Įkraunama...
Įkraunama...

Nenusiauna batų

Kaip negaliu pakest kai namie nenusiauna batu. banned2.gif Tai taip pradetu zyst, kad nusiautu protest.gif: Dekui Die tai buna neitin daznai, bet pretekstu tai randa.. Tai tapkiu neturi, tai kojoms salta... Kazi kodel man bunant su kojinem tada nesalta!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 24, 14:00)
Kazi kodel man bunant su kojinem tada nesalta!!! g.gif

Na yra tokių "šalčmirių"....rolleyes.gif Taip kad realiai jai tau nešalta, tai nereiškia, kad ir kitiems nešalta wink.gif ....
Atsakyti
Smigle, tai, kad dazniausiai kai is tikro buna salta, as drebu, o MB sako, kad normaliai.

Cia, deja, tik pretekstas.

Va todel siandien imu veikt ir igysiu as jam tapkes. Nors jo jau toks isrankumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 24, 16:35)
Smigle, tai, kad dazniausiai kai is tikro buna salta, as drebu, o MB sako, kad normaliai.

Cia, deja, tik pretekstas.

Va todel siandien imu veikt ir igysiu as jam tapkes. Nors jo jau toks isrankumas  doh.gif

Na jei tik pretekstas, tadum problema turėtų būt išsprendžiama tapkėm bigsmile.gif
Atsakyti
Geriausia iseitis pasamdyti vyrui tarnaite, kad is paskos lektu purva valydama blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip ir sakiau lotuliukas.gif Liepiau nusissamdyt kokia mergele, kad is paskos eitu ir viska kuoptu lotuliukas.gif man nereiks 10 kartu namu tvarkyt.... Nu ne pedante as, bet tvarka namie turi but! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nsn @ 2007 01 23, 14:39)
Galiu būti ti ką išsivaliusi grindis, pareina iš gatvės pereina per visus kambarius, tada gal nusiaus,  gal ne. Arba net televizorių žiūrėdamas ištiesia kojas į priekį su tais pačiais kur eina visur mieste. Aiškinu jog įvairios bakterijos į kambarį nešamos, juk gatvėj pilna prispjaudyta... ir dar vyras su aukštuoju, bet šito niekaip nesupranta.
Bet pas pažystamus nuėjęs batus vos ne už lauko durų palieka. KODĖL????

as tai jo paties paklausciau KODEL sveciuose batus nusiima, o namie jau nebereikia? blink.gif g.gif
Atsakyti
Pas mane tai anyta kai ateina nenusiauna niekada,jin ir pavalgo dar su batais,atlekia svogeris su zmona ir tie ilekia apsiave,na jai jau uzsilieka ilgesniam laikui,tai nusiauna,o taip tai ne nereikia help.gif pas mane kilimine danga yra kolidoriuje ir kambariuose,tai dar pasake yra,kad purvo netaip matosi ar smelio gun_rifle.gif virsune ir sakiau jau ne karta,kad atsibodo po ju apsilankymu lakstyt su sluota,o jie ateja ta pati daro bash.gif
tai pas juos eidama stengiuos isipurvint batus ir prinest purvo thumbup.gif
Atsakyti
prisimenu vieną vieninteli atveji, kai mano MB ivairavo su batais į namus, o tada lauke pavasaris buvo, ir purvas (panašiai kaip dabar) na ir žinoma paliko pėdas po savęs doh.gif o aš kaip tik su vaiku ruošiausi į lauką pasivažinėt, na ir aišku negriebiau aš nei samtelio, nei šluotos, o pasipudrinus nosytę, vaiką į vežimą ir iškeliavau, bet priminiau, kad po savęs mėšlą turi susitvarkyt doh.gif aišku minty suprato thumbup.gif gryžusi po kelių gerų valandų, radau namus išvalytus, dulkeles isvalytas viskas išveista, bet aš tada kai kiaulė didelėmis akimis (nors tikrai buvo jo darbo gaila) irgi įvariau su batais...
tai maniau mano MB infarktą gaus, kad užriaumios............. aš ka tik grindis išploviau o tu ką smėlio prinešiai........ bet nuo tada suprato, kad paskui jo šikną vaikščiot su šluota menkas malonumas, tai dabar kur bebutum visada tik užėjes namo ar į svečius nusimauna batus thumbup.gif
tiesiog manau reik pačiam duot susitvarkyt, kad pajaustu ką reiškia su šluota kaip raganai po namus lakstyt
Atsakyti
Galvojau, kad tik maži vaikai taip daro blink.gif
Atsakyti
va čia tai jau man nevalos, kurie nenusiauna batų ypač atėję į svečius blink.gif fu...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 23, 16:53)
gyventi kiaulideje gera-tai as ir neplauciau.. schmoll.gif nu jau ne..bl su tuo paciu skuduru per dantis gautu uz toki elgesi...

taigi ne dėl vyro ir reikia plaut...jam gal ir dzin,bet pačiai akis bado doh.gif
Atsakyti