QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2007 03 13, 21:17)
Sveikos
paskaitydavau ka rasot, o pati galvodavau, kad veliau atrasysiu ir taip vis......
nezinau nuo ko pradeti...
visas

sveikinu ir baltai pavydziu, noreciau dar, bet ir taip nemazai ju turime...
sveikinu ir pacius maziausius ir naujausius kaimynus ir ju tevelius....
sveikinu naujai prisijungusias....
ir dar sveikinu su pavasariu.....
visoms visoms po
pas mane viskas tas pats, dabar prasidejo sesija, tai grauziu mokslus...
paskutiniu metu i miskeli nedrasu eiti, nes prie laiptines buvo apiplesta musu kaimyne, o be to ir balos.....
balandzio pradzioje su MB lekiam paatostogauti i Egipta, pirma karta taip ilgai teks palikti mazuti
KristaRut - dziaugiuosi, pirmoji is 3 laiptines... idomu is kurio auksto???
Neda

galvoju, kad zinau, kuris ten grazuoliukas... Atrodo kazkada pirmame aukste persimetem, kad musu vaikai draugaus, nes vienmeciai.... ar ne taip??!!!
negausu naujienu..., tai tiek....
Nedas mano kudikis, is 4a., gal kazka ir as pamenu

, jei gerai zinau, tai Jus 2a. ir turit berniuka toki blondina blondina ir antra mazyli
Papildyta:
Na Askulia kai noresi savo pilvuza patampyt po gryna Bukciu ora pranesk, parodysiu, kur sausos vietos musu miske

, ir suoliukas sioks toks.
Tiesa del musu kaimynes apvogimo. As tada namie nebuvau, bet man kt. kaimyne pasakojo, nes ji girdejo, bet nemate kaip viskas vyko. Ji pagalvojo, kad koks nors seimyninis konfliktas, todel net nosies nekiso. Paskui tik viskas paaiskejo.
O Egle, Jus i Egipta kaip suprantu be vaiku lekiat? Mes buvom gruodzio gale su vaiku Hurgadoj, labai patiko, super.

Tada kudikiui buvo 7men., jau galejau duoti ir suaugusiu maista. Tik su pienu vargau, kol suradau su soja, nes vaikas mano alergija turi. O siaip tai labai gerai

Vel noreciau kur palekt, kol dar namuose. Zodziu gerai praleiskit laika