Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

Neklausau jokiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Mandagiai išklausau ir tiek mirksiukas.gif gerbiu mamučių amžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 10 23, 16:48)
Laba merginos 4u.gif Esu pati trijų anūkų močiutė wub.gif Ale prisijuokiau čia beskaitydama(visko aišku neskaičiau) mirksiukas.gif Aišku, kai aš auginau kitoks buvo ir medikų požiūris.kitaip ir valgydinom, maudėm, laikėmės griežtų valandų grafiko doh.gif  lotuliukas.gif Bet dabar juk viskas kitaip, tai net pavydas ima kokia laisvė mamom su maitinimu ir visa kt.Padedu auginti anūkytę, tai kaifas dabar thumbup.gif Esu šiuolaikiška močiutė blush2.gif  ir niekad jokių senienų iš manęs negirdėjo nei viena dukra mirksiukas.gif
    Išklausykit ką sako jums močiutės,padėkokit už rūpestį, bet darykit tai ką reikia daryti,tai ką sako jus prižiūrinti sesutė ar gydytoja , tai ką žinote jūs pačios mirksiukas.gif  Gyvenimas nestovi vietoje, ar ne...? biggrin.gif  4u.gif

super mociute thumbup.gif
Atsakyti
Močiučių išklausau, su draugėmis padiskutuoju, bet teisę klausyti ką pataria ar ne - visada turiu aš
Atsakyti
Auginu trecia vaika ir tai visi patarineja, kas netingi, bet paprastai as atsakau, auginu 3 vaika, o jus uzauginot 2, todel mano patirtis didesne, greit nutyla smile.gif O siaip paprastai darau taip kaip man atrodo, neturiu jokiu rezimu, maitinu kada noriu ir apskritai bandau gyventi kuo laisviau. Daugiausia priekaistu sulaukiu del to, kad mano vaikai per plonai apsrengti, kad jau balandzio pradzioje vaiksto be kepuriu ir pan, bet nekreipiu demesio, bet kokiu atveju mano vaikai serga daug reciau nei kiti.
Atsakyti
kaip galima neišklausyti patarimo, išklausau, bet elgiuosi, kaip aš galvoju biggrin.gif , aišku būna patarimų ir labai vertingų, o būna man visiškai nesuprantamų schmoll.gif
Atsakyti
su tais patarimais tai kosmaras kazkoks,gerai dar kaip pataria,o ne kaip patarimas kaip ysakimas buna.pas mane yra tokia mociute(t.y.mano brangi uosviene)l.dideles kantrybes reikia,klausyt,o savaip daryt(cia as apie save)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemlike: 08 lapkričio 2009 - 17:39
oi, mamytės, tik laikykitės prieš visas bobutes, o jų patarimus siųskit kuo toliau. man irgi dūzgė, ką čia vaikui nieko neduodi, iki šešių mėn. labai atpylinėjo mano kleckas, tai bobulė man sako jog čia todėl, kad be pieno jokių skysčių neduodu. daviau arbatos ramunėlių, taip pratrydo, jog ligoninėjė atsidūrėm. prakeikiau save už durną galvą. tiek literatūros buvau perskaičius ir uošvienės kliedesiais patikėjau. daugiau jokių patarimų neklausiau ir atsikirtau paprastai. Sakau, žinot, prieš trisdešimt metų ir pampersų nebuvo ir adaptuoto kūdikiams maisto, tai gal aš savo žiniomis vadovausiuos, o ne pasenusiomis metodikomis. gal ir įsižeidė, bet man dzin. jei tavęs neklausia, tai gal ir nereikia savo patirties lobių žarstyti.
Atsakyti
Jo, sunku neklausyti, gi tai tavo mama...Kai buvo pirmas vaikas, buvo labai baisu del visko, ir klausiau... blink.gif
Kai gime antroji ( tarp ju 10 m skirtumas), kazkaip viska dariau savaip, buvo ne taip baisu... O be to dabar gi ir lengva auginti- pampersai, tyreles ir t.t.....
Ko noret del anuku, jei dar mane mama bara, kad as be kepures vaikstau, nors jau man...45 m.... smile.gif
Atsakyti
Vyro mamos apsimetu kad negirdziu isvis biggrin.gif nes ji nemoka patart,o tik leptelna aceit su jumoru kokia nesamone.Kartu gyvenam,baisiau negu baisu lotuliukas.gif Dar ir vyro mociute kartu su mumis gyvena virs 80metu......ir dar kaimyne ateina kasdien kuriai 70metu biggrin.gif mokina kiekvienam zingsni.....o va savo mamos butinai paklausau ka pataria thumbup.gif
Atsakyti
as pavydziu tom kurios gali negirdet,manosios patarejos(cia vyro mama)neimanoma negirdet,ji zyzia,10 k.per diena skambina ir klausia,ar daret taip,ar anaip?kita karta buna kad as pati taip pagalvoju kad gal geriau butu taip ir taip padaryt,bet jei netycia ji man ta pati pasako,tada as vien delto nedarau,nors ir begalo puiki mintis buna,bet spicialei del jos,nes buvo tokiu atveju,kada jos paklausai,nu tai tada visai ant galvos lipa,ir sako:as nesikisu,bet patariu...nlinkiu niekam tokios patarejos kaip kad as turiu doh.gif
Atsakyti
Daug patarimu girdejau is mociuciu is tetu,bet visa laika pasikliaudavau savimi.Visada sakydavau kad auginu antra vaika,viskas zinoma,viskas pereita t.y.ligos,dantuku dygimai,maitinimas ir t.t.Nemegstu kaip persa savo nuomone ir tiek... smile.gif
Atsakyti