Labutis, as ir prisijungiu prie jusu
Noriu mergaitem padaryti svajoniu kmabari. Kambari jau turim 16 kv.m. berods, stogas su nuolydziu, langas nera labai didelis ir tik vienas, kambarys staciakampio formos, orentuotas i pietrycius. Labai noretus kazko ypatingo, suzaisto su baldeliais ir papuosimais. Sienos jau nudazytos ale rozine spalva, grindys raudonmedzio parketo, deti kiliminiu dangu negalim, nes visur grindininis sildymas. Gal kas tyresit kokiu nuotodu, kur galeciau ka nors idomaus ir ispudingo pamatyti

QUOTE(lile @ 2007 02 09, 08:06)
Labutis, as ir prisijungiu prie jusu
Noriu mergaitem padaryti svajoniu kmabari. Kambari jau turim 16 kv.m. berods, stogas su nuolydziu, langas nera labai didelis ir tik vienas, kambarys staciakampio formos, orentuotas i pietrycius. Labai noretus kazko ypatingo, suzaisto su baldeliais ir papuosimais. Sienos jau nudazytos ale rozine spalva, grindys raudonmedzio parketo, deti kiliminiu dangu negalim, nes visur grindininis sildymas. Gal kas tyresit kokiu nuotodu, kur galeciau ka nors idomaus ir ispudingo pamatyti

jei rausvos sienos - baldus rinkčiausi baltos spalvos:

vaikų kambarys palėpėje:

mergaitiškas kambarys:

Nupirkau vakar vaikui i kambari 3paveiksliukus ir siandien medziaga romanetei.

Nu ir kur tai realiai padaryta.....? Ypac tas zadintuvas? kUR nupirktas??
QUOTE(Shuttle @ 2007 02 11, 03:42)
Nu ir kur tai realiai padaryta.....? Ypac tas zadintuvas? kUR nupirktas??

Lauke salta, faktas..gal karsciuoji?

Beje, o pas tave ne taip?

na jau, kas ieško, tas randa. Ir tas žadintuvas nėra problema. Svarbiausia, kad žmogus tiek yra piktas, kad net nemato, kad čia "reklaminiai" kambariai, kokį ir pati kaip saviškį buvo pateikus.
Tik tema yra ne apie tai: geriausia piktus komentarus ignoruoti ( gal rimtai žmogui blogai yra ) ir nesivelti į tolimesnius ginčus. Taigi, tęsiam temą "Vaikų kambarys"

Tik tema yra ne apie tai: geriausia piktus komentarus ignoruoti ( gal rimtai žmogui blogai yra ) ir nesivelti į tolimesnius ginčus. Taigi, tęsiam temą "Vaikų kambarys"

As tai kazkaip ne matau ko cia galima butu pykti. Is vis nesuprantu kaip taip galima kabineti, taigi cia idejos, kas patinka ta ir isisavini
O as ir nenoriu tokio kambario kaip kitu realiai padarytas, noriu unikalaus. Tik tiek kad aisku idomu ir kitu realius paziureti, bet i kataloginius visuomet malonu seile pavarvinti
labai aciu visoms uz foto, lauksiu dar daugiau nuotraukyciu
Man labai idomu visokios spinteles, lovos. Na tos uzuolaidos man labai grazu, bet zinant kaip medziagos kaupia dulkes, kazkaip asmeniskai savo vaiku kambariui nuo tokio sprendimo susilaikau. Pati esu labai alergiska dulkems

QUOTE(Siesta @ 2007 02 01, 12:08)
Jeigu tau patiko Gajos baldai - turėtų patikti "Puikio baldų" siūlomi komplektukai
. Jie gamina individualiai pagal užsakymą vaikiškus baldelius. Internete gali rasti daugiau variantų, mums sukomplektavo štai tokį komplektuką, o ir kaina perpus mažesnė nei Gajos balduose. Ir nors jie taip pat Kaune - už atvežimą tikrai neplešia.

Papildyta:
Pas mus darbe virš mano stalo kondiškė pastatyta, jau po poros dienų prasidėjo slogos, gerklė, nors pūtimą nustatėm į viršų

Papildyta:
Pas mus darbe virš mano stalo kondiškė pastatyta, jau po poros dienų prasidėjo slogos, gerklė, nors pūtimą nustatėm į viršų

isduok paslapti, plz, kiokia baldu kaina? as jau planavau Gaja balduose uzsakyti. labai patinka. va sitas komplektas

nieko nerandu apie puikio baldus internete. gal galetumet kas nors patikslinti pulsapi ir ju kontaktus...aciu

QUOTE(vikulija @ 2007 02 12, 11:42)
isduok paslapti, plz, kiokia baldu kaina? as jau planavau Gaja balduose uzsakyti. labai patinka. va sitas komplektas 

Pabandyk uzklausti 8 686 36946

Mano ideta melyna komplektuka pagamins uz 2600 Lt
Kaip man pasakojo, viskas priklauso nuo projekto sudetingumo, kuo daugiau stalciuku, apvaliu formu ir kt. tuo brangiau
nieko nerandu apie puikio baldus internete. gal galetumet kas nors patikslinti pulsapi ir ju kontaktus...aciu 

Nu mano merginom ir tiktu toks kompliektas

Puikio baldai yra kelios foto