Aciu uz informacija, reiks informuot mama ir laukt kol pasiulys. O jei ne, tai reiks griebt jauti uz ragu

QUOTE(Upytė @ 2007 01 31, 14:44)
Ir pas mane ta pati situacija, kad nebuciau galejus vaziuot. Norejau savo saskaita savaitei i Druskininkus nuvaziuot, bet vaikai vis " koja pakisa" 

O as kita savaite vaziuosiu

Sveikutės. Aš ką tik iš Kauno. paėmė kraują tyrimam, ryt skambinsiu paklaust atsakymų. Labai bijau, aišku to Tg labiausiai, nes jei bus padidėjęs reikš, kad viskas atsinaujino
dar klausiau dėl iškrovos dienų, sakė nerekomenduoja

QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 23:25)
Sveikutės. Aš ką tik iš Kauno. paėmė kraują tyrimam, ryt skambinsiu paklaust atsakymų. Labai bijau, aišku to Tg labiausiai, nes jei bus padidėjęs reikš, kad viskas atsinaujino

Joliuke, linkiu, kad viskas butu gerai, svarbiausia, kad to nelemto Tg visai nebutu. Sekmes
QUOTE(bertė @ 2007 01 31, 21:54)
Joliuke, linkiu, kad viskas butu gerai, svarbiausia, kad to nelemto Tg visai nebutu. Sekmes
Ačiū

QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 22:07)
Joliuke,viskas bus gerai.

QUOTE(Joliuke @ 2007 01 31, 22:07)
Tik prašytume mūsų nekankinti, ir pranešti rezultatus iš karto kai tik sužinosi

Kaip tavo tyrimai? Juk turi buti viskas gerai!
sveikos,
niekad cia nesilankiau
eisiu kita savaite pas endokrinologa konsultacijai del skydliaukes veiklos
Gal galit parasyt, kokie tyrimai gali buti atliekami? kad tikeciausi, ko laukti....
aciu

Viskas bus gerai. Pamatysi

QUOTE(guramis @ 2007 02 01, 18:55)
sveikos,
niekad cia nesilankiau
eisiu kita savaite pas endokrinologa konsultacijai del skydliaukes veiklos
Gal galit parasyt, kokie tyrimai gali buti atliekami? kad tikeciausi, ko laukti....
aciu 

Tiria krauja (hormonus), dar kruva klausimu uzduoda, kuo esi sirgusi, ar kas gimineje turejes tokiu problemu, kaip su menesinemis ir pan. Kraujo tyrimas (hormonai) ir parodys, kaip skydliauke dirba. Dar daroma echoskopija.
Sveikutės. Mano visi atsakymai geri
Tiroglobulino nėra
vadinas ta pablogėjus savijauta, krentantis svoris ir nemiga nesusiję su skydliauke
Sakė parašys kažkokių vaistukų nuo nemigos
Labai ačiū visoms už rūpestį ir palaikymą

Labai ačiū visoms už rūpestį ir palaikymą