Ar jau kas nors turi daugiau patirties ir pavyzdeliu?
Siūlau ananasų receptuką.
reikės:
indelio konservuotų ananasų,
{griežinėliais}
3v.š. miltų,
3v.š. kukuruzų miltų,
2v.š. kokoso drožlių,
2v.š. romo,
4v.š. grietinėlės,
6v.š. cukraus pudros,
pusė šaukštelio kepimo miltelių,,žiupsnelio druskos,aliejaus kepimui..
kiaušinis,
Abiejų rūšių miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į grietinėlę įplakti kiaušinį,suberti miltus,v.š. cukraus pudros,ir viską išsukti gerai.Suberti ,kokoso drožles,supilti romą ,vel išplakti.
Paruštą tešlą palaikyti 10 min.
Ananaso griežinėlius pavilgyti tešloje ir iš abiejų pusių apkepti įkaitintame alirejje.
Iškeptus ananasus dėti ant popierinės sarvietėlės,kad susigertų aliejaus perteklius,ir apibarstyti cukraus pudra.
reikės:
indelio konservuotų ananasų,
{griežinėliais}
3v.š. miltų,
3v.š. kukuruzų miltų,
2v.š. kokoso drožlių,
2v.š. romo,
4v.š. grietinėlės,
6v.š. cukraus pudros,
pusė šaukštelio kepimo miltelių,,žiupsnelio druskos,aliejaus kepimui..
kiaušinis,
Abiejų rūšių miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į grietinėlę įplakti kiaušinį,suberti miltus,v.š. cukraus pudros,ir viską išsukti gerai.Suberti ,kokoso drožles,supilti romą ,vel išplakti.
Paruštą tešlą palaikyti 10 min.
Ananaso griežinėlius pavilgyti tešloje ir iš abiejų pusių apkepti įkaitintame alirejje.
Iškeptus ananasus dėti ant popierinės sarvietėlės,kad susigertų aliejaus perteklius,ir apibarstyti cukraus pudra.

gal zinote kaip padaryti medaus tesloje keptus vaisius? Sis desertas yra Gan Bei .Kiek ieskojau , tai radau karamelizuotu vaisiu receptu, bet medaus tesloje -ne.

