QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 24, 18:35)
Bet kokios skirtingos nuomonės apie ją...
Mano draugė net iš Vilniaus lėkė pas ją, tai grįžo tiesiog sužavėta... Labai ji jai viską pasakė ir t.t. Tiesa, sakė, kad priėmė lyg skubėdama, ir jausmas, kad norėtų kuo greičiau baigt, bet kadangi draugė tokių ypatingai rimtų problemų neturėjo, tai nusprendė, kad Genutė tą "pamatė" ir todėl viską taip "pagreitintai pravarė"...

Mano draugė net iš Vilniaus lėkė pas ją, tai grįžo tiesiog sužavėta... Labai ji jai viską pasakė ir t.t. Tiesa, sakė, kad priėmė lyg skubėdama, ir jausmas, kad norėtų kuo greičiau baigt, bet kadangi draugė tokių ypatingai rimtų problemų neturėjo, tai nusprendė, kad Genutė tą "pamatė" ir todėl viską taip "pagreitintai pravarė"...
Jau rašiau anoj temoj apie jos konsultaciją

Na o po to galima buvo prie jos prieiti ir pasiklausti, jei ten kažkas labai rūpi. Žmonės kaip ir eilėj stovėjo, tai galima buvo girdėti, ką ji kalba. Sakyčiau, labai šabloniškai... Jei mato, kad žmogus antsvorio turi, tai sako, kad va su širdim negerai, spaudimas ir pan. Jei jau bobikė kokia klimaksinė, tai tada tipo ją karštis muša ir t.t. Prieš mane tokia panelė buvo. Ji pradėjo sakyti, kad nuo gimimo viena ausim negirdi. Ir klausė, dėl ko. Tai Genutė pasakė: "Džiaukis, kad nors viena girdi". Man tai labai negražiai nuskambėjo

O aš klausiau apie savo sveikatą. Ji sako: "Tai kad tu sveika". Pasakiau, kad ne. Tada sako: "Tai tada tave gerai gydo". Pasakiau, kad gydo gerai, bet mane perspektyvos domina, gal ji kokių patarimų turi. Tai pasakė, kad jautri esu, kad vos ne su nervais negerai ir iš viso nieko man nereikia. Na jeigu labai noriu, tai pasiūlė ateiti pas ją asmeniškai konsultuotis, tipo optimizmo įkvėps

Tai va ir pagalvojau, kad jei ji tikrai ką nors matytų, tai būtų pamačius "pakitimus". O kai nemato, tai ir kalba beleką