Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

Joliuke, džiugu, kad viskas OK wub.gif

QUOTE(fatali @ 2007 02 01, 22:32)
4u.gif Saunu, Joliuke, kad viskas gerai.
Planuok greiciau maziu, nes maniskis cia toks vienisas. Turesim ka palyginti. biggrin.gif
Sekmes darbe wub.gif

niu dar mano du vaikučiai yra wub.gif

tik va, kad neaišku, kokio lygio problema pas mane - viskas paaiškės operacijos metu...

kažkaip paskutiniu metu pradedu gailėt savęs, kad tokia jauna, o jau šalint dalį skydliaukės reik dry.gif

aišku, tai nėra blogiausia gyvenime, bet ... doh.gif

Labai tikiuosi, kad viskas bus ok wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 01 vasario 2007 - 23:00
[quote=Baronė,2007 02 01, 23:32]
Sveika 4u.gif Taip, jau tiroksino nebegeriu, kol kas nieko, gal dar nepasijuto tas trūkumas. Aš irgi nenoriu to jodo, bet ką padarysi, reikia. Tikiuosi kad po antro karto bus geriau, o gal jau visai nebereiks.
#

labas, barone, laikykis, linkiu, kad tai butu paskutinis tavo 'jodas'. Ir tikrai bus geraiu, tik gaila, ne taip greitai - reikia prakenteti ta sunku laika. Barone, tai ar tu pasidarei TG tyrima? Ka tau sake Baranauskas?
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 02 01, 22:57)
OOO, jau matau ir Russne prisijungus. Sveika, kaip kelione?

Sveikos 4u.gif Na kelionė gerai praėjo, plaukti visai nieko buvo, nors per pačią audrą išplaukėm, bet kažkaip krante likę labiau pergyveno, nei mes smile.gif O skristi atgal tai nelabai patiko, gal kad pirmą kartą, kiekvienas lėktuvo pakrypimas kėlė paniką doh.gif Bet kaip prieš kelionę sapnavau, kadmane dėl skydliaukės operacijos dusina lėktuve, tai taip nebuvo lotuliukas.gif O Norvegijoj irgi ramiai pas vyro sesę pagyvenom, ramiai pailsėjom.
Sveikata mano kaip ir normali, tik dabar turiu visokių dvasinių išgyvenimų, tai reikėtų kokių raminamųjų pagerti. Gal žinot kokius neblogus, kuriuos be recepto parduoda g.gif Nu tik laaaaaabai norėčiau svorio numesti, bent 10 kg blush2.gif nepasakyčiau, kad labai storėju, bet taip palaipsniui... ir netenkina manęs tas svoris verysad.gif doh.gif
JOLIUKE, smagu dėl gerų rezultatų mirksiukas.gif
BARONE, tikėkimės paskutinis jodas tavęs laukia mirksiukas.gif Aš kai jodo nebegerdavau, jokių pakitimų nejusdavau, viskas kaip ir buvę.
ZANETUX, nereikia savęs gailėtis, reikia save mylėti, kas beje, man pačiai niekaip nepavyksta doh.gif Beje, mano tikras vardas Žaneta mirksiukas.gif Tai vis galvoju tik užmetus akį, kad tu čia - tai aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 02 01, 23:27)
ZANETUX, nereikia savęs gailėtis, reikia save mylėti, kas beje, man pačiai niekaip nepavyksta doh.gif Beje, mano tikras vardas Žaneta mirksiukas.gif Tai vis galvoju tik  užmetus akį, kad tu čia - tai aš biggrin.gif

šaunu, kad kelionė praėjo gerai thumbup.gif

na aš savęs retai gailiu, bet va artėjant operacijai būna, nors šiaip stengiuosi atsiriboti nuo minčių apie ją... bet artėja artėja nenumaldomai tas laikas unsure.gif
nors ir nesu visiška gerietė, bet tikiuosi, kad Tas, kuris aukštai, padės man ax.gif

smagu sutikti bendravardžių wub.gif
Atsakyti
Joliuke, smagu kad viskas gerai. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 02 01, 23:01)
barone, laikykis, linkiu, kad tai butu paskutinis tavo 'jodas'. Ir tikrai bus geraiu, tik gaila, ne taip greitai - reikia prakenteti ta sunku laika. Barone, tai ar tu pasidarei TG tyrima?  Ka tau sake Baranauskas?

Ačiū 4u.gif Nedarė dar man TG, kai grįšiu po jodo, tada eisiu pasidaryti mokamą tą tyrimą, tiesiog dėl savęs, kad žinočiau unsure.gif

QUOTE(Russne @ 2007 02 01, 23:27)
BARONE, tikėkimės paskutinis jodas tavęs laukia mirksiukas.gif

Aš irgi labai to tikiuosi, dabar jau tokia galimybė yra 4u.gif
Atsakyti
Niu kaip smagu skaityt tokias dziugias naujienas wub.gif

