tarp mano vyriausios ir maziuko beveik 11 metu o tarp antros beveik 9 smagu ir teveliam ir vyreniem vaikuciam kai seimoje atsiranda mazas pagrandukas na bet mano mergaitem daugiau svelnumo atsirado tarp ju abieju nes dabar prie broliuko jos nesibara kad neisgazdintu maziuko
o tarp mano seses jaunesniosios ir manes16 metu skirtumas kai ji buvo maža aš buvau paaugle man buvo paskirta prižiureti ja nuvesti ir parvesti iš darželio tada labai pykau nes visur turejau ja tampytis dabar ji yra musu pagrandukas ja visi mylim ir rupinames ,bet savo vaikam noračiau mažesnio skirtumo .
tarp mano sunaus ir dukros yra 2.5metu skirtumas,dabar didziajai dar neidomu su broliu zaist bet dar metai kiti, ir manau jie bus neisskiriami

Tarp manes ir mano seses 10 metu skirtumas. Ispradziu, kai ji gime, tai buvo visko, ir pykcio, kad atsirado naujas zmogus seimoj, ir barniu, nes buvau visiskai neparuosta seses gimimui (10 metu buvau viena, o cia viena diena atsirado zmogeliukas, kuris puse, o is pradziu vos ne visa seimos ir gimines demesi pasieme
). O pauglystej, kai draugai kur nors eidavo, man tekdavo priziuret sese. Va tada tai labai pikta buvo.
Niu bet dabar, neisivaizduoju savo gyvenimo be savo jaunesniosios sesutes
Nors tarp musu toks metu skirtumas, bet ji man kaip drauge
O dar ir padejeja, nes dabar padeda mano maziu priziuret
Zodziu, jau geriau, kad ir toks metu skirtumas, bet svarbu, kad turiu sesute

QUOTE(c@stell @ 2007 05 29, 15:39)
Tarp manes ir mano seses 10 metu skirtumas. Ispradziu, kai ji gime, tai buvo visko, ir pykcio, kad atsirado naujas zmogus seimoj, ir barniu, nes buvau visiskai neparuosta seses gimimui (10 metu buvau viena, o cia viena diena atsirado zmogeliukas, kuris puse, o is pradziu vos ne visa seimos ir gimines demesi pasieme
). O pauglystej, kai draugai kur nors eidavo, man tekdavo priziuret sese. Va tada tai labai pikta buvo.
Nors tarp musu toks metu skirtumas, bet ji man kaip drauge
Zodziu, jau geriau, kad ir toks metu skirtumas, bet svarbu, kad turiu sesute 

va kaip saunu
mano seimoj as vidurine , brolis pora metu vyresnis - sese 4 metais jaunesne - visi sutariam puikiai
tarp mano vaiku jauciu bus kokie 6 metai skirtumas, o gal ir daugiaum jau taip tas gyvenimas