Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

Aciu uz informacija, reiks informuot mama ir laukt kol pasiulys. O jei ne, tai reiks griebt jauti uz ragu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2007 01 31, 14:44)
Ir pas mane ta pati situacija, kad nebuciau galejus vaziuot. Norejau savo saskaita savaitei i Druskininkus nuvaziuot, bet vaikai vis " koja pakisa"  biggrin.gif

O as kita savaite vaziuosiu thumbup.gif (jei teciui geri atsakymai bus) i Birstona, vaikus vyrui palieku, sake su seneliu pagalba susitvarkys. Bet maniskes jau dickes, tik tiek kad vyresne viena visiskai nepabuna. Nors jau ir mazas buvau palikus blush2.gif (2m. ir 6m.) - stogas pradejo vaziuoti, nebeistveriau. Ir dabar viena visai fainai butu veztis (ir man linksmiau), bet kuria dabar pasiimsi g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš ką tik iš Kauno. paėmė kraują tyrimam, ryt skambinsiu paklaust atsakymų. Labai bijau, aišku to Tg labiausiai, nes jei bus padidėjęs reikš, kad viskas atsinaujino bijau.gif dar klausiau dėl iškrovos dienų, sakė nerekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 23:25)
Sveikutės. Aš ką tik iš Kauno. paėmė kraują tyrimam, ryt skambinsiu paklaust atsakymų. Labai bijau, aišku to Tg labiausiai, nes jei bus padidėjęs reikš, kad viskas atsinaujino bijau.gif  dar klausiau dėl iškrovos dienų, sakė nerekomenduoja g.gif

Joliuke, linkiu, kad viskas butu gerai, svarbiausia, kad to nelemto Tg visai nebutu. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 01 31, 21:54)
Joliuke, linkiu, kad viskas butu gerai, svarbiausia,  kad to nelemto Tg visai nebutu.  Sekmes

Ačiū oro_buckis.gif Ir aš tikiuos geriausio
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 22:07)

Joliuke,viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 22:07)

Tik prašytume mūsų nekankinti, ir pranešti rezultatus iš karto kai tik sužinosi 4u.gif tongue.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš ką tik iš Kauno. paėmė kraują tyrimam, ryt skambinsiu paklaust atsakymų. Labai bijau, aišku to Tg labiausiai, nes jei bus padidėjęs reikš, kad viskas atsinaujino bijau.gif  dar klausiau dėl iškrovos dienų, sakė nerekomenduoja g.gif

Kaip tavo tyrimai? Juk turi buti viskas gerai!
Atsakyti
sveikos, 4u.gif niekad cia nesilankiau ax.gif eisiu kita savaite pas endokrinologa konsultacijai del skydliaukes veiklos unsure.gif Gal galit parasyt, kokie tyrimai gali buti atliekami? kad tikeciausi, ko laukti.... cool.gif aciu smile.gif
Atsakyti

Viskas bus gerai. Pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guramis @ 2007 02 01, 18:55)
sveikos,  4u.gif niekad cia nesilankiau  ax.gif eisiu kita savaite pas endokrinologa konsultacijai del skydliaukes veiklos  unsure.gif Gal galit parasyt, kokie tyrimai gali buti atliekami? kad tikeciausi, ko laukti.... cool.gif aciu  smile.gif

Tiria krauja (hormonus), dar kruva klausimu uzduoda, kuo esi sirgusi, ar kas gimineje turejes tokiu problemu, kaip su menesinemis ir pan. Kraujo tyrimas (hormonai) ir parodys, kaip skydliauke dirba. Dar daroma echoskopija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilte: 01 vasario 2007 - 17:20
Sveikutės. Mano visi atsakymai geri yahoo.gif yahoo.gif Tiroglobulino nėra thumbup.gif vadinas ta pablogėjus savijauta, krentantis svoris ir nemiga nesusiję su skydliauke g.gif Sakė parašys kažkokių vaistukų nuo nemigos smile.gif
Labai ačiū visoms už rūpestį ir palaikymą 4u.gif
Atsakyti