Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

Man labiausiai aki traukia -rankos...Niekada neužmegzčiau pokalbio su vyru, kurio panagės brudnos, nagai nekarpyti, rankos neprižiūrėtos schmoll.gif Jos turėtų būti ypatingai prižiūrėtos, jog su jom lieti kūną, plaukus ir t.t. o koks jausmas, kai tau vyro rankos dreskia, braižo, tiesiog nemalonu...
Atsakyti
akys 4u.gif
Atsakyti
Man svarbu ne išorė. Visada sakiau, kad man gražūs rudaakiai, tamsiaplaukiai, stambiom rankom, o jei dar su duobutėm šypsena, tai iš viso geriau ir negali būti. smile.gif Na o mano vyras mėlynakis, plaukai pilki ir nėra tų duobučių, bet aš jį pamilau ir myliu... Beje rankos tai stambios. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 01 25, 01:28)
O kur pirmiausia sminga jūsų žvilgsnis sutikus vyrą?

Man labiausiai akis traukia švari rusva oda, gražios rankos, trumpi žvilgantys plaukai. Mano svajonė - nudepiliuoti mano vyro krūtinę blush2.gif , nu bet jis niekaip nesileidžia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Uzpakaliukas pirmoj vietoj krenta i akytes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka duobutes skruostose, kai mano brangusis sypsosi biggrin.gif . o jei kalbeti apie kuna, tai aisku pirma vieta ima užpakaliukas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Uzpakaliukas blush2.gif blush2.gif ir rankos wub.gif
Atsakyti
tiesiai i uzpakali ir galvoju patampyta ten ar ne?
Atsakyti
Užpakalis, kojos, graži krūtinė...
Atsakyti
Lūpos ir užpakaliukas
Atsakyti
Aha man irgi patinka kai užpakalis gražus, žvairos akys, lūpa atvėpus, dar gerai kad seilė bėgtų lotuliukas.gif . Medini, neimk galvon dėl ruros, nėr vienodų rurų ir vienodų moters skonių.
Atsakyti
na man labai patinka vyru nugara, jei plati, raumeninga tada viskas seilyte iki keliu buna 4u.gif butent tokia yra maniskio nugara ax.gif
Atsakyti