Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

QUOTE(Afroditte @ 2007 01 25, 10:36)
g.gif nu jei zmogus patraukia tai visas kazkaip..o siaip vasara pajury atkreipiu demesi i tvirtas kojas..rankas,krutine blush2.gif

drinks_cheers.gif man vyro rankos yra viskas wub.gif
Atsakyti
kažkaip jei vyras eina priekyje manęs, visų pirma žiūriu užpakaliuką blush2.gif o šiaip dar labai seksualu yra vyro rankos (plaštakos) wub.gif balsas yra labai svarbu wub.gif ir tiliau visa kita ax.gif
Atsakyti
is nugaros peciai ir uzpakalis
is priekio-akys ir zemiau juosmens ax.gif
Atsakyti
Iš nugaros žiūriu į užpakaliuką tongue.gif o iš priekio į veidą, žemiau bambos ir t.t. bigsmile.gif, kol prakalba nes balsas ir man daug ką reiškia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 18 gruodžio 2008 - 00:20
Moteryje.. Uzpakaliukas , galiu uzsiziuret ir atsitrenkt i stulpa thumbup.gif lotuliukas.gif O siaip sypsena ,akys,apranga smile.gif
Atsakyti
Į akis, jei ten negaliu paskęst, nėra ko daugiau vėpsot į tokį biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiausia žiūriu į akis smile.gif o tada rankos rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu zmogus eina priekyje manes...visuomet taip pat ziuriu i uzpakaliuka blush2.gif o is priekio ateinanti zmogu visuomet nuzvelgiu nuo galvos iki koju tongue.gif o po to jau apziurineju visa kita pagal aplinkybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Veidas, peciai ir siaip bendras vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Laikysena, akys, dantys, po to rankos, po to žemiau juosmens... blush2.gif
Atsakyti
jei einu is nugaros, tai uzpakaliukas, o jei is priekio, tai veidas, rankos, zemiau juosmens..
Atsakyti
kai matau savo pusnuogį MB, tai mane labiausiai jaudina jo figūra. toks visas stangrus,raumeningas (net dabar siurpuliukai nubėga) wub.gif jei būnam ne intymioj aplinkoj, tuomet negaliu atitraukt akių nuo jo žvilgsnio, skruostikaulių linijos. bet vis dėlto sexualiausia pas MB yra tai,kas nematoma. mane nepaprastai jaudina jo rūpestingumas, atsakingumas, tvirtumas, sąmojis,protas.. galėčiau vardint ir vardint thumbup.gif
Atsakyti