Įkraunama...
Įkraunama...

1,4m. vaikas dažnai vaikšto ant pirštų

QUOTE(Dumza @ 2011 05 04, 23:03)
Maniske kol dar nevaiksciodavo,o vedziodavome uz rankyciu tai vaiksciojo ant pirstu galiuku.Kai pradejo vaikscioti su batukais vaiksto gerai,o basa laksto ant pirstu galiuku.Daktare sake ,kad nuo vaikstines tipo,nes per anksti pradejo joje vaikscioti.Siuo metu basa karts nuo karto palaksto ant pirstu galiuku.

Na mes vaikstyne mazai naudojom ir labai velai i ja idejau, nes tiesiog jis pas mane pats norejo eiti isikabines i ranka. Na ziuresim. Su batukais graziais vaiksto. Na ir basas graziai, bet kai jau skuba labai ar maivosi tai ant pirstu galiuku varo.
Atsakyti
Mums 1.4men.užeina kartais noras ir jai pavaikščioti ant pirštų galiukų,bet neilgai,tai manau čia kaip koks paišdykavimas,nes pradėjo mandravoti ne per seniausiai.
Manau,kad naujas jos atradimas,kad galima pabūti balerina biggrin.gif .Nors mes visada vaikštome su batukais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele69: 07 gegužės 2011 - 12:02
kol kas nevaiksto ant pirstu galiuku, jam jau devyni men, tikiuosi, kad jau nebesugalvos taip vaiksciot...
Atsakyti
Musu sunelis vaiksto tik tada kai paprasai,kad parodytu kaip balerinas vaiksto 4u.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai buvo mėgėjai vaikščioti ant pirštų galų, kažkur nuo 9 mėn. iki 1,5m. Paskui kažkaip atprato . Mūsų gydytoja sako, kad pripranta šitaip vaikščioti vaikštukuose, negalima jų ištisai naudoti. Nes vaikutis vaikštukuose įpranta pirštų galais pasispirti. O kai pradeda pats eiti, reikia būtinai mauti batukus, geriausia su ortopediniu paduku. Tada mažylis įpranta taisyklingai statyti kojytę, o su batukais ne taip lengva vaikščioti pirštų galiukais smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 21 lapkričio 2012 - 16:17
vaiksto ir maniske bet tik tada kaip buan basa, kokkas nekreipiu demesio nes tai buna nelabai jau daznai, nors kaip tik pradejo tepteliuoti tai peda dedavo ne nuo kulno o pirstu galiukais, manau gal isaugsim o jei ne tai jau reiks kreiptis pas daktariukus smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis pirmuosius zingsnelius zenge pilna pedute, o dabar kartais (1 m ir 4 men) pasidykaudmas pabegioja ant pirstuku. As pati matau, kad tai tikrai ne problma, nes tai daro ne nuolatos, o tik zaisdamas.

O mes kaip tik daugiau lakstome basi nei su batukais.
Atsakyti
labu visom mirksiukas.gif .mano vyriukui 1.4 metuko.pastebejau kad retais kartais kai basas paeina keleta zingsniu pasistiebes.eisiu pas daktare pasikonsultuosiu.bet tikrai nemanau jog tai pavojus.juk ir atbulom pasimandrazindamas pavaiksto.nesiruosiu vaiko tampyt be reikalo po poliklinikas.bet pastebesiu kada ir kaip tos mados randasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaleg @ 2011 05 21, 22:19)
labu visom mirksiukas.gif .mano vyriukui 1.4 metuko.pastebejau kad retais kartais kai basas paeina keleta zingsniu pasistiebes.eisiu pas daktare pasikonsultuosiu.bet tikrai nemanau jog tai pavojus.juk ir atbulom pasimandrazindamas pavaiksto.nesiruosiu vaiko tampyt be reikalo po poliklinikas.bet pastebesiu kada ir kaip tos mados randasi blush2.gif

vaiksto ir musiske atbulomis, ir stebi kaip as reaguosiu, ir ar leisiu ar ne.kelis kartus maciau kad ir ant pirstu galiuku basa paejo, bet cia gal buvo i savaite koks pora kartu tik.tai tikrai nemanau kad cia kazkas blogo.aisku jei vaikas taip vaiksto daznai ar nuolat, tuomet jau reiketu pasikonsultuot su gydytojais
Atsakyti
nevaikščiojo, bet kiek girdėjau, tai reikia susirūpint, būna vaikų, kurie išvis beveik kitaip nevaikšto. Konsultacija vienok nepakenktų.
Atsakyti
as manau del tos priezasties vaikai ir turi namuose nesioti batukus su tvirtu paduku ir uzkulniu, juk dar formuojasi pedute. mano mergina taip pat bandydavo ant pirstu vaikscioti, taciau nupirkus batukus si beda dingo...
Atsakyti