Įkraunama...
Įkraunama...

Nenusiauna batų

Įdomiai kaip g.gif Tai tegul pats ir plauna grindis. Aš tikriausiai į namus neįsileisčiau kol nenusiautų gun_smilie.gif
Atsakyti
maniškis panašiai... grįžta iš parduotuvės, tai pirma prasieina su batais per visus namus, padeda krepšius, o paskui jau pamatęs mano žvilgsnį neria nusimauti batų. Bet kadangi tai uztrunka (kerzus reikia atsinarpliot) tai vistiek nusirioglina į kambarį, kad galėtų atsisėdęs juos nusimaut doh.gif
Atsakyti
mano tėvas toks...atrodo, kad tie batai prie kojų prilipę doh.gif biesina baisiai doh.gif gerai, kad bent jau maniškis tokios mados neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nsn @ 2007 01 23, 14:39)
Galiu būti ti ką išsivaliusi grindis, pareina iš gatvės pereina per visus kambarius, tada gal nusiaus,  gal ne. Arba net televizorių žiūrėdamas ištiesia kojas į priekį su tais pačiais kur eina visur mieste. Aiškinu jog įvairios bakterijos į kambarį nešamos, juk gatvėj pilna prispjaudyta... ir dar vyras su aukštuoju, bet šito niekaip nesupranta.
Bet pas pažystamus nuėjęs batus vos ne už lauko durų palieka. KODĖL????

Nu cia tai bent! Tai reikia sakyti pastoviai. Tada gal suprastu. Nu bet jei ir toliau man taip darytu tai bash.gif
Atsakyti
Aš tai irgi kovojau dėl batų, kol kas pasiekiau šiokią tokią pergalę - kai kraustėmės atskirai gyvent tai seneliai kilima atiduot norėjo, o aš kažkaip buvau nusiteikus prieš schmoll.gif , nes naujam bute visur grindys, tai galvojau pasivalysiu kasdien, vis geriau nei kilimus siurbt,.. bet jau maniškis to kilimo labai užsimanė, be to, neimt negražu - dar įsižeis seneliai,, Nu, man tai nelabai rūpėjo, ar jo seneliai įsižeis, tai iškart seneliams girdint pasakiau, kad vaikščios po namus su batais - galės tą kilimą atgal vežt arba į rūsį.. biški suveikė tongue.gif
Grįžęs nusiauna ir po namus su batais neslampinėja. Aij, bet vis tiek grįžta ir visą laiką bent biški ant kilimo užlipa - negali nusiaut, kol mobiliako ant stalo kambary nepadeda doh.gif Nu, kol kas nieko nesakau, nes po to iškart nusiauna, bet kai vaikas po namus šliaužios, tai jau rėksiu biggrin.gif

O geriausia, kad kai jo draugai kokie ateina ir nesusipranta nusiaut batų, tai pats jiems svečių tapkes atneša ir pasako, kad ant kilimo su batais pas mus nevaikštoma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo datu: 28 birželio 2007 - 14:54
na jo blink.gif maniskis kazkada taip pat kai pradejo gyvent iedavo su batais i namus,bet greit as ta iproti jam ismusiau ax.gif dabar pareigingai nusiauna ir tada tik eina i kambary lotuliukas.gif nors kartais buna kad uzbega ko pasiimti tai pasiziuri i mane ir paklausia ar paduosu ar pats pasiims,neina su batais blush2.gif tereikejo keleta kartu vyrui skandala iskelti kad nusiaudinetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras mano turejo kazkada tokia mada,po truputi po truputi atpratinau,nes dbar priezastis rimtesne.Mazoji dukryte purva ciulpia nuo grindu,todel ir jis pasistengia del svariu grindu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip galima namie nenusiauti batu blink.gif juk ir paciam nesmagu, kai su tais paciais batais, su kuriais visur vaikstai but kambaryje, juk ir kojos prakaituoja...
Atsakyti
Mano visada nusimauna, nes vaiksto su kerzais jie sunkus ir labai dauk prirenka visko, ziema ypac sniego tai buna didziules balos smile.gif net tokia mintis nesauna i kambarius su batais smile.gif
Atsakyti
maniskis ir batu nenusiauna, nebent jau tikrai zino, kad niekur ta diena nebeis is namu doh.gif as tai jam aiskinu, kad valyt nenoriu paskui ji, o jis tai ir nevalyk schmoll.gif nors siand va jo draugas turejo atvaryt, tai pats issiurbe kilimus, sutvarke viska. noreciau kad jis taip visada... blush2.gif
Atsakyti
Bet pas pažystamus nuėjęs batus vos ne už lauko durų palieka. KODĖL????

Kažkuri siūlė jo paties paklausti. -Geras patarimas. Tik svarbu paklausti "laiku ir vietoj", t.y. vieta - atėjus pas draugus, laikas - kai nusiaus. Ir klausti - būtinai GARSIAI, pilnu balsu. Nežinau, kokia tikimybė, kad atsakys, bet tikimybė, kad ir namie pradės nusiaudinėti - nemaža. Gali būti, kad vieno paklausimo neužteks, tai procedūrą kartoti teks keliskart. mirksiukas.gif
Tiesa, dar vienas galimas variantas - liausis nusiaudinėjęs pas draugus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dar gerai būtų paprašyti draugų, kad ir jie pradėtų klausinėti... thumbup.gif Aplinka, tsakant, veikia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2007 01 23, 20:09)
As gyvenu uzsieny, tai cia niekas batu nenusiimineja ir netgi kreivai ziuri, jei svecias bando nusimaut...Is pradziu man buvo nelabai malonu (viesieji primy***ti WC, prispjaudytos gatves ir t.t. bijau.gif ), bet dabar jau pripratau ir sis iprotis man visai nebetrukdo. Ir kol kas nei jokios ligos nepasigavau, nei kambariai purvini atrodo...BET...Atsirado nauja problema: as Lietuvoj pripratus, kad kambariai svarus ir galima vaikscioti su kojinem, basai, pavaiksciojus lipti i lova, keltis kojas ant sofos, taigi daznai nusiaunu batus ir pradedu taip vaikstinet...O MB baisiausiai pyksta, liepia tapkes detis, baisisi, kad gatves purva ant kojiniu ar basu pedu kaupiu ir i lova nesu..O as vis pamirstu tas tapkes: arba su kojinem/basa, arba su batais vaikstau po kambarius doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mane tai siaubingai erzina ta užsieniečių mada po namus su batais varlinėti. mad.gif
Turim mes tokį vieną draugą olandą, kuris niekada batų nenusiauna. Ir jo pasiaiškinimas yra, atseit, pas juos taip įprasta. Bet atvažiuoja tai pas mus į svečius, į mano šalį ir į mano namus. Tai ar neturėtų elgtis taip, kaip mums įprasta. g.gif Kažkada dar bandė argumentuoti, jog būtų daug nevalyviau, jei jis su kojinėm po mano namus vaikščiotų blink.gif Atseit, kojos priprakaitavusios ir pan.
Paskutinį kartą griebiausi šiaudo, pareiškusi, kad namie mažas vaikas, roplinėja po grindis ir pan. ir kad su batais man nevaikščiotų. Tai rodos suveikė. cool.gif Bent jau tam kartui batus nusiavė.
Beje, ir ateityje ruošiuosi būti tokia pat "nemandagi". biggrin.gif Po mano namus nieks su batais nesivalkios.
Atsakyti