QUOTE(besteller @ 2007 01 23, 20:09)
As gyvenu uzsieny, tai cia niekas batu nenusiimineja ir netgi kreivai ziuri, jei svecias bando nusimaut...Is pradziu man buvo nelabai malonu (viesieji primy***ti WC, prispjaudytos gatves ir t.t.

), bet dabar jau pripratau ir sis iprotis man visai nebetrukdo. Ir kol kas nei jokios ligos nepasigavau, nei kambariai purvini atrodo...BET...Atsirado nauja problema: as Lietuvoj pripratus, kad kambariai svarus ir galima vaikscioti su kojinem, basai, pavaiksciojus lipti i lova, keltis kojas ant sofos, taigi daznai nusiaunu batus ir pradedu taip vaikstinet...O MB baisiausiai pyksta, liepia tapkes detis, baisisi, kad gatves purva ant kojiniu ar basu pedu kaupiu ir i lova nesu..O as vis pamirstu tas tapkes: arba su kojinem/basa, arba su batais vaikstau po kambarius
Mane tai siaubingai erzina ta užsieniečių mada po namus su batais varlinėti.
Turim mes tokį vieną draugą olandą, kuris niekada batų nenusiauna. Ir jo pasiaiškinimas yra, atseit, pas juos taip įprasta. Bet atvažiuoja tai pas mus į svečius, į mano šalį ir į mano namus. Tai ar neturėtų elgtis taip, kaip mums įprasta.

Kažkada dar bandė argumentuoti, jog būtų daug nevalyviau, jei jis su kojinėm po mano namus vaikščiotų

Atseit, kojos priprakaitavusios ir pan.
Paskutinį kartą griebiausi šiaudo, pareiškusi, kad namie mažas vaikas, roplinėja po grindis ir pan. ir kad su batais man nevaikščiotų. Tai rodos suveikė.

Bent jau tam kartui batus nusiavė.
Beje, ir ateityje ruošiuosi būti tokia pat "nemandagi".

Po mano namus nieks su batais nesivalkios.