Man irgi zvakes patinka,radau MAXIMOJ zvakiu gesykli faina tik 7 lt. toks ilgas pagaliukas,o ant galo lyg varpelis
dabar kaip tik žvakių laikas, labai labai jaukumo suteikia
labai patinka zvakes bet neperku visada ir bet kokiu, geriau kokiu idomesniu, skaniau kvepianciu ir pan o dazniausiai tai vonioje uzsidegu,,,romantiskai aplinkai sukurt
Man labai patinka zvakes,neturiu ju labai daug,megstu kvepiancias zvakes,uzsidegu gana daznai
Cia visos zvakiu megejos Man irgi labai patinka Negrazu man kai zmones susistato daug zvakiu ir laiko jas, bet neuzdega. Man zvakes teikia malonuma kai jos dega
Grazus zvakes ir zvakides
Bet dazniausiai uzdegam jas : rudeni,ziema. Tamsiuoju metu.Nes dabar ilgai sviesus vakarai buna ,tai namie jau nelaai vakarojam,pareini tik miegoti.Bet visumoje labai grazu man prie arbatos puodelio ,knyga skaityti Begalo jauku ir romantiska
Bet dazniausiai uzdegam jas : rudeni,ziema. Tamsiuoju metu.Nes dabar ilgai sviesus vakarai buna ,tai namie jau nelaai vakarojam,pareini tik miegoti.Bet visumoje labai grazu man prie arbatos puodelio ,knyga skaityti Begalo jauku ir romantiska
neisivaizduoju gyvenimo be zvakiu turiu tokiu kuriu degint tikrai nenoriu per daug brangios,per mielos,ir turiu tokiu kurias deginu Pas mane ju visur rasi ir net spalvos mazdaug pritaikytos
Labai daug neturim zvakiu namuose.Net geda prisipazinti, kad labai retai uzdegame Siais metais gal kokius du kartus Jas visada prisimename kai elektra dingsta, va tada pasidziaugiame liepsnelemis ir ju skleidziamais kvapais
Zvakes labai megstu, net mao darbas su tuo susijes Nuo to laiko kai hobis tapo ir darbu, suzinojau kad parafinas degdamas isskiria medziaga, kuri vaikams yra ypac pavojinga... ta medziaga degdama turi net negera kvapa, jis uzgesinamas zvakes 'pakvepinus'. Todel atsargiai, nepiktnaudziaukite savo ir artimuju sveikata Geriau naudokite aliejinius kvapus, o ne kvepintas zvakes
taip pat zvakes neuzputinekite, o turekite gesikli - savo artimuju/pazystamu tarpe turiu bent tris atvejus, kai uzpuciant parafinine zvake pritisko akys... To nenutiktu uzpuciant vaskine zvake - nes vaksas nera toks lakus
Arteja zvakiu deginimo sezonas! Su tuo ir noriu pasveikinti
taip pat zvakes neuzputinekite, o turekite gesikli - savo artimuju/pazystamu tarpe turiu bent tris atvejus, kai uzpuciant parafinine zvake pritisko akys... To nenutiktu uzpuciant vaskine zvake - nes vaksas nera toks lakus
Arteja zvakiu deginimo sezonas! Su tuo ir noriu pasveikinti
Aš mėgstu žvakes, o dabar dar vyras gavo dovanų "namų židinuką". Jis užsidega naudojant biokurą ir dega stikliniame "name" atvira liepsna... Žiauriai faina! Laukiu žiemos, turėtų būti prie jo labai jauku..