Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(Avita @ 2007 04 04, 08:54)
Dubingiuose panasaus dydzio 600, ar 700 doh.gif Jau nebeprisimenu tiksliai ax.gif Jurg@, o kur issirinkai?

jo cia brangiausias unsure.gif ... bet buvo ir pigesniu panasaus dydzio
Atsakyti
Panasaus dydzio pigesniu nemaciau doh.gif Per puse mazesniu maciau uz 300 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 04, 08:53)
As tapetus issirinkau, nes man foto tapetas per mazas ant sieno, o jungt tapeta dar prie jo negrazu  schmoll.gif Tapetus issirinkau Irise is katalogo ir kaina gera po 23 LT. vokiski tikrai gera kokybe thumbup.gif

Mes irgi tik Iris radom ka nors vaikisko, lb didelis pasirinkimas , o ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
Galu gale parodysiu ir jums savo maziaus kambariuka mirksiukas.gif
Labai laukiu sveikos kritikos - gi isgirsiu ka nors naudingo kitam kartui mirksiukas.gif

Vienai spintelei dar truksta durleiu ir stalciu doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Einu ikelti dar mirksiukas.gif
Papildyta:
Lango apdaila dar nepabaigta, jeigu ka blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -JURGITA-: 09 balandžio 2007 - 09:09
-JURGITA-, labai gražus vaiko kambariukas thumbup.gif Toks tikras berniukiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 09, 09:23)
Galu gale parodysiu ir jums savo maziaus kambariuka  mirksiukas.gif
Labai laukiu sveikos kritikos  - gi isgirsiu ka nors naudingo kitam kartui  mirksiukas.gif

Man noretusi sviesesniu lubu 4u.gif Ir manau uzuolaidos ar kas ten, kad butu vienspalves.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 09, 14:08)
Man noretusi sviesesniu lubu 4u.gif Ir manau uzuolaidos ar kas ten, kad butu vienspalves.

Del lubu sutinku - turiu pamoka kitam kartui doh.gif

O uzuolaidu nera - roletai ten ...ir taip ir taip ziuriu, bet vienspalviai jie blink.gif blink.gif blink.gif arba nesusikalbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 09, 15:56)
Del lubu sutinku - turiu pamoka kitam kartui  doh.gif

Ir aš sakau, kad lubos geriausia būtų tiesiog baltos. Ir gal nebūtina laukti kito karto - tiesiog viską gražiai užkloti plėvele ir perdažyti? ax.gif. Man dar oranžinė sienų spalva yra per ryški, palyginus su kitomis kambario spalvomis, ir dar nelabai patinka, kad vienoje sienoje tapetai iki lubų, o gretimoje sienoje tokie pat tapetai ne iki lubų. Bet visumoj yra gražu, ypač apatinė kambario pusė, grindys, baldai wub.gif
Atsakyti
Jurgitagrazus kambariukas good.gif mes ir panasiai darysim mirksiukas.gif tik bus bitutes, boruzeles ir t.t. ax.gif Sakot lubos geriau baltos dera g.gif nes musu tie tapetai geltoni g.gif Ir dar "Bite " sviestuva radau thumbup.gif
Atsakyti
As va kazko panasaus noriu savo panelem ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 09, 14:56)

O uzuolaidu nera - roletai ten ...ir taip ir taip ziuriu, bet vienspalviai jie  blink.gif  blink.gif  blink.gif arba nesusikalbam  g.gif

Tik dabar pamaciau kad ten roletai doh.gif
Bet na man noretusi dar ir romanetes ax.gif gal
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 09, 10:23)
Galu gale parodysiu ir jums savo maziaus kambariuka  mirksiukas.gif
Labai laukiu sveikos kritikos  - gi isgirsiu ka nors naudingo kitam kartui  mirksiukas.gif

Vienai spintelei dar truksta durleiu ir stalciu  doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Einu ikelti dar  mirksiukas.gif
Papildyta:
Lango apdaila dar nepabaigta, jeigu ka  blush2.gif
user posted image
user posted image

o cia pas jus kur geltona lubos ir sienos dazyta ar tapetuota g.gif mirksiukas.gif labai grzus kambarys thumbup.gif ir kur pirkot toki grzu kilima? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 10 balandžio 2007 - 10:13