Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

bendras vaizdas tongue.gif
Atsakyti
man seksualiausi tvirti peciai,stiprios rankos 4u.gif ...bet bendras vaizdas irgi svarbus lotuliukas.gif
Atsakyti
O as ziuriu i rankas, ta dali nuo alkunes iki plastakos smile.gif jei tvirtos, tai siurpuliukai eina smile.gif paskui ziuriu i akis, kad matyciau kur ziuri jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirstai, aplamai rankos ir akys wub.gif
Atsakyti
Bendras vaizdas, siaip rankos seksualiausia, man maniskis lipo visas, kai tik ji pamaciau, nors ner jis ten tiks idealus ir nuo virselio nulipes, taciau jo seksualumas traukia mane thumbup.gif
Atsakyti
Pirmiausia tai i bendra vaizda, o paskui i pecius, pilva blush2.gif
Atsakyti
mano katinelis man visas seksuolus,dievinu jo akis,kai jis zvelgia i mane meiles kupinu zvilgsniu wub.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu tas kauburelis, kai su aptemptais sortukais buna ir uzpakaliukas wink.gif tongue.gif bet seip visas labai grazus ir seksualus ;P
Atsakyti
4u.gif man tai labiausiai patinka tvirti peciai ,rankos,ir uzpakaliukas,ka mano brangusis ir turi smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 11 11, 19:44)
Seksualiausios man vyro rankos...jo plastakos...Nepernesu trumpu arba per plonu siaurejanciu pirsciuku - man tai nevyriska..

QUOTE(Arbata @ 2008 11 20, 19:14)
Siluetas, poza, laikysena. Kriterijai vertinant is toleliau.
Plaukai, akys ir lupos is artimo kontakto.

drinks_cheers.gif Ypač su meskytia. Vaikino rankos,pečiai ir pirštai.. Kai gali paskęst jo glėbį,jaust tvirtumą ir saugumą kiekvienąsyk, kai apkabina ar paima ranką. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 04 vasario 2009 - 15:49
QUOTE(Ui! @ 2009 02 04, 16:49)
drinks_cheers.gif Ypač su meskytia. Vaikino rankos,pečiai ir pirštai.. Kai gali paskęst jo glėbį,jaust tvirtumą ir saugumą kiekvienąsyk, kai apkabina ar paima ranką.  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Man paatraukliausia: sypsena, akys visada svarbiausia, rankos plastakos, ir adomo obuolys biggrin.gif:D
Atsakyti