Zanetux, puikiai Tave suprantu, ir man gaila saves buvo - ir pries, ir po operacijos. Be to, tai mano trecia operacija, o dvi paskutines buvo su klaustuku - vezys ar ne? Tai sunkus psichologinis kruvis. Bet kai suzinojau, kad viskas O.K., tai viskas atslugo... Beje, kai pradedu gailetis saves, tai man laaabai padeda skyrelis "svetimo skausmo nebuna" Va ten tikros problemos. Tada geda man pasidaro, kad turiu grazia seima, sveikus vaikus, o tie laikini sveikatos sutrikimai. baika biggrin.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 02, 00:59)
Joliuke, džiugu, kad viskas OK wub.gif
niu dar mano du vaikučiai yra wub.gif

tik va, kad neaišku, kokio lygio problema pas mane - viskas paaiškės operacijos metu...

kažkaip paskutiniu metu pradedu gailėt savęs, kad tokia jauna, o jau šalint dalį skydliaukės reik dry.gif

aišku, tai nėra blogiausia gyvenime, bet ... doh.gif

Labai tikiuosi, kad viskas bus ok wub.gif

Dalis skydliuakes gali funkcionuoti kaip ir visa. Tad per daug nusiminti neverta. is pradziu, ko gero, reiks vaistuku, o paskui, jeigu toji likusi dalis gerai dirbs, tai ir nereiks vaistu. tiesa, pasitikrinti nuolat reiks. Ir dar: jokio ypatingu stresiniu situaciju, jokiu nervu. Visa tai irgi veikia skydliauke, privercia ja dirbti greiciau, o tai jau nelabai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 02 02, 12:10)
Ačiū 4u.gif Nedarė dar man TG, kai grįšiu po jodo, tada eisiu pasidaryti mokamą tą tyrimą, tiesiog dėl savęs, kad žinočiau unsure.gif
Aš irgi labai to tikiuosi, dabar jau tokia galimybė yra 4u.gif

na, linkiu tau lengvai isgyventi laika be tyroxino. Ar kompanijos neradai jodui? Tik as vis neatsistebiu - jeigu netiria TG, tai is kur zino, kad reikia dar vieno jodo? Naikina skydliaukes likucius del viso pikto, nors netikrina, ar yra joje like piktybiniu lasteliu? oi...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Senai bebuvau pas jus užsukusi, žiūriu jau ir temelę naują pradėjot. Aš rudenį buvau taip nusiraminusi, kad mano skydliaukė nurimo. O vakar gavau hormonų tyrimo atsakymus verysad.gif
TTH 0,014
LT3 26,8
ATPO 128
Nėra labai ką ir komentuoti, manau visos žinot kokios yra normos... Recidyvavo mano skydliaukė jau antrą kartą. Nors kaip nebūtų keistą nejaučiunei vieno simptomo: svoris stabilus, rankos nedreba, širdelė irgi vietoj g.gif Bandau save guosti, kad gal poliklinikoj tyrimus sumaišė doh.gif Žiūrėsiu ką mano endokrinologė sakys, nors ir taip aišku, kad lieps operuotis...
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2007 02 02, 17:19)
Sveikos merginos 4u.gif
Senai bebuvau pas jus užsukusi, žiūriu jau ir temelę naują pradėjot. Aš rudenį buvau taip nusiraminusi, kad mano skydliaukė nurimo. O vakar gavau hormonų tyrimo atsakymus verysad.gif
TTH 0,014
LT3 26,8
ATPO 128
Nėra labai ką ir komentuoti, manau visos žinot kokios yra normos... Recidyvavo mano skydliaukė jau antrą kartą. Nors kaip nebūtų keistą nejaučiunei vieno simptomo: svoris stabilus, rankos nedreba, širdelė irgi vietoj g.gif  Bandau save guosti, kad gal poliklinikoj tyrimus sumaišė doh.gif Žiūrėsiu ką mano endokrinologė sakys, nors ir taip aišku, kad lieps operuotis...

O gal ne taip ir blogai ta operacija. Aš tai norėčiau, kad mane pagaliau operuotų, o tai tasausi su tuo jodu (jau 4 kartus gėriau) nei šis nei tas. Skydliaukė sumažėjo truputį, bet vistiek per daug aktyvi. Paskutinį kartą jau tyrimai buvo visai neblogi, tik po 1 tabl per dieną metizolio geriu. Gydytoja lyg užsiminė, kad jeigu nesusitvarkys, tai gal operuoti geriau. Tai aš jau ir norėčiau tos operacijos. Baisu, neramu, bet manau blogiau negu dabar tikrai nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 02 02, 00:57)
Silma, stenkis nesijaudinti del jodo, tai daugiau psichologine baime, kai zinai, ka geri...
Ir savijauta be vaistu iki jodo nera bloga, tik as turejau apetita nevaldoma ir siek tiek pabrinko veidas, bet gydytojas sake, kad taip ir turi buti.  Zinoma, organizmas issiderina, bet po truputi atsistato veliau. Kitaip  nebus su musu diagnoze, reikia jodo. Dieve duok, kad kuo maziau. Sekmes

Labutis. Jau nuo ryt nebegersiu tyroksino blink.gif Apetitas ir taip nevaldomas, na o dabar g.gif Gal reikės ką nors gerti, kad nesinorėtų valgyti. Gal kas galit ką nors rekomenduoti, ar tik yra vienas vaistas - valia blush2.gif
Atsakyti