Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

is pradziu kazka panasaus i Flexos baldus prikti norejom, bet dabar situ noriu.reikia dabar surasti , kur pigiau.
Siesta, tu gal netycia zinai kokios Gaja kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 12 vasario 2007 - 13:40
QUOTE(vikulija @ 2007 02 12, 13:33)

Aš domėjausi tokiu komplektuku, jo kaina prieš pusmetį buvo apie 5000Lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 02 12, 13:38)
Aš domėjausi tokiu komplektuku, jo kaina prieš pusmetį buvo apie 5000Lt
user posted image

niko sau kainu skirtumas! blink.gif
bet ir Puikio baldai randais Kaune, kaip jie ar pristato i Vilniu?kaip su jasi bendrauti jie atvaziuoja ar kaip?
o jums tuos baldus jau atveze? kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 02 12, 13:45)
niko sau kainu skirtumas!  blink.gif
bet ir Puikio baldai randais Kaune, kaip jie ar pristato i Vilniu?kaip su jasi bendrauti jie atvaziuoja ar kaip?
o jums tuos baldus jau atveze? kaip kokybe?

Aš taip pat Vilniuje mirksiukas.gif , už pristatymą į Vilnių - 150Lt, surinkimas nemokamas. Mes sutarėm be jokių problemų, atveža, surenka. Kol kas dar neatvežė, dar gamina, po 2 sav, turėtų atvežti, tada galėsiu pasakyti apie kokybę. Sudarėm su jais sutartį, kurioje garantuoja gaminio kokybę, manau, kad nenusivilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 02 12, 13:07)
Mano ideta melyna komplektuka pagamins uz 2600 Lt

o kokie bus planuojamos pasigaminti lovos išmatavimai???
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 02 12, 13:33)

Nežiūrėkit į tuos paveiksliukus, kur gaja pas save įsikėlus schmoll.gif Realybėj baldai baisūs, kaip kirviu padaryti... Čia iš užsienio katalogų fotkes įsikėlė. Kainos dar baisesnės smoke.gif Už truputį paaukštintą lovą su stalčiukais iš mūsų paprašė 5000 lt blink.gif Dabar laukiam baldelių iš SBA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaila pelė @ 2007 02 12, 15:15)
Nežiūrėkit į tuos paveiksliukus, kur gaja pas save įsikėlus  schmoll.gif Realybėj baldai baisūs, kaip kirviu padaryti... Čia iš užsienio katalogų fotkes įsikėlė. Kainos dar baisesnės smoke.gif Už truputį paaukštintą lovą su stalčiukais iš mūsų paprašė 5000 lt  blink.gif Dabar laukiam baldelių iš SBA  smile.gif

pirmo ir antro komplekto kaina apie 5000 lt
atvaziuojame pamatuoti patalpos pas klienta, po to suprojektuojame
ir parodome projekta per kompiuteri. uz atvaziavima reiktu sumoketi 80
lt o jei uzsisakote baldus ta suma itraukiame i avansa.

VMdl> domina sitie komplektai

user posted image
user posted image

cia ju atsakymas man. bendravom el. pastu.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 12, 15:06)
o kokie bus planuojamos pasigaminti lovos išmatavimai???

Mūsų gaminamų lovų čiužinukai 80x200
Bet suprojektuoja, pagal tavo pageidaujamus išmatavimus
Atsakyti
ka tik gavau atsakyma is puikio baldu. uz tokiu komplektus jie paimtu nuo 2500. priklauso nuo konkretaus uzsakymo, kadngi jie pritaiko butent jusu kambariui user posted image
user posted image

kainu skirtumas, tai pats uz save kalba....
Atsakyti
Iš gajos pas mus buvo atvažiavus dizainerė. Išmatavo kambariuką ir sakė, kad papaišys hihihi.gif Už tai paėmė 20 lt. Vyras nuvažiavo į Petršiūnus, kur jie įsikūrę, tai pamatė papaišymus ir baldų kokybė gyvai. Teištarė - Ačiū ir viso gero laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaila pelė @ 2007 02 12, 15:54)
Iš gajos pas mus buvo atvažiavus dizainerė. Išmatavo kambariuką ir sakė, kad papaišys hihihi.gif Už tai paėmė 20 lt. Vyras nuvažiavo į Petršiūnus, kur jie įsikūrę, tai pamatė papaišymus ir baldų kokybė gyvai. Teištarė - Ačiū ir viso gero laugh.gif

bet uzejus i ju puslapi as taip uzsidegiau...dabar tikrai zinau, kad i juos nesikreipsiu.dabar lauksim ziniu is Siestos, kai gaus baldus, gal ir nuotrauka ikels ax.gif
Atsakyti
Mane irgi domina vaiko kambarys. Mano dukriukui reikia nedidelio staliuko ir kėdutės. Va toks variantas būtų visai įdomus ir smagus ax.gif
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 02, 11:32)
na manajam tai toks staliukas patiko :
user posted image

Mamyte03, jeigu ne paslaptis, kas gamina šiuos nuotaikingus baldelius.
Ir dar norėjau pasiteirauti. Gal galite parašyti tikslų Pinokio baldų internetinės svetainės adresą, nes nė vienos per google surastos nuorodos man kažkodėl nenori atidaryti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 12 vasario 2007 - 16:36