Įkraunama...
Įkraunama...

Bukčių, Lazdynėlių, Pavasario plepsės 2d.

Sveikos sveikos biggrin.gif

Su musu diena visas flirt.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai saunu, kad pagaliau pavasaris thumbup.gif Nors miskely tai dar tikrai ne kas - slapia, slidu, brrr.... Bet uztat Vingio Parke vakar kiek zmoniu buvo - tiesiog tirsta, seniai tiek nemaciau smile.gif Vieni vaiktineja, pirmyn atgal, kiti begioja - nubudo tauta is ziemos miego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2007 03 07, 14:40)
Sveikos biggrin.gif

Eveline, gal kada kieme susitinkam vezimus pastumdyt?

Mes tai sergam, tiksliau Monika serga doh.gif trecia savaite koseja ir negereja unsure.gif bet gal kaip nors issikapstysim
Mazoji ir lyg ir slogyte nuo dickes pasigavo, bet gal man ir vaidenasi biggrin.gif

Mielai thumbup.gif Šiuo metu išvažiavusi iš Vilniaus savaitėlei,bet kitą sav. būsiu.
O jūs sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 09 kovo 2007 - 12:59
Sveikutes,

Jus taip pat su praejusia moters diena ir su artejancia lithuania.gif

Pas mus kazkaip isibegejo visi remontai - sia savaite baigiam deti gipsokardona per visus aukstus - jauciu si menesi gal baigs ir dazymo visus darbus, tuomet beliks tik grindis sudeti ir isdazyti tongue.gif

Kita savaite man sudes breketukus ant virsutinio zandikaulio - tai biski svepluosiu jauciu doh.gif bet kaip sako prie visko priprantama lotuliukas.gif

Gero jums savaitaglio ir geru svenciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Su Kovo 11d. drinks_cheers.gif
QUOTE(Sporty @ 2007 03 08, 10:13)
Tikrai saunu, kad pagaliau pavasaris thumbup.gif Nors miskely tai dar tikrai ne kas - slapia, slidu, brrr....

Maciau jus su TB begancius musu miskeli su egzotiskom kepurem lotuliukas.gif jau sakiau ir man reiks tokia issigyti, kad tamsoj vezinant vaika matyt
biggrin.gif

QUOTE(Eveline @ 2007 03 09, 13:58)
Mielai thumbup.gif Šiuo metu išvažiavusi iš Vilniaus savaitėlei,bet kitą sav. būsiu.
O jūs sveikit mirksiukas.gif

Gerai, gal kaip tik ir savo didziaja isgydysiu per ta laika, o tada galesiu visur vazinetis su mazaja thumbup.gif

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 09, 16:24)
Kita savaite man sudes breketukus ant virsutinio zandikaulio - tai biski svepluosiu jauciu doh.gif  bet kaip sako prie visko priprantama lotuliukas.gif

Truputuka kacios ir tada jau nuostabi sypsena, va tokia biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena visoms mamoms, 4u.gif
as taip pat noriu uzsiregistruoti i Jusu gretas.

Esu Kristina is J8 3laipt.
sunus Nedas 2006 05 05, daugiau kaip ir planuose nera... ax.gif
kasdien sliauzioju tam miskeli, tai gal kas kartais noretu prisijungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

paskaitydavau ka rasot, o pati galvodavau, kad veliau atrasysiu ir taip vis......
nezinau nuo ko pradeti... g.gif
visas nestuke.gif sveikinu ir baltai pavydziu, noreciau dar, bet ir taip nemazai ju turime... biggrin.gif
sveikinu ir pacius maziausius ir naujausius kaimynus ir ju tevelius.... 4u.gif
sveikinu naujai prisijungusias.... 4u.gif
ir dar sveikinu su pavasariu..... 4u.gif

visoms visoms po 4u.gif

pas mane viskas tas pats, dabar prasidejo sesija, tai grauziu mokslus...
paskutiniu metu i miskeli nedrasu eiti, nes prie laiptines buvo apiplesta musu kaimyne, o be to ir balos.....
balandzio pradzioje su MB lekiam paatostogauti i Egipta, pirma karta taip ilgai teks palikti mazuti wub.gif

KristaRut - dziaugiuosi, pirmoji is 3 laiptines... idomu is kurio auksto??? g.gif
Neda g.gif galvoju, kad zinau, kuris ten grazuoliukas... Atrodo kazkada pirmame aukste persimetem, kad musu vaikai draugaus, nes vienmeciai.... ar ne taip??!!! g.gif

negausu naujienu..., tai tiek....
Atsakyti
Sveikos kaimynkos!

Dar negimdau biggrin.gif bet jau tuoj smile.gif ... na cia jei kam idomu ax.gif

Sveika KristaRUT prisijungus! Kol kas i kompanija dar nea, bet manau uz gero menesiuko ir as shliauzhiosiu su vezhimu ir shuniu... tai galesim "sborus" daryt, kai balos nutirps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Askulia: 13 kovo 2007 - 22:45
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2007 03 13, 21:17)
Sveikos  mirksiukas.gif

paskaitydavau ka rasot, o pati galvodavau, kad veliau atrasysiu ir taip vis......
nezinau nuo ko pradeti...  g.gif
visas  nestuke.gif  sveikinu ir baltai pavydziu, noreciau dar, bet ir taip nemazai ju turime...  biggrin.gif
sveikinu ir pacius maziausius ir naujausius kaimynus ir ju tevelius....  4u.gif
sveikinu naujai prisijungusias....  4u.gif
ir dar sveikinu su pavasariu.....  4u.gif

visoms visoms po  4u.gif

pas mane viskas tas pats, dabar prasidejo sesija, tai grauziu mokslus...
paskutiniu metu i miskeli nedrasu eiti, nes prie laiptines buvo apiplesta musu kaimyne, o be to ir balos.....
balandzio pradzioje su MB lekiam paatostogauti i Egipta, pirma karta taip ilgai teks palikti mazuti  wub.gif 

KristaRut - dziaugiuosi, pirmoji is 3 laiptines... idomu is kurio auksto???  g.gif
Neda  g.gif  galvoju, kad zinau, kuris ten grazuoliukas... Atrodo kazkada pirmame aukste persimetem, kad musu vaikai draugaus, nes vienmeciai.... ar ne taip??!!!  g.gif 

negausu naujienu..., tai tiek....

Nedas mano kudikis, is 4a., gal kazka ir as pamenu g.gif , jei gerai zinau, tai Jus 2a. ir turit berniuka toki blondina blondina ir antra mazyli mirksiukas.gif
Papildyta:
Na Askulia kai noresi savo pilvuza patampyt po gryna Bukciu ora pranesk, parodysiu, kur sausos vietos musu miske biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ir suoliukas sioks toks.

Tiesa del musu kaimynes apvogimo. As tada namie nebuvau, bet man kt. kaimyne pasakojo, nes ji girdejo, bet nemate kaip viskas vyko. Ji pagalvojo, kad koks nors seimyninis konfliktas, todel net nosies nekiso. Paskui tik viskas paaiskejo.
O Egle, Jus i Egipta kaip suprantu be vaiku lekiat? Mes buvom gruodzio gale su vaiku Hurgadoj, labai patiko, super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tada kudikiui buvo 7men., jau galejau duoti ir suaugusiu maista. Tik su pienu vargau, kol suradau su soja, nes vaikas mano alergija turi. O siaip tai labai gerai smile.gif Vel noreciau kur palekt, kol dar namuose. Zodziu gerai praleiskit laika drinks_cheers.gif
Atsakyti
kita savaite baigiasi mokslai.... thumbup.gif grisiu i kasdienini gyvenima, vel dienas leisiu su maziuku wub.gif eisim pasivaikscioti, tai visai butu smagu pabendrauti.... ax.gif
Kristarut, o Tavo langai iseina i miska???

Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2007 03 14, 23:10)
kita savaite baigiasi mokslai....  thumbup.gif  grisiu i kasdienini gyvenima, vel dienas leisiu su maziuku  wub.gif  eisim pasivaikscioti, tai visai butu smagu pabendrauti....  ax.gif 
Kristarut, o Tavo langai iseina i miska???

Ne, deja, mano langai iseina i kiema su auto. Ten, kur Jus gyvenat toj pusej, tai 4a. kt. Egle gyvena su dviem vaikais.
Na tai jei mokslai jau i pabaiga, tai bus galima isbegt vezimus pastumdyt mirksiukas.gif . Nors Jusu kudikis gal jau laksto pats?
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Musu kaimynuku gretos praplatejo thumbup.gif Vakar dar su suniu lakste, o sianakt pagimde Askulia wub.gif wub.gif

Sianakt 01val 22min gime musu antra dukryte Greta. 53cm ilgio, 3570g svorio, ilgais nagiukais ir tamsiais plaukuciais biggrin.gif viskas super!

Linkiu daug graziu akimirku su dukrytem wub.gif wub.gif taip pat daug saldaus pienelio ir ramaus miegelio mazajai Gretai 4u.gif
Lauksim prisijungiant i stumdancias vezimus mamu gretas mirksiukas.gif
Atsakyti
Askulia, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti