Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(Gytarė @ 2007 03 27, 08:11)
Ataner, kurią dieną pas Margaritą eini? g.gif

rytoj smile.gif
nebezinau ar verta eiti g.gif , niekas neina ,jokiu atsiliepimu g.gif
pamenu skambinau , norejau susitarti su esancia gelezinio vilko, telefonas buvo uzimtas, kelis kartus bandziau, bet nepavyko,tada galvoju pabandysiu Margaritai, iskart atsiliepe, pirma mintis-reikia nuvaziuoti rolleyes.gif tad pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
niu, ir kaip sekesi, kokie ispudziai??? unsure.gif
Papildyta:

Vakar grįžau iš burėjos , kaip ant sparnų. Viskas bus gerai, ir karjera, mokslai ir vaikutis dar vienas bus. Žodžiu busiu laiminga, net nesitiki. Gal čia visoms taip sako? g.gif Ka manot, kaip jus ji burė? Tik dar minėjo , kad aplink mūsų šeima labai daug pavydžių žmonių. Šiaip ji truputi suklydo sakė, kad aš pirma turėsiu berniuką, antra bus mergaitė. O aš mergaitę jau turiu blink.gif
Nusinešiau visgi vyro nuotrauką, po visko kai paburė ir susimokėjau, paklausiau ar galėtų iš nuotraukos. Sutiko, bet viską tą pati pasakė, ką ir be jos. Žodžiu iš nuotraukos nieko papildomo nesužinojau, paklausiau kiek mokėti, bet už tai nieko nereikėjo. Štai toks, mano vizitas pas burėja buvo. smile.gif šiaip ji nieko moterėlė.
Atsakyti
Tai kokie ispudziai is Kauno bureju??? Kaip ten ta Dalia su savo 2 val. burtais? VERTA?
Lankiausi kokius 3-4 kartus pas Sveta is Tulpiu g. Pildesi sis bei tas 70 %. Likdavau patenkinta. Ji is pradziu pagal gimimo datas braizo kazkokias schemas ir plepa apie 30 min. Pataiko. Deliodama nutriususias kortas, is kuriu as pati neizvelgiu paveiksliuku, pasako ta pati tik kitais zodziais, ka isbraize is schemu. Pati bandziau mesti kortas "jaunysteje", tad imboliu prasmese +/- gaudausi ir aiskiai matau, kur mala sh...Neinu pas Sveta, nes vis pagal tas gimimo datas braizo. KAip pirmam kartui- patarciau. Turi ranka.
Man norisi kitu "veju". Sugunde Dalia is Zem. Sanciu. Tai kaip pas ja????
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 03 27, 09:01)
Papildyta:
niu, ir kaip sekesi, kokie ispudziai??? unsure.gif
Papildyta:

Vakar grįžau iš burėjos , kaip ant sparnų. Viskas bus gerai, ir karjera, mokslai ir vaikutis dar vienas bus. Žodžiu busiu laiminga, net nesitiki. Gal čia visoms taip sako?  g.gif Ka manot, kaip jus ji burė? Tik dar minėjo , kad aplink mūsų šeima labai daug pavydžių žmonių. Šiaip ji truputi suklydo sakė, kad aš pirma turėsiu berniuką, antra bus mergaitė. O aš mergaitę jau turiu  blink.gif
Nusinešiau visgi vyro nuotrauką, po visko kai paburė ir susimokėjau, paklausiau ar galėtų iš nuotraukos. Sutiko, bet viską tą pati pasakė, ką ir be jos. Žodžiu iš nuotraukos nieko papildomo nesužinojau, paklausiau kiek mokėti, bet už tai nieko nereikėjo. Štai toks, mano vizitas pas burėja buvo.  smile.gif šiaip ji nieko moterėlė.

labai dziaugiuosi, kad taip smagiai zmogus jauciasi drinks_cheers.gif labai smagu, daug teigiamu emociju biggrin.gif ir moterele ji nieko- pritariu biggrin.gif , o buria skirtingai,kiek zmoniu tiek skirtumu tongue.gif

p.s. del pavydziu zmoniu, nesuk sau galvos, ju visada buvo ir visada bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 27 kovo 2007 - 11:44
Niu mergaites, man reikia Jūsų visų patarimų, nes per jus pakliuvai į keblią situaciją, gerai kai bureja priburia viska gerai, o jei pasako kazka tai bloga, ka Jūs darot?Man Svieta pasake kad ties 48 metais man gresia paveldima liga iš mamos pusės, o ji tikrai serga ir ne pačia maloniausia liga, bet tipo jei keisiu gyvenimo būdą, save mylėsiu galiu atitolint iki 60m(p.s man dabar 27m) ka Jūs darytumėt?
Atsakyti
[quote=Justicija,2007 03 26, 13:43]
Taip, skambinau tuo laiku... Lygiai 7 dar buvo isjungtas, tai paskambinau kazkur 7:45. Is karto atsiliepe, nebuvo taip kad butu uzimta. Buvo like du laikai.... ax.gif

Na, teks bandyti dar karta, nes labai jau noriu pas ja apsilankyti.
O kokioje stoteleje reikia islipti? Nes as Vilniuje labai menkai gaudausi...smile.gif
Tikiuosi, ji telefonu papasakoja, kaip rast
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2007 03 27, 14:04)
Na, teks bandyti dar karta, nes labai jau noriu pas ja apsilankyti.
O kokioje stoteleje reikia islipti? Nes as Vilniuje labai menkai gaudausi...smile.gif
Tikiuosi, ji telefonu papasakoja, kaip rast
smile.gif

Na gali viska pasiziureti www.maps.lt ir stotele kuri tau arciausiai, ir kuris namas... siaip ji pasako tik adresa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2007 03 27, 13:54)
Niu mergaites, man reikia Jūsų visų patarimų, nes per jus pakliuvai į keblią situaciją, gerai kai bureja priburia viska gerai, o jei pasako kazka tai bloga, ka Jūs darot?Man Svieta pasake kad ties 48 metais man gresia paveldima liga iš mamos pusės, o ji tikrai serga ir ne pačia maloniausia liga, bet tipo jei keisiu gyvenimo būdą, save mylėsiu galiu atitolint iki 60m(p.s man dabar 27m) ka Jūs darytumėt?

vat Sergejus irgi taip buria, kad gali buti tokia ir tokia liga, bet jei pasikeisi gali tos ligos ir nebuti smile.gif tai gal reikejo tiesiog atkreipti demesi i zodzius kaip pasikeisti wink.gif o ne uzsiciklinti kad sulaukus 48 metu apsirgsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 03 27, 09:51)
rytoj smile.gif
nebezinau ar verta eiti g.gif , niekas neina ,jokiu atsiliepimu g.gif
pamenu skambinau , norejau susitarti  su esancia gelezinio vilko, telefonas buvo uzimtas, kelis kartus bandziau, bet nepavyko,tada galvoju pabandysiu Margaritai, iskart atsiliepe, pirma mintis-reikia nuvaziuoti rolleyes.gif tad pabandysiu smile.gif

Verta. 4u.gif Aš šiandien buvau. Nesusilaikiau. blush2.gif biggrin.gif Labai gerą įspūdį paliko.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 27, 16:32)
Verta. 4u.gif  Aš šiandien buvau. Nesusilaikiau. blush2.gif  biggrin.gif  Labai gerą įspūdį paliko.

Kas gera ispudi paliko? g.gif
Atsakyti
na ka, buvau as pas Marija. nenoriu daryti antireklamos, bet man tai schmoll.gif
o dar vdrug ji cia sita foruma skaito, turi ir laptopa maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 27, 17:59)
Kas gera ispudi paliko? g.gif

Protingai ir konkrečiai kalbėjo. Na, dar neaišku, ar viskas išsipildys. biggrin.gif

QUOTE(meshkuteX @ 2007 03 27, 18:29)
na ka, buvau as pas Marija. nenoriu daryti antireklamos, bet man tai  schmoll.gif
o dar vdrug ji cia sita foruma skaito, turi ir laptopa maciau  biggrin.gif

O Marija iš kur? g.gif Susipainiojau. blush2.gif
Atsakyti