Mėgsta ir mano dukrytė pasistaipyti ant pirštų galiukų. Ne dažnai, tiesa. Bet, kai nori pasimaivyti ar yra labai kažkuo patenkinta

Mano ketrumetis vaiksto ant pirstuku. Patare ortopedine avalyne ir vis ziureti, priminti kad remtusi pilna peda, lipti i kalna, laiptais. Bet va daugiau nieko rimto ir nesake, net mankstu dar neimka jo man. Mazas. Msazu turejom nemazai ir del kojyciu ir del nugaros, bet va beda vis dar yra. Apie operacija nieko nekalbejo, tai gal beda nestipri.
Ar nesiojat ortopedine avalyne? Kokia?
QUOTE(dushianerami @ 2015 04 06, 20:07)
Mano ketrumetis vaiksto ant pirstuku. Patare ortopedine avalyne ir vis ziureti, priminti kad remtusi pilna peda, lipti i kalna, laiptais. Bet va daugiau nieko rimto ir nesake, net mankstu dar neimka jo man. Mazas. Msazu turejom nemazai ir del kojyciu ir del nugaros, bet va beda vis dar yra. Apie operacija nieko nekalbejo, tai gal beda nestipri.
Jums ortopedinė avalynė, sakyčiau, net kambary ar daržely būtina. Pasidairykit puslapyje pirmibatai lt, jie vietoj gamina, tiek laukui tinkamus, tiek rasti kambariui basutes. Mums patiko, kokybė gera.