Įkraunama...
Įkraunama...

Bukčių, Lazdynėlių, Pavasario plepsės 2d.

Tokie jau tie mus mazieji mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Barbes14 mergaites nematau sad.gif

Kaip gaila, atrodo tirpsta sniegas sad.gif Tik besmegeniams tinkamas, tai eisim i miska, gal koki ir pastatysim biggrin.gif

Galim parodyti truputi sviezesniu nuotrauku.
Strikinaites
user posted image

Marta blink.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strika: 03 vasario 2007 - 09:40
o Martos shukuosena nereali thumbup.gif Tiesa, ar pas ja nebus daugiau plauku siuo metu, nei pas Monikute??? smile.gif

O mes irgi gali shviezhienos parodyt - Pilvas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Askulia @ 2007 02 03, 17:26)
o Martos shukuosena nereali  thumbup.gif Tiesa, ar pas ja nebus daugiau plauku siuo metu, nei pas Monikute??? smile.gif

O mes irgi gali shviezhienos parodyt - Pilvas  biggrin.gif

Vau koks simpatiskas pilvukas wub.gif wub.gif Forma labai labai grazi, tokia vientisa rolleyes.gif

Pas Monika panasiai tu plauku, kaip dabar pas Marta lotuliukas.gif
Bet nieko gal iki 3 gimtadienio uzsiaugins kasas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ojojoj kiek cia nuotrauku tongue.gif ir visos kokios grazios tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Martos nuotraukyte fantastiska, o sukuosena - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Askulia - tavo nuotraukyte taip pat labai grazi ir pilvukas labai fainas:) Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal jau zinot kas gims - ar mergaite ar berniukas?
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 05, 11:16)
Askulia - tavo nuotraukyte taip pat labai grazi ir pilvukas labai fainas:) Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal jau zinot kas gims - ar mergaite ar berniukas?

aciu aciu smile.gif

Na paskutini kart sake, kad lyg ir merga smile.gif o kaip bus - paziuresim smile.gif Teks Gustainiui dar viena shuni vyr.lyties pirkt, kad mergos neuzhgrauzhtu.. lotuliukas.gif

Va pas Strikus prasciau - vyrelis matyt visai po mergu padais ir letenom smile.gif beje - katinas ji ar jis?
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

Mes siandien buvom pas gydytoja wub.gif
nuleido kraujuko, paziurejo kaip graziai augam mums jau 7 sav,
jau matosi sirdute ir jau pradeda rysketi konturai thumbup.gif parode kur galvyte pilvas, labai gerai matesi virkstele rolleyes.gif

padare pora foto ir irase kelias sek. filmuka kaip plaka sirdute i CD wub.gif

Jau issitvirtino stipriai, bet kadangi dar siek tiek salia yra kraujo , tai liepe dar 2 sav, pagerti Duphostona.

tai va taip mes augam wub.gif

o jau nuotraukyciu grazumas thumbup.gif wub.gif

gal pavyks ir man kaip nors ikelti ax.gif , nelabai as moku. kazkada buvo pavyke, o paskutiniu metu kiek bandau, nu niekaip nesigauna doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Askulia @ 2007 02 06, 01:09)
aciu aciu smile.gif

Na paskutini kart sake, kad lyg ir merga smile.gif o kaip bus - paziuresim smile.gif Teks Gustainiui dar viena shuni vyr.lyties pirkt, kad mergos neuzhgrauzhtu..  lotuliukas.gif

Maniskiui sake, bile kat tik merginos butu - jam mafijos reikia lotuliukas.gif tipo mergaites arciau prie tevelio, tuomet susikooperuoja ir mama terorizuoja lotuliukas.gif mafija lotuliukas.gif

O koki jus suni turit?
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 02 06, 17:08)
Maniskiui sake, bile kat tik merginos butu - jam mafijos reikia lotuliukas.gif tipo mergaites arciau prie tevelio, tuomet susikooperuoja ir mama terorizuoja lotuliukas.gif mafija  lotuliukas.gif

O koki jus suni turit?

hehehe.. nu nu.. is mano tokios pirmosios banditkos tikrai gera mafija isheis smile.gif Tikiuosi antra ramesne bus lotuliukas.gif

O shuo pas mus cverg-shnauceris juodas su isidabriu.. na toks biski perauges ir daugiau i mitel-shnauceri nesha. Toks kur palaidas laksto, tiafkina lyg kokia bolonke budamas ir diedam i padalkas isikabinti pastoviai bando.. Dabar daznai diena vienas po mishka palaksto, nes man prie -11 nelabai yra noro listi i lauka - kazkaip ir apsirengt nera kuom... ax.gif .. tai jei ka suvalgys - nepykit labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Askulia @ 2007 02 06, 00:09)
Va pas Strikus prasciau - vyrelis matyt visai po mergu padais ir letenom smile.gif beje - katinas ji ar jis?

Katinas ono lotuliukas.gif (buvo kate) ax.gif
Taip Strikinas liko vienas tarp merginu, buvo dar juros kiaulinas i kompanija, bet deja neatlaike dideles moteru kompanijos ir senatves vasara numiro sad.gif
Matyt tik stiprus vyras gali tarp musu merginu but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2007 02 08, 17:13)
Katinas ono lotuliukas.gif (buvo kate) ax.gif
Taip Strikinas liko vienas tarp merginu, buvo dar juros kiaulinas i kompanija, bet deja neatlaike dideles moteru kompanijos ir senatves vasara numiro sad.gif
Matyt tik stiprus vyras gali tarp musu merginu but  lotuliukas.gif

Jo.. vyrelis is pavydetinu! Matyt irgi mafija organizuos, kai mergos paaugs smile.gif Taip kad tu moraliskai jau ruoskis ruoskis smile.gif

Beje mamkos, jus kurios lauke vaikstot paklausinekit aukliu - ar kokia neatsilaisvina.. gal zino kokia "podrushke", kuri valandine aukle (2-3val per diena) noretu padirbet ir pan. As cia "meshkeres" jau metau.. man kai ishsilukshtensiu reikes pagalbos siokios tokios smile.gif
Atsakyti
SVeikutes,

O pas mane tai sustreikavo nugariukas verysad.gif
Vakar taip ziauriai surakino, kad sakes, tai gerai kad mano manualines terapijos gydytojas turejo laisva valandziuke - tai vakar truputi islankste mane - tai siandien nors atsikelt is lovos normaliai galejau ir jau sedet ne taip sunku. Kita pirmadieni vel varau thumbup.gif gal jau bus dar geiau tongue.gif tikiuosi.
Atsakyti