QUOTE(Silma @ 2007 03 28, 15:14)
Labutis, kur buvai prapuolus? Gal buvai kur išvykus
Su pavasariu visas
Esu skaičiusi visas Jūsų žinutes, gal pamenat ankstesnėse temose rašydavo
Kvietkelis, gerų minčių parašydavo. Kažkodėl prapuolė.
Neprapulkit, merginos nei viena. Gera bendrauti. Nors oras jau kviečia į gamtą ir jau greitai atostogos, bet vistiek raskim laiko ir bendraukim
Neprapuoliau aš

Na buvau išvykus, bet jau sausio mėnesį. O šiaip pasiskaitau čia , bet kad nei patarimų turiu, nei pati kažką papasakot turiu

Užsiregistravau pas endokrinologę, tai talonas birželio mėnesį

Nu, žodžiu, pas mus Šiauliuose su tais endokrinologais tai tragedija

Vasarą važiuosiu pas Baranauską profilaktiškai, tai net nebeapsimoka čia beeiti. Tik pasisikaitau, kad visos čia tyrimus darotės, tai ir užsiregistravau. Nes paskutinį kartą dėl skydliaukės liepos mėn pas Baranauską buvau ir viskas
Dar toks pastebėjimas: esu kažkokia amžinai nelaiminga, niekas manęs nedžiugina, apatiška kažkokia

Nepasakyčiau, kad depresija, bet... Tai galvoju dabar, ar aš tokia visada buvau, ar čia su skydliaukę susiję

Pykstu pati ant savęs, kad esu tokia be emocijų, į viską ramiai reaguoju-nei naujas rūbas, nei remontai, nei vaikų geri pažymiai- niekas nedžiugina, t.y. ramiai į viską reaguoju.Pvz buvom išvykę i Norvegiją, tai pirma mano rimta kelionė, turėčiau grįžus laiminga vaikščioti, emocijų pilna būti, o dabar kai kas nors paklausia ką nors nėr ką pasakoti, nieko įspūdingo... Nu bet rimtai, nieko įspūdingo nemačiau

Bet čia jaučiu charakteris, o ne skydliaukė kalta

Nuo paauglystės buvau kompleksuota ir šiek tiek uždara...