Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

Na,nedaug jos ir brangokos...Svarbu brangiausiojo šikniukui būtų patogu ir malonu lotuliukas.gif
O po teisybei,tai paprasti PAMPERS kažkaip pasmunka blink.gif ,o ir ant puoduko jau bandysim kažką.... biggrin.gif
Na,jei geros,tai reikės nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Aš mažiui perku. Tikrai laaabai malonios - sugeria daug geriau, šoniukai elastiniai tamposi, todėl niekuomet nenubraižo šlaunyčių (kas buvo su paprastais pampersais). Nuo dupcės irgi nesmunka (nebent turinys jau būtų sunkiai blink.gif panešamas, kas nutinka smagiai išgėrus gerą puodelį arbatos). Vienintelis minusas - kaina. ax.gif
Atsakyti
Na va,ir aš PAMPERS kelnytes jau dedu.Šeip labai fainos,ypač prie šlaunyčių minkšta.Tik man nepatinka,kad jos pačios viduje kažkokios kietokos.
Sekantį kartą bandysiu HUGGIES.
Atsakyti
Mums jie labai padejp pratintis ant puoduko 4u.gif vaikas pats galejo nusimauti, kada jam reikejo ir uzsimauti atgal smile.gif Kaina gal ir didesne, bet mums ju nelabai ilgai reikedavo, gal menesiuka, be to iseidavo kad kelnyciu uztekdavo visai dienai arba dar daugiau 4u.gif bet tai, jeigu laiku priminti, kad reikia sesti ant puoduko smile.gif
Atsakyti
Kokia mazdaug kaina tu kelnyciu?
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2007 01 31, 01:27)
Kokia mazdaug kaina tu kelnyciu?

user posted image
Šitos pvz., Senukuose kainuoja apie 44 lt, MAXI dydžio pakelyje 36 vnt. Tai vieno vieneto kaina apie 1,22 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tos PAMPERS kelnytės nepatiko schmoll.gif .Dabar nusipirkau HAGGIES. wub.gif Va ten tai fantastika thumbup.gif .Minkštutės,švelnutės ,fainutės.Vienas vienetas ,perkant didesnį paką,išeina 1.18.
Papildyta:
Va,šitos:
http://images.ciao.c...es__6513243.jpg
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marina @ 2007 01 29, 18:28)
Mums jie labai padejp pratintis ant puoduko 4u.gif vaikas pats galejo nusimauti, kada jam reikejo ir uzsimauti atgal smile.gif Kaina gal ir didesne, bet mums ju nelabai ilgai reikedavo, gal menesiuka, be to iseidavo kad kelnyciu uztekdavo visai dienai arba dar daugiau 4u.gif bet tai, jeigu laiku priminti, kad reikia sesti ant puoduko smile.gif

drinks_cheers.gif pratinantis ant puoduko tai superinis dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Man Huggies irgi labiausiai patiko thumbup.gif Dar Libero labai patiko, tik kad jų nebėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 01 vasario 2007 - 15:29
Reiks pabandyt Huggies nusipirkt, jei taip giriat mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vat tas Luxus Wlkers atradau ir labai džiaugiuosi thumbup.gif
Šitos nėra labai brangios, 66 vnt. beros 38 lt kažkur rolleyes.gif Bet ir minkštumo pakanka ir patogu užmaut thumbup.gif Senukuose būna.
Atsakyti
Tikrai neblogi tie Luxus Walkers, kai augo dukra, tai dažnai juos pirkdavome smile.gif
Atsakyti