Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu dirbti gidu. Kur reikia stoti?

Au-uuuuu-auuuuuu, kur dingot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 02 09, 16:09)
O ar sunku istot? Kiek mokslai kainuoja? g.gif

As istojau i neakivaizdini,mokama lengvai ax.gif metai mokslu kainuoja 1750lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 11 vasario 2007 - 17:16
QUOTE(ViShy @ 2007 02 11, 18:15)
As istojau i neakivaizdini,mokama lengvai  ax.gif metai mokslu kainuoja 1750lt.  smile.gif

Hm, įdomu ar taip pat lengva įstot ir Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 02 11, 17:25)
Hm, įdomu ar taip pat lengva įstot ir Vilniuj  g.gif

Na net nezinau g.gif bet man atrodo,kad pigiau kainuoja mokslas Kaune,nes turiu viena grupioke Vilniete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 02 11, 17:37)
Na net nezinau  g.gif bet man atrodo,kad pigiau kainuoja mokslas Kaune,nes turiu viena grupioke Vilniete  biggrin.gif

Ot tai blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 02 08, 23:24)
Sekasi normaliai,esu neakivaizdiniam,siaip patinka visai...kartais buna sunku.Baigusi zadu ieskoti darbo pagal specialybe  bigsmile.gif
Kokiam kurse esi? ax.gif

As dabar III kurse
Papildyta:
Kauno kolegijoj uz moksla as moku 1300 Lt per metus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkyte @ 2007 02 12, 18:16)
As dabar III kurse
Papildyta:
Kauno kolegijoj uz moksla as moku 1300 Lt per metus. biggrin.gif

O Vilniuj 5 kartus brangiau ax.gif
Atsakyti
Šiandien važiavau Klaipėdoje ir mačiau pastatą ant kurio didelėm raidėm buvo užrašyta TURIZMO MOKYKLA, tai iškart apie tave Makaliau pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2007 02 17, 23:34)
Šiandien važiavau Klaipėdoje ir mačiau pastatą ant kurio didelėm raidėm buvo užrašyta TURIZMO MOKYKLA, tai iškart apie tave Makaliau pagalvojau  ax.gif

Kaip miela ax.gif As irgi maciau ten ta mokykla,gaila kad vilnietis esu doh.gif
Atsakyti
O gal kasnors lanke Kelioniu vadovo ar Gidu rengimo kursus? ax.gif
Atsakyti
Hm as labai daug zinau apie visus stojimus apie konkursus ir specialybes. Tai jei turi kokiu "?" gali klausti. biggrin.gif
Kiek maciau pradzioje... Kaune gali sia specialybe studijuoti is universitetu LKKA is kolegiju patarcia eiti i Kauno kolegija tikrai labai stiprus paruosimas.
Tik klausimas ar protinga rinktis tokia siaura sriti kaip turizmo vadyba. g.gif Gal geriau paprastai vadyba... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2007 03 09, 14:55)
Hm as labai daug zinau apie visus stojimus apie konkursus ir specialybes. Tai jei turi kokiu "?" gali klausti.  biggrin.gif
Kiek maciau pradzioje... Kaune gali sia specialybe studijuoti is universitetu LKKA is kolegiju patarcia eiti i Kauno kolegija tikrai labai stiprus paruosimas.
Tik klausimas ar protinga rinktis tokia siaura sriti kaip turizmo vadyba.  g.gif  Gal geriau paprastai vadyba...  mirksiukas.gif

Klausimų turiu va tiek ir va tiek smile.gif aš gyvenu Vilniuj tai šeip domintų Vilniaus kolegijos..... o turizmo vadyba tai todėl kad gidu noriu būti ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti