QUOTE(Ūla @ 2009 12 07, 12:01)
bet patarimas tai geras

.
Atsiprašau, bet nesupratau, ko šioj situacijoj pykt.
seip toks patarimas geras,bet jus neisivaizduojat kaip ykyru,kaip i diena po 10 kartu skambina ir klausia...atrodo kad ta musu mergaite dabar nieko negali veikti tik vygdyti mociutes nora paskaityt...as sakyciau kad tai butu retenybe,bet kaip ji pastoviai prisigalvoja visokiu nesamoniu,ir lenda i akis,tai zinokit kosmaras!ir jeigu jai pasiseka pasiekt savo(tokiais patarimais,ar gal geriau sakyt jos norais kaip vaika auklet)nu tai tada jau visi pazystami,draugai zino"as pasakiau,dabar daro taip ir anaip",todel turbut paskui ir gaunasi tas mano toks principas kad as darau ne taip kaip ji nori,kad kartais ir tikrai ju gaunu geru tu patarimu,bet kazkas vidui sulaiko nedaryti,arba paklausau tik po kiek laiko.....nes paskui gaunasi vos ne taip kad ji aukleja,nors matomes mes su ja i men.pora kartu....ir patikekit tos KOMANDOS telefonu taip siutina,kad nemoku pasakyt

ir galu gale juk mes nesam kokie paaugliai kad nezinotumem kas vaikui gerai,kas ne...mano pacios sunus jau man renka marcias,,,o as dar esu mokinama kaip auklet ir pan...