Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

Atsiprašau, jei kur nors panašiai buvo diskutuota....neaptikau blush2.gif

bet noriu paklausti mamų, renkančių savo vaikučiams baldelius: ar tenkina pasiūla, atsižvelgiant į kokybę, originalumą ir kainą, žinoma???

Kokiems gamintojams teikiate pirmenybę? Kokiais nusivylėte ir kodėl?

Man pačiai susidaro skurdokas įspūdis, vertinant baldukų originalumą ir grožį: tokie jau visi atrodo vienodi, neįdomūs......

O gal randate ir ką nors originalaus, tikrai vaikiško, kad būtų mažylio aplinka kaip pasakoje? ( visiems gi vaikystėje ir ne tik ax.gif , norisi gyventi pasakoje bigsmile.gif )

Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif padiskutuokim ax.gif
Atsakyti
Cypai thumbup.gif thumbup.gif
duok kontaktus bigsmile.gif gal ir be super nuolaidos nebus per brangu labai bigsmile.gif tiesa, siena pries tai reikia nudazyti ri graziai paruosti ? cia kaina uz piesinukus ? o daznai atskirai ?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 13, 15:04)
Cypai  thumbup.gif  thumbup.gif
duok kontaktus  bigsmile.gif gal ir be super nuolaidos nebus per brangu labai  bigsmile.gif tiesa, siena pries tai reikia nudazyti ri graziai paruosti ? cia kaina uz piesinukus ? o daznai atskirai ?

Kambarys jau buvo pilnai išdažytas, čia aš už viską jam mokėjau, atskirai už dažus nieko nereikėjo, nes tie dažai mačiau nėra super brangūs 4u.gif
Dėl kontaktų aš jo pirma paklausiu, o tada parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 13 balandžio 2007 - 18:25
QUOTE(Cypas @ 2007 04 13, 09:15)
Sveikutės, na parodysiu ir mums kaip išpaišė vaikų kambarį,tik baldų dar nesustatėm

Fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2007 04 13, 13:44)
Atsiprašau, jei kur nors panašiai buvo diskutuota....neaptikau blush2.gif

bet noriu paklausti mamų, renkančių savo vaikučiams baldelius: ar tenkina pasiūla, atsižvelgiant į kokybę, originalumą ir kainą, žinoma???

Kokiems gamintojams teikiate pirmenybę? Kokiais nusivylėte ir kodėl?

Man pačiai susidaro skurdokas įspūdis, vertinant baldukų originalumą ir grožį: tokie jau visi atrodo vienodi, neįdomūs......

O gal randate ir ką nors originalaus, tikrai vaikiško, kad būtų mažylio aplinka kaip pasakoje? ( visiems gi vaikystėje ir ne tik ax.gif , norisi gyventi pasakoje bigsmile.gif )

Pasidalinkite patirtimi  mirksiukas.gif  padiskutuokim ax.gif

Mes irgi labai ilgai ieskojome vaikisku baldu. Lietuviski dazniausiai budavo ir brangus ir nelabai funkcionalus bei grazus, o be to labai terminai ilgi. lenkiski pagal isvaizda daug patrauklesni ir idomesni, bet labai bijojom kokybes, kazkaip lenkiskais nepasitikiu. tada radome AB"Fredos" kaune baldus. Jie nera vaikiski ir gaminti specialiai vaikams bet labai spalvingi, daug stalciuku ir labai pigus, todel juos jau naudojame metus laiko ir labai dziaugiames.
Galeciau imesti kelias foto, bet nemoku niekada nekeliau, tai jei ka domina tai parasykit savo e-mail arba parasykit kaip ikelti.

Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2007 04 13, 10:15)
Sveikutės, na parodysiu ir mums kaip išpaišė vaikų kambarį,tik baldų dar nesustatėm

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2007 04 13, 20:24)
Kambarys jau buvo pilnai išdažytas, čia aš už viską jam mokėjau, atskirai už dažus nieko nereikėjo, nes tie dažai mačiau nėra super brangūs 4u.gif
Dėl kontaktų aš jo pirma paklausiu, o tada parašysiu 4u.gif

super drinks_cheers.gif

ir spalvos ir piešinukai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nusiminiau as sad.gif vyras kategoriskai uz tai, kad vaiku kambaryje butu dviaukste lova sad.gif man jos taaaaip nepatinka... kambarys beveik 20kv, taip fainai eitu siaip pasidaryti, be tos dviaukstes... bet kadangi niekur kitur lig siol jis savo nuomones nekiso, tai teks man si karta nusileisti doh.gif
dabar nardau po interneto vandenis ieskodama, kad bent ka uzmatyciau, kas susvelnintu poziuri i tas dviaukstes doh.gif
jei turit pas save issisaugoje, kokiu idomesniu sprendimu-nepagailekit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 16, 23:04)
nusiminiau as sad.gif vyras kategoriskai uz tai, kad vaiku kambaryje butu dviaukste lova sad.gif man jos taaaaip nepatinka... kambarys beveik 20kv, taip fainai eitu siaip pasidaryti, be tos dviaukstes... bet kadangi niekur kitur lig siol jis savo nuomones nekiso, tai teks man si karta nusileisti  doh.gif 
dabar nardau po interneto vandenis ieskodama, kad bent ka uzmatyciau, kas susvelnintu poziuri i tas dviaukstes  doh.gif

o kokie argumentai g.gif .. man ir dviaukštės ne prie širdies.. man nesaugu, nepatogu klot.. o ypač kai toks didelis kambarys, tai atskiros pats tas
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 17, 00:37)
o kokie argumentai  g.gif .. man ir dviaukštės ne prie širdies.. man nesaugu, nepatogu klot.. o ypač kai toks didelis kambarys, tai atskiros pats tas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif. Ir man nepatinka dviaukštės lovos. Vaikams gal ir smagu, bet ir be tos lovos galima sugalvoti daug smagių dalykų. Ypač man neramu būtų, jei susirgtų vaikas antrame lovos aukšte - kaip jį ant rankų paimti, kaip jam pačiam nulipti, jei blogai jaučiasi unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 17, 00:04)
nusiminiau as sad.gif vyras kategoriskai uz tai, kad vaiku kambaryje butu dviaukste lova sad.gif man jos taaaaip nepatinka... kambarys beveik 20kv, taip fainai eitu siaip pasidaryti, be tos dviaukstes... bet kadangi niekur kitur lig siol jis savo nuomones nekiso, tai teks man si karta nusileisti  doh.gif 
dabar nardau po interneto vandenis ieskodama, kad bent ka uzmatyciau, kas susvelnintu poziuri i tas dviaukstes  doh.gif

Gal galima pagaminti tokią lovą, kad aukštai būtų ne vienas virš kito, o kampu arba vienoje linijoje, ir antras aukštas būtų apie 1 m aukštyje? Ir dviaukštė, ir neaukšta mirksiukas.gif. Na faktiškai dvi lovos, ir viena iš jų pakelta aukščiau. Arba leisk vyrui kokiam kitam kambaryj save realizuoti biggrin.gif.
Atsakyti
Zinau, kad vyro teta dar tarybiniais laikais savo merginom buvo itaisius dviaukste lova, kuri po keletos rekonstrukciju issiardydavo i dvi normalias lovas smile.gif Gal reiktu pabandyt, atsibostu ta dviaukste pasidarytumet normalias dvi smile.gif
Atsakyti