Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

Perskaiciau viska...nuo pradziu doh.gif swoon.gif swoon.gif

Toks jausmas,kad daugelis is jusu niekada nesuaugs...tiesiog visa gyvenima keisit vaikuciu pampersus ,busit pacios paciausios ir visokios kitokios ...ausios ... lotuliukas.gif jus niekada nebusit suaugusiu vaiku mamos, anytos ar uosvienes lotuliukas.gif doh.gif

kur jau ten toms mociutems siuolaikines knygos, pampersai ir visa kita...kaip iki menulio lotuliukas.gif

Seni zmones sako...mazi vaikai skrieta(sijona) pleso...,o dideli sirdi tongue.gif

Dideliausios sekmes augti ir uzaugti kartu su savo vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 gruodžio 2009 - 15:28
QUOTE(Vedda @ 2009 12 07, 16:18)
Perskaiciau  viska...nuo pradziu  doh.gif  swoon.gif  swoon.gif

Toks jausmas,kad daugelis is jusu niekada nesuaugs...tiesiog visa gyvenima keisit vaikuciu pampersus ,busit pacios paciausios ir visokios kitokios ...ausios ... lotuliukas.gif  jus niekada nebusit suaugusiu vaiku mamos, anytos ar uosvienes  lotuliukas.gif  doh.gif 

kur jau ten toms mociutems siuolaikines knygos, pampersai  ir visa kita...kaip iki menulio  lotuliukas.gif

Seni zmones sako...mazi vaikai skrieta(sijona) pleso...,o dideli sirdi  tongue.gif

Dideliausios sekmes augti ir uzaugti kartu su savo vaikais  mirksiukas.gif

Dar nesu mociute,bet aciu dievui dar neuzmirsou kaip vaikus auginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2009 12 07, 12:01)
bet patarimas tai geras  g.gif .
Atsiprašau, bet nesupratau, ko šioj situacijoj pykt.

KIEKVIENA VAKARA tas pats geras patarimas.
Atsakyti
Man mociuciu patarimai pro viena ausi ateina,pro kita iseina lotuliukas.gif nekreipiu demesio i niekus,o kas naudinga pasinaudoju.Dar labai gerai atstumas,kai ne kasdien matai ir kalbi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2009 12 07, 12:01)
bet patarimas tai geras  g.gif .
Atsiprašau, bet nesupratau, ko šioj situacijoj pykt.

seip toks patarimas geras,bet jus neisivaizduojat kaip ykyru,kaip i diena po 10 kartu skambina ir klausia...atrodo kad ta musu mergaite dabar nieko negali veikti tik vygdyti mociutes nora paskaityt...as sakyciau kad tai butu retenybe,bet kaip ji pastoviai prisigalvoja visokiu nesamoniu,ir lenda i akis,tai zinokit kosmaras!ir jeigu jai pasiseka pasiekt savo(tokiais patarimais,ar gal geriau sakyt jos norais kaip vaika auklet)nu tai tada jau visi pazystami,draugai zino"as pasakiau,dabar daro taip ir anaip",todel turbut paskui ir gaunasi tas mano toks principas kad as darau ne taip kaip ji nori,kad kartais ir tikrai ju gaunu geru tu patarimu,bet kazkas vidui sulaiko nedaryti,arba paklausau tik po kiek laiko.....nes paskui gaunasi vos ne taip kad ji aukleja,nors matomes mes su ja i men.pora kartu....ir patikekit tos KOMANDOS telefonu taip siutina,kad nemoku pasakyt doh.gif ir galu gale juk mes nesam kokie paaugliai kad nezinotumem kas vaikui gerai,kas ne...mano pacios sunus jau man renka marcias,,,o as dar esu mokinama kaip auklet ir pan...
Atsakyti
esu naujokė forume, tačiau įdėmiai perskaičiau viską ir norisi pasidalinti savo patirtim. Kai gimė pirma dukrytė vyro mama skambindavo su savo patarimais po kelis kartus per dieną, vis klausdavo kaip numaudėm, ar į ausytes nepriliejom, kada vest į lauką kada nevest..........nu žodžiu kentėjau, galvojau myli anukytę, vėliau pradėjo prašyt pas save nakvoti, vėliau nebeužteko po vieną naktį, pradėjo reikalaut po kelias, vėliau po savaitę....pradėjau prieštaraut ir mandagiai išsisukinėt...........vėliau po kiekvieno apsilankymo pas juos negalėdavau be pykčių parsivest vaiko į namus, slėpdavo, perrengdavo pižama, kai atvažiuodavom pasiimti....galiausiai paruošė kambarį, kad ji pas juos jei norės galės pasilikt gyventi, ėmė vilioti visokiom dovanom, buvau apkalbėta visiems gyminaičiaims kokia esu pabaisa... galiausiai jos dukra susilaukė vaikelio, tai kova šiek tiek aprimo.............dabar raukius kito vaiko ir išgyvenu, kad nepasikartotu tas košmaras kuris truko kelis metus....net bijau pasisakyti kad laukiuos...
radau gerą straipsnį, kuris manau 90proc. atitinka mano atvejį
http://www.ve.lt/?ru...p;id=1107529185
Atsakyti
Manau isklausysiu kas per patarimai o paskui jau galvosiu verta daryt ka pataria ar ne,juk mes mamos geriausia zinom kas musu leliam geriausia
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 12 07, 16:18)
Perskaiciau  viska...nuo pradziu  doh.gif  swoon.gif  swoon.gif

