L - Thyroxin ar nuo hipo ar nuo hyper ??? blush2.gif
Ir dar sake, kad mano laaabai gausus prakaitavimas yra ne del skydliaukes. Nu zodziu nz ka dabar daryti, ar reikia eiti pas plastikos chirurga kad suleistu botulino toksino, bet tas malonumas brangiai kainuoja apie 1500Lt. ir dar yra viena alternatyva, prakaito liauku salinimas, bet apie si buda tik girdejau, bet nieko nz... gal jus ka nrs zinote ? lauksiu atsakymo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 03 24, 04:53)
na man puse jos isoperuota ir gerybinis auglys buvo,tai as i grupe nepretendujoju ir ji man nepriklauso  smile.gif

O tai kada grupė priklauso , kai nebėra visai skydliaukės. Nes man nei vienas gyditojas neminėjo apie tokia galimybę gauti grupę. g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

O aš šiandien sužinojau savo TTH bigsmile.gif Jis 1.91 (iki operacijos, kol maitinau lelių buvo <0.002 doh.gif ) ir vaistukų kol kas nereikia rolleyes.gif
Endokrinologas sakė "viskas pas jus gerai, kaip neoperuota" wub.gif
Dabar po pusmečio reikės pasirodyti ax.gif

Aš iš tikrųjų ir jaučiuosi gerai, tikiuosi, kad taip bus ir toliau ax.gif

Dakie, grupė suteikiama tik pašalinus visą skydliaukę 4u.gif

edre, tikiuosi šįkart niekas nesutrukdys ir viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
Niu ir as tikiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės smile.gif , norėčiau jūsų patarimo. Mane Kazanavičius siunčia operuotis skydliaukę verysad.gif , ir pasiūlė kreiptis į Kymantą operacijai, tačiau bendradarbė sakė kad geriau šioje srityje operuoja Krasauskas. Gal galite padėti apsispręsti į kurį chirurgą kreiptis g.gif . Ir dar norėjau pasiklausti, ar labai baisi ši operacija, nes aš labai bijau verysad.gif ir todėl delsiu skambinti gydytojui.
Papildyta:
Ir dar vienas klausimėlis kamuoja g.gif , gal kuriai iš jūsų taip buvo. Man gydytojas sakė, kadangi mano hormonų parodymai labai geri, po operacijos nereiks gerti vaistų. Kaip manot ar tai tiesa, nes kiek skaičiau tai iš jūsų visos kurios operuotos geriat vaistukus doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(alioška @ 2007 03 27, 18:29)
Sveikos mergaičiukės  smile.gif , norėčiau jūsų patarimo. Mane Kazanavičius siunčia operuotis skydliaukę  verysad.gif  , ir pasiūlė kreiptis į Kymantą operacijai, tačiau bendradarbė sakė kad geriau šioje srityje operuoja Krasauskas. Gal galite padėti apsispręsti į kurį chirurgą kreiptis  g.gif . Ir dar norėjau pasiklausti, ar labai baisi ši operacija, nes aš labai bijau  verysad.gif  ir todėl delsiu skambinti gydytojui.
Papildyta:
Ir dar vienas klausimėlis kamuoja g.gif , gal kuriai iš jūsų taip buvo. Man gydytojas sakė, kadangi  mano hormonų parodymai labai geri, po operacijos nereiks gerti vaistų. Kaip manot ar tai tiesa, nes kiek skaičiau tai iš jūsų visos kurios operuotos geriat vaistukus doh.gif  ?

Sveika. Apie Krasauską nieko negaliuy pasakyt, o vat Kymantas mane operavo ir man patiko thumbup.gif Manau, neblogi abu chirurgai. Taip, kad tavo laisvė rinktis.
O kodėl tave siunčia operuotis? jei išpjaus tik puse skydliaukės, tai gal ir nereiks gert vaistukų, o jei visą, tai tikrai kad gersi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
man KrAsauskas nepatiko šiaip... Operavo Kymantas thumbup.gif wub.gif
man pašalino pusę skydliaukės ir šiai dienai hormonai normos ribose wub.gif
Atsakyti

Man taip pat reikia šalinti dešinę dalį skydliaukės, oi kaip būtų gerai kad ir aš apsieičiau be vaistukų thumbup.gif Na, aš čia paskaitinėjusi pastebėjau kad dauguma patenkintos esate Kymantu, todėl manau kreipsiuosi į jį.
O ar operacija labai baisi? Aš dar niekada nesu operuota, tai labai labai bijau verysad.gif .........
Atsakyti