Įkraunama...
Įkraunama...

Du šansai sugrįžti pas mamą

QUOTE(Zuwytes @ 2007 01 30, 22:04)
Visas pasakojimas labai labai atitinka esama situaciją valstybinėse gydymo įstaigose, kuriose "nepatepus nevažiuosi". liūdna aišku kad taip yra... Teko susidurti - mano mergyte tik gimusi irgi gulejo po laselinem - tai kol visu seseliu, budinciu, gydytoju, akuseriu ir t.t neapdovanojom $, tol niekas net normaliai nepaaiskino kas nutiko. Aisku po $ tai ateidavo tiesiog pranesti kad viskas gerai.......

Ir tikrai - viskas gerai kas gerai baigiasi  thumbup.gif

Žinai, esant reikalui, žmogus ir teptum, ir negailėtum, jeigu tai tik užtikrintų, jog viskas bus gerai. Deja, nežinai tiksliai, nei kam, nei kiek, nei už ką...
Todėl manau, kad privačiose įstaigose bent žinosiu, kam, kodėl ir kiek ax.gif
Atsakyti
Sekmes auginant vaikuti smile.gif kosmarai baigesi, dziaukis motinyste smile.gif
Atsakyti
na,as manau,jog moteris pastodama turi zinot,jog geri dalykai lengvai neateina.Kiekviena skausmo minute yra didinga ir galbut niekad nebeus gyvenime progos parodyt savo tvirtuma.Dziaugiuos,kad vaikutis pasveiko 4u.gif
Atsakyti
Gaila,begalo gaila,kad toks nuostabus dalykas,kaip vaiko gimimas ir buvimas su jo pirmosiomis minutemis,tau virto tokiu košmaru kuris liks visam givenimui.
Linkiu tau nekada,nepatirt neko panašaus 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad nebūtina sureikšminti skausmo, apsimesti stipresne nei esi ir pan. Ką norėjau pasakyti savo pasakojimu? Tai tik dar viena vienos mamos patirtis. Visų pirma, norėjau "nuleist" garą - išsakyti savo nuoskaudas ir pamiršti jas, antra, pasakyti, kad ir sunkiausioje situacijoje visada slypi viltis, tik gali reikėti laiko ją pastebėti, trečia, mamos meilė daro stebuklus. Ir man pavyko. thumbup.gif
Vaiko pirmosios minutės yra svarbios, tačiau niekis, palyginti su tolimesniu gyvenimu. Cezario operacijos neprilygsta nei skausmu nei trukme 9-12 val. gimdymams natūraliai, tačiau tai yra lygiai toks pats svarbus procesas, lygiai tokios pat gimsta mamos ir jų vaikučiai.

Sėkmės ir vilties visoms besilaukiančioms ir jau mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Tokia liūdna istorija. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir gerai, kad parašei, nes sunku patikėti, kaip kitam sunku. Kai aš pati gimdžiau, tai man buvo palyginus taip paprasta: nuvažiavau, pagimdžiau, ir laiminga grįžau. Atrodo, visoms taip kaip man, ir norėtųsi, kad taip būtų, bet likimas kiekvienam kitaip surikiuoja gyvenimą. Stiprybės, kantrybės ir daug daug meilės...visiems! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Is tiesu gaila, kad taip atsitinka sad.gif Ypatingai, kai esi priklausomas nuo kitu zmoniu, kurie kartais pamirsta savo priesaika ir darbo svarbuma...
Atsakyti
Sėkmės Tau Bulve ir Tavo vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
Vajei vajei, va taip ir bijai, kad tokia istorija neatsitiktu tau...As labai prastos nuomones apie daktarus, todel pakankamai neramu del ateities ir busimo vaikucio gimimo. Linkiu jums sekmes ir stiprybes, pamirsti visa si perioda ir dziaugtis savo angeleliu... 4u.gif
Atsakyti
neisivaizduoju, kaip viska isgyvenai... stiprybes jums, aukit dideli ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif manau gimdyma istverti lengviau,nei stai taip stebeti savo silpnuti kudiki...kaip gerai,kad viskas gerai baigesi.Bet as dziaugiuos,kad bent tokius daktarus turim.Kas gi belieka ???
Atsakyti
Stiprybes ir graziu gyvenimo akimirku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti