Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 24, 18:35)
Bet kokios skirtingos nuomonės apie ją... doh.gif
Mano draugė net iš Vilniaus lėkė pas ją, tai grįžo tiesiog sužavėta... Labai ji jai viską pasakė ir t.t. Tiesa, sakė, kad priėmė lyg skubėdama, ir jausmas, kad norėtų kuo greičiau baigt, bet kadangi draugė tokių ypatingai rimtų problemų neturėjo, tai nusprendė, kad Genutė tą "pamatė" ir todėl viską taip "pagreitintai pravarė"...

Jau rašiau anoj temoj apie jos konsultaciją biggrin.gif Žodžiu, diagnozavo tuo metu man neišgydomą ligą, gulėjau ligoninėj, nes ūmiai ir stipriai pasireiškė. O Genutė tuo metu "grodavo" taurėmis. Tokie "a la" gydymo seansai. O po to dar į klausimus atsakinėdavo ir šiaip konsultuodavo. Tai tiesiai iš ligoninės mane ir nuvežė tos muzikos paklausyti. Ir irgi taip įdomiai. Buvo tam tikras įėjimo mokestis. O seanso metu ji sako: "Jei kas nors jaučia šaltį ar karšti (ar dar ten kažką), tai vadinasi gydymo procesas vyksta ir galite ir daugiau sumokėti, nes aš daug energijos eikvoju". Buvo ten ir nualpusių, kai kurie išėjo, nes iš tikrųjų ta garso vibracija taip įdomiai veikia.

Na o po to galima buvo prie jos prieiti ir pasiklausti, jei ten kažkas labai rūpi. Žmonės kaip ir eilėj stovėjo, tai galima buvo girdėti, ką ji kalba. Sakyčiau, labai šabloniškai... Jei mato, kad žmogus antsvorio turi, tai sako, kad va su širdim negerai, spaudimas ir pan. Jei jau bobikė kokia klimaksinė, tai tada tipo ją karštis muša ir t.t. Prieš mane tokia panelė buvo. Ji pradėjo sakyti, kad nuo gimimo viena ausim negirdi. Ir klausė, dėl ko. Tai Genutė pasakė: "Džiaukis, kad nors viena girdi". Man tai labai negražiai nuskambėjo schmoll.gif

O aš klausiau apie savo sveikatą. Ji sako: "Tai kad tu sveika". Pasakiau, kad ne. Tada sako: "Tai tada tave gerai gydo". Pasakiau, kad gydo gerai, bet mane perspektyvos domina, gal ji kokių patarimų turi. Tai pasakė, kad jautri esu, kad vos ne su nervais negerai ir iš viso nieko man nereikia. Na jeigu labai noriu, tai pasiūlė ateiti pas ją asmeniškai konsultuotis, tipo optimizmo įkvėps doh.gif Optimizmo man tuo metu netrūko bigsmile.gif

Tai va ir pagalvojau, kad jei ji tikrai ką nors matytų, tai būtų pamačius "pakitimus". O kai nemato, tai ir kalba beleką biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu, kaip cia niekas apie Regina is Kauno Plento gatves neparaso, ka niekas ir nebuve pas ja? as bent keleta kartu buvau, siaip nieko, ka pasake, tas pildosi. noreciau ir is kitu ka nors isgirst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 24, 18:54)
o as jau laukiu issiziojus biggrin.gif , suku galva kaip tau sekasi biggrin.gif
o kaip jautiesi ? ar manai,kad yra butina pas ji eiti?

Sunku pasakyt ar butina, bet su vyru tikrai nesutariam, tiesiog taip buvo jau nuo musu pazinties pradzios, bet meile nugalejo viska, galvojom gal apsislifuosim kampus g.gif Bet ziuriu, kad nelabai gaunasi doh.gif Tie kivircai del smulkmenu, per tris metus, isiede iki gyvo kaulo doh.gif Tai mane ir nustebino burejos pasakymas, kad yra moteris, kuri kazkaip nesamoningai ir veikia musu biolauka. Bet juk musu nesutarimai prasidejo nuo pirmos pazinties dienos blink.gif Tai gaunasi taip, kad nuo pirmos dienos buvo moteris blink.gif Tuo toliau apie tai mastau, tuo labiau nesuprantu schmoll.gif Kaip jus manot, ar verta eit man pas ta Vladimira g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 24, 23:50)
Sunku pasakyt ar butina, bet su vyru tikrai nesutariam, tiesiog taip buvo jau nuo musu pazinties pradzios, bet meile nugalejo viska, galvojom gal apsislifuosim kampus g.gif Bet ziuriu, kad nelabai gaunasi doh.gif Tie kivircai del smulkmenu, per tris metus, isiede iki gyvo kaulo doh.gif Tai mane ir nustebino burejos pasakymas, kad yra moteris, kuri kazkaip nesamoningai ir veikia musu biolauka. Bet juk musu nesutarimai prasidejo nuo pirmos pazinties dienos blink.gif Tai gaunasi taip, kad nuo pirmos dienos buvo moteris blink.gif Tuo toliau apie tai mastau, tuo labiau nesuprantu schmoll.gif Kaip jus manot, ar verta eit man pas ta Vladimira g.gif

na, jau pas Vladimira, nejuokinkit. geriau pas gera psihiloga, bus geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 24, 22:50)

ax.gif Sveika, o tau to Vladimiro adreso nesake?Nes as irgi kazkada esu buvus ,kazkur Naugarduko g. ,man ta burejaVincenta is seskines pasake,kad as nevaziuociau pas mama,kuri gyvena Suomijoje,nes mama neturi pinigu ir siaip kelione nenusiseks ir liepe pas ji nueiti.As nuejau,tai man labai padejo,jisai pasake,jei mama ir neturi pinigu,tai pasiskolins,beto kelioneje sutiksi vyriski ir siaip viskas bus ok.As pirma karta vaziavau viena i uzsieni,labai bijojau,bet viskas gavosi,kaip jis sake,kelione buvo thumbup.gif ,susipazinau su fainu bachuru is Latvijos,jis net man griztat atgal is Suomijos,vaziuojant autobusu nakti per Ryga,atvare is Pernu nors 5 minutem pasimatyti.... bet tuo metu as tik ka buvau atleidus eilini savo pirmo vyro nuejima lankom ir nepalaikiau toliau rysio su tuo vaikinu(o gal reikejo......... rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 24, 23:50)

mano galva nueik, jis daug" tasku ant i sudes' ir be to patars kaip elgtis, ka daryti,ko ne ir kas itakoja. jis labai geras zmogus, gal iziures kazka ko pati net nenutuoki(kaip man buvo). Daivoska, nuvaryk, blogiau tikrai nebus, o kad geriau -tikrai tikiu. dar noriu pasakyti ,kad pas ji lankytis gali tekti ne viena karta,priklausys nuo situacijos.as pas ji lankiausi ir likau labai patenkinta biggrin.gif manau ir tau jis labai pades biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rusaite @ 2007 02 25, 13:58)
na, jau pas Vladimira, nejuokinkit. geriau pas gera psihiloga, bus geriau  bigsmile.gif

nuomones apie ji girdejau tik teigiamas, nezinau gal yra ,kuriems juokas ima, tai individualu.

p.s. be to pas vladimira pigiau lyginant su psichologo paslaugomis
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2007 02 25, 14:08)
ax.gif Sveika, o tau to Vladimiro adreso nesake?Nes as irgi kazkada esu buvus ,kazkur Naugarduko g. ,man ta burejaVincenta  is seskines pasake,kad as nevaziuociau pas mama,kuri gyvena Suomijoje,nes mama neturi pinigu ir siaip kelione nenusiseks ir liepe pas ji nueiti.As nuejau,tai man labai padejo,jisai pasake,jei mama ir neturi pinigu,tai pasiskolins,beto kelioneje sutiksi vyriski ir siaip  viskas bus ok.As pirma karta vaziavau viena i uzsieni,labai bijojau,bet viskas gavosi,kaip jis sake,kelione buvo  thumbup.gif ,susipazinau su fainu bachuru is Latvijos,jis net man griztat atgal is Suomijos,vaziuojant autobusu nakti  per Ryga,atvare is Pernu nors 5 minutem pasimatyti.... bet tuo metu as tik ka buvau atleidus eilini savo pirmo vyro nuejima lankom ir nepalaikiau toliau rysio su tuo vaikinu(o gal reikejo......... rolleyes.gif )

Marfa, jis dabar prie universalines, gal ir taspats, tik vieta pakeites, man asmeniskai jis labai patiko, dar po kaledu(rusu) jis buria kavos tirsciais, tai super as likau suzaveta, viska rode ir aiskino, pati savo akimis maciau visas figuras, ir kaikas jau issipilde(buria tik keliolika dienu po kaledu,tai isanksto uzsirasiau ir likau labai patenkinta) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 25 vasario 2007 - 17:12
Uzsirasiau pas ta Vladimira, jis sake, kad atvykti Konstitucijos prospektas 12-24, gal galit pasakyti, kaip rasti blush2.gif Kurioj mazdaug vietoj, kad nebludinciau, kaip, kad Jadvygos namo ieskojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 26, 14:20)
Uzsirasiau pas ta Vladimira, jis sake, kad atvykti Konstitucijos prospektas 12-24, gal galit pasakyti, kaip rasti blush2.gif Kurioj mazdaug vietoj, kad nebludinciau, kaip, kad Jadvygos namo ieskojau doh.gif

Prie universalinės parduotuvės. Gal jo tel. nr. būtų galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 26, 15:13)
Prie universalinės parduotuvės. Gal jo tel. nr. būtų galima? g.gif

Kad prie universalines tai jis ir pats sake, bet kuriam konkreciai name, bo ten tiek daug visokiu imoniu doh.gif
Jo tel. 868041714
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 26, 16:47)
Kad prie universalines tai jis ir pats sake, bet kuriam konkreciai name, bo ten tiek daug visokiu imoniu doh.gif
Jo tel. 868041714

Tame name, kur yra parduotuvė "Savitas stilius".
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 26, 16:06)
Tame name, kur yra parduotuvė "Savitas stilius".

O kiek jis ima? Girdejau, kad uz seansa 40 litu g.gif Ar taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 02 26, 13:20)

parasiau tau i az 4u.gif
Atsakyti