Toks jausmas,kad daugelis is jusu niekada nesuaugs...tiesiog visa gyvenima keisit vaikuciu pampersus ,busit pacios paciausios ir visokios kitokios ...ausios ... lotuliukas.gif  jus niekada nebusit suaugusiu vaiku mamos, anytos ar uosvienes  lotuliukas.gif  doh.gif 
kur jau ten toms mociutems siuolaikines knygos, pampersai  ir visa kita...kaip iki menulio  lotuliukas.gif

Seni zmones sako...mazi vaikai skrieta(sijona) pleso...,o dideli sirdi  tongue.gif

Dideliausios sekmes augti ir uzaugti kartu su savo vaikais  mirksiukas.gif

O, kita barikadu puse prabilo biggrin.gif
Visai kaip mano anyta "TU...NIEKADA..NIEKO..bla..bla..bla.."
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 12 11, 16:35)
O, kita barikadu puse prabilo  biggrin.gif
Visai kaip mano anyta "TU...NIEKADA..NIEKO..bla..bla..bla.."

Negalima... bigsmile.gif
na anyta man negresia buti tongue.gif,o ir uosviene dar nesu biggrin.gif Paciai neteko konfliktuoti del dukros ar vyro nei su anyta, nei juo labiau su mama...diplomatija mergaites, diplomatija mirksiukas.gif Ir vilkas sveikas ir avys priziuretos 4u.gif

Kol kas esu pati geriausia marti ir dukra ...tikuosi tokia busiu ir uosviene tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 11 gruodžio 2009 - 16:48
QUOTE(Vedda @ 2009 12 11, 16:45)

Kol kas esu pati geriausia marti ir dukra ...tikuosi tokia busiu ir uosviene  tongue.gif

Pirmiausia anūkų įsigyk, tada jau aiškink, kaip juos augint tongue.gif Mažu net neleidi savo vaikams įsigyti tų anūkų g.gif
Atsakyti
nu taip...aisku, kad neleidziu.... net patikrinu ar dvi gumytes uzsideda tongue.gif ner cia ko mamos narvuot lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 12 11, 17:36)
nu taip...aisku, kad neleidziu.... net patikrinu ar dvi gumytes uzsideda tongue.gif  ner cia ko mamos narvuot  lotuliukas.gif  doh.gif

Ale tai gal ir nieko anyta būsi, jei leidi su gumyte g.gif
Kiek sūnų turi? Kiek jiems metų? Mano dabar tokia situacija, kaip čia pasakius ax.gif Būtų tau ir anūkai iškart auklėjimui ir patarimams mirksiukas.gif
Atsakyti