Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(ataner @ 2007 03 22, 10:35)
mamytes, noriu pasidometi, kurios buvote gelezinio vilko, ar patiko? ar pildosi jos pranasystes? man taip, noriu jusu nuomones ,jauciu vel leksiu pas ja smile.gif

Aš šiandien lėksiu pas ta burėja pirmai valandai, laukiu nesulaukiu smile.gif truputi bijau blink.gif Sakykite merginos, ar jus nešatės nuotraukas, kad išburtų? Aš sakau vyrui , nusinešiu tavo nuotrauka, tai jis man griežtai uždraudė. Nežinau ka daryti , dar labiau užsinorėjau nusinešti blush2.gif
Atsakyti
As tai pasiimu nuotraukas eidama.O ten jau vietoj susizinosi pas bureja, ar reikia ar ne.Sekmes!
Atsakyti
Justicija, noreiu paklausti, ar skambinai Virginijai penktadieni ryte, kaip kazkur buvo rasytos registravimo valandos? As si penktadieni visa valanda skambinau, lb norejau uzsiregistruoti, bet vis užimta...
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2007 03 26, 14:22)
Justicija, noreiu paklausti, ar skambinai Virginijai penktadieni ryte, kaip kazkur buvo rasytos registravimo valandos? As si penktadieni visa valanda skambinau, lb norejau uzsiregistruoti, bet vis užimta...

Taip, skambinau tuo laiku... Lygiai 7 dar buvo isjungtas, tai paskambinau kazkur 7:45. Is karto atsiliepe, nebuvo taip kad butu uzimta. Buvo like du laikai.... ax.gif
Atsakyti
Niu va penktadienį buvau nulekus pas Svetlana iš tulpių g, kaune, kaip buvau minejus buvau buvus pas ja pries 5 metus, ir tada viskas issipilde 100 proc, o dabar ziuresim, bet daugelį dalykų pakartojo tuos pačius, ka buvo sakius, bet as manu,kad svarbu nusiteikimas ka tu nori isgirst, pas mane kaip ir viskas gerai kol kas ejau is smalsumo, dabar galesiu biski koreguot savo planus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2007 03 25, 18:24)
Sveikos besiburiancios smile.gif
Zinokit ir as sugalvojau issiburt. Buriausi pas magija.taro. cia ji pati rase forume ir ji buria per interneta. zinot tokie abstraktus dalykai. Esme ta, kad as klausiau del vieno vaikino. ir kazkaip apie ji viskas niuroka. tai net nezinau ka galvot. as taip ji myliu, bet dabar jau nezinau. kortos nieko gero neparode. gal nebekovoti del jo?  frusty.gif

Dėl meilės visada reikia kovoti. 4u.gif Be to, pabandyk pas kitą būrėją pasiburti.

QUOTE(Justicija @ 2007 03 26, 11:08)
Gal kas gali pasakyti koks tikslus Virginijos iš Karoliniškių adresas. Užsiregistravau penktadieniui. Tik neturėjau šalia tušinuko, tai dėjaus viską ką sako į galvą. Bijau, kad dabar nueisiu ne tuo adresu.  blush2.gif
Beje man pasakė, kad 40lt reiks mokėt už tą 2 valandų vizitą, nors čia rašiusios dažniausiai minėjo 20-30lt. 4u.gif

Kavoliuko g. 9-145. Matyt, kainą pakėlė. doh.gif
Atsakyti
kokia bureja parekomnduotumet Kaune?
Atsakyti
As eisiu pas Marija, Kaune , cia jau kazkur buvo mineta, gal dar koki atsiliepimu?

bet zinokit koks man sutapimas, net apsalau, pries skambinant galvoju, rytoj galeciau, puse penkiu... ne, geriau ketvirta val.
tik paskambinau, atsiliepe, paklausiau ar dar buria, taip sako, galim rytoj, ketvirta valanda blink.gif

ziuresim, telefonu l. maloni pasirode g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meshkuteX: 26 kovo 2007 - 17:29
QUOTE(meshkuteX @ 2007 03 26, 18:28)
As eisiu pas Marija, Kaune , cia jau kazkur buvo mineta, gal dar koki atsiliepimu?

bet zinokit koks man sutapimas, net apsalau, pries skambinant galvoju, rytoj galeciau, puse penkiu... ne, geriau ketvirta val.
tik paskambinau, atsiliepe, paklausiau ar dar buria, taip sako, galim rytoj, ketvirta valanda  blink.gif

ziuresim, telefonu l. maloni pasirode  g.gif

Čia ta kur prie Telekomo? Parašyk po to atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 03 26, 19:24)
Čia ta kur prie Telekomo? Parašyk po to atsiliepimus ax.gif

ta pati . pasidalinsiu ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkuteX @ 2007 03 26, 18:28)

tik paskambinau, atsiliepe, paklausiau ar dar buria, taip sako, galim rytoj, ketvirta valanda  blink.gif

ziuresim, telefonu l. maloni pasirode  g.gif

taip lemta smile.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 26, 17:11)
Dėl meilės visada reikia kovoti. 4u.gif  Be to, pabandyk pas kitą būrėją pasiburti.
Kavoliuko g. 9-145. Matyt, kainą pakėlė. doh.gif

praejusi rudeni dar buvo 30 lt uz 2 val.,kainos kyla, jauciu sio forumo deka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkelis @ 2007 03 26, 10:52)
Aš šiandien lėksiu pas ta burėja pirmai valandai, laukiu nesulaukiu smile.gif truputi bijau  blink.gif Sakykite merginos, ar jus nešatės nuotraukas, kad išburtų? Aš sakau vyrui , nusinešiu tavo nuotrauka, tai jis man griežtai uždraudė. Nežinau ka daryti , dar labiau užsinorėjau nusinešti  blush2.gif

niu, ir kaip sekesi, kokie ispudziai??? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 03 25, 17:24)
Sveikos besiburiancios smile.gif
Zinokit ir as sugalvojau issiburt. Buriausi pas magija.taro. cia ji pati rase forume ir ji buria per interneta. zinot tokie abstraktus dalykai. Esme ta, kad as klausiau del vieno vaikino. ir kazkaip apie ji viskas niuroka. tai net nezinau ka galvot. as taip ji myliu, bet dabar jau nezinau. kortos nieko gero neparode. gal nebekovoti del jo?  frusty.gif

visu pirma ,paskaitynek sia tema-"bureju adresai",kokie atsiliepimai apie tam tikras burejas, issirink tavo manymu geriausia,tada nueik "gyvai" ,paziurek ka sakys smile.gif
o del vaikino, toks jausmas, kad "kovos lauke" tu viena, nesuprantu tam kovoti schmoll.gif , jausmai turi buti abipusiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ataner, kurią dieną pas Margaritą eini? g.gif
Atsakyti