Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 00:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif. Ir man nepatinka dviaukštės lovos. Vaikams gal ir smagu, bet ir be tos lovos galima sugalvoti daug smagių dalykų. Ypač man neramu būtų, jei susirgtų vaikas antrame lovos aukšte - kaip jį ant rankų paimti, kaip jam pačiam nulipti, jei blogai jaučiasi  unsure.gif.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 01:06)
Gal galima pagaminti tokią lovą, kad aukštai būtų ne vienas virš kito, o kampu arba vienoje linijoje, ir antras aukštas būtų apie 1 m aukštyje? Ir dviaukštė, ir neaukšta  mirksiukas.gif. Na faktiškai dvi lovos, ir viena iš jų pakelta aukščiau. Arba leisk vyrui kokiam kitam kambaryj save realizuoti  biggrin.gif.

va ir as taip sumasciau thumbup.gif viena normalaus aukscio, o kita auksciau, bet patogiam auksti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 16, 23:04)
nusiminiau as sad.gif vyras kategoriskai uz tai, kad vaiku kambaryje butu dviaukste lova sad.gif man jos taaaaip nepatinka... kambarys beveik 20kv, taip fainai eitu siaip pasidaryti, be tos dviaukstes... bet kadangi niekur kitur lig siol jis savo nuomones nekiso, tai teks man si karta nusileisti  doh.gif 
dabar nardau po interneto vandenis ieskodama, kad bent ka uzmatyciau, kas susvelnintu poziuri i tas dviaukstes  doh.gif

kaži ar tau pasiseks ką rast smile.gif aš kaip tik pasakiau griežtą "ne", kai po internetą pasikaičiau. ir apačioj miegot nesveika ir viršuj - nesaugu, nepatogu. o ir vaikai auga, nusibosta jiems.
QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 01:06)
Gal galima pagaminti tokią lovą, kad aukštai būtų ne vienas virš kito, o kampu arba vienoje linijoje, ir antras aukštas būtų apie 1 m aukštyje? Ir dviaukštė, ir neaukšta  mirksiukas.gif. Na faktiškai dvi lovos, ir viena iš jų pakelta aukščiau. Arba leisk vyrui kokiam kitam kambaryj save realizuoti  biggrin.gif.

va tokia tai man patiktų, bet reikia ieškot, kas pagamintų gerai. o dar puikiau, jei apatinė su ratukais būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 16, 23:04)
nusiminiau as sad.gif vyras kategoriskai uz tai, kad vaiku kambaryje butu dviaukste lova sad.gif man jos taaaaip nepatinka... kambarys beveik 20kv, taip fainai eitu siaip pasidaryti, be tos dviaukstes... bet kadangi niekur kitur lig siol jis savo nuomones nekiso, tai teks man si karta nusileisti  doh.gif 
dabar nardau po interneto vandenis ieskodama, kad bent ka uzmatyciau, kas susvelnintu poziuri i tas dviaukstes  doh.gif
jei turit pas save issisaugoje, kokiu idomesniu sprendimu-nepagailekit wink.gif

Na dėl kategoriško nusistatymo baldų taip iškart nesubėčiau pirkti, turėtų būti kažkos kompromisas smile.gif o jūs pabandykite pasidairyti kartu ir ne tik dviaukščių lovų, gal vyras ras kas jam labiau patiks už dviaukštę, gal rasite komplektėlį, kuris patiks abiems ir svarbiausia vaikučiams 4u.gif
Gajos balduose galima rasti gerų idėjų Gajos web
aš pati savo vaikams gaminau dviaukštę Puikio balduose, bet ji eina kampu, visai smagiai atrodo mirksiukas.gif , tik kitas dalykas, mano bute erdvės mažoka, todėl ir rinkomės dviaukštę blush2.gif , bet jei erdvė didelė - gal ir neapsimoka dviem aukštais vaikus guldyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 16, 23:37)
o kokie argumentai  g.gif .. man ir dviaukštės ne prie širdies.. man nesaugu, nepatogu klot.. o ypač kai toks didelis kambarys, tai atskiros pats tas

argumentas vienas- kam uzgriozdint kambari, kai tokios aukstos lubos (280cm).
nors man ta dviaukste dar didesnis griozdas biggrin.gif
QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 00:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif. Ir man nepatinka dviaukštės lovos. Vaikams gal ir smagu, bet ir be tos lovos galima sugalvoti daug smagių dalykų. Ypač man neramu būtų, jei susirgtų vaikas antrame lovos aukšte - kaip jį ant rankų paimti, kaip jam pačiam nulipti, jei blogai jaučiasi  unsure.gif.

va va, mano vienas is pagrindiniu argumentu irgi yra tai kad kai vaikas serga prie jo neprigulsi, kad paslaugyt... ir aplamai mes vakarais net pasaka skaitom pas juos salia prigule, o jei ir neskaitom-siaip beveik kiekviena vakara tapo ritualas, kad bent porai minuciu kartu su jais pagulet... viso to netektumem...
siaip tai sugalvojau padaryt eletros instaliacija taip, kad jei jis persigalvotu kambario isdestymas labai nenukentetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 17, 11:01)
argumentas vienas- kam uzgriozdint kambari, kai tokios aukstos lubos (280cm).
nors man ta dviaukste dar didesnis griozdas  biggrin.gif

Dviaukštė tikrai labiau užgriozdina 4u.gif
Labai gailiuosi, kad tokią pirkom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ALIGATOR @ 2007 04 16, 07:13)
Mes irgi labai ilgai ieskojome vaikisku baldu. Lietuviski dazniausiai budavo ir brangus ir nelabai funkcionalus bei grazus, o be to labai terminai ilgi. lenkiski pagal isvaizda daug patrauklesni ir idomesni, bet labai bijojom kokybes, kazkaip lenkiskais nepasitikiu. tada radome AB"Fredos" kaune baldus. Jie nera vaikiski ir gaminti specialiai vaikams bet labai spalvingi, daug stalciuku ir labai pigus, todel juos jau naudojame metus laiko ir labai dziaugiames.
Galeciau imesti kelias foto, bet nemoku niekada nekeliau, tai jei ka domina tai parasykit savo e-mail arba parasykit kaip ikelti.

O kur yra "Fredos" baldai?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 17, 10:01)
va va, mano vienas is pagrindiniu argumentu irgi yra tai kad kai vaikas serga prie jo neprigulsi, kad paslaugyt...

Man tai rimtesnis argumentas - o ką, jei naktį vaikas užsinori siusiuko? Toks visas užsimiegojęs, dar ne visai koordinuodamas?

Nors pati augau dviaukštėje. Patiko tongue.gif
Atsakyti
o man iškiltų da viena dilema - kas miegos viršuj smile.gif ? Visgi antram aukšte ,,geresnė" viečikė.. gi nesudarysi tvarkaraščio kas kuriame aukšte miegos schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 17, 19:57)
o man iškiltų da viena dilema - kas miegos viršuj smile.gif ? Visgi antram aukšte ,,geresnė" viečikė.. gi nesudarysi tvarkaraščio kas kuriame aukšte miegos  schmoll.gif  smile.gif

Labukas
Del viečiukės viršuje, tai sutarėm , kad didesnis ten miegos.Mažas priprato ir nekelia vėjų. Na vienai nakčiai susitaria kartais pasimainyti .Nors mano dičkiui 10 metų ir jau jam norėtųsi normalios lovos, bet prieš 4 metus tai buvo thumbup.gif
Jeigu vaikas astmininkas, alergiskas dulkių erkutei, lunatikuojantis,turi problemų su šlapinimusi tai dviaukštės būtų protingiau atsisakyti .
Papildyta:
QUOTE(Jolė @ 2007 04 17, 14:06)
Dviaukštė tikrai labiau užgriozdina  4u.gif
Labai gailiuosi, kad tokią pirkom  verysad.gif

Na maniškų dviaukštė man irgi panaši į griozdą ,nes kraštai apkramtyti lotuliukas.gif paklerusi nuo šokinėjimų iš antro aukšto ir kitų "bajerių".O kai susirenka keli vaikai tai visi kaip vištos ant laktų lipa į antrą aukštą schmoll.gif
Atsakyti
del dviauksciu(ir ne tik) lovu- geru sprendimu galima rasti cia http://www.flexa.dk/...lexa2006_UK.pdf
mes is flexa pirkom pusantro auksto,labai patenkinti kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 04 17, 21:05)
del dviauksciu(ir ne tik) lovu- geru sprendimu galima rasti cia  http://www.flexa.dk/...lexa2006_UK.pdf
mes is flexa pirkom pusantro auksto,labai patenkinti kokybe  smile.gif

Oho, ten ir triaukštę lovą radau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 22:50)
Oho, ten ir triaukštę lovą radau! biggrin.gif

Taaaiip,įdomu g.gif savo vaikams tikrai nenorėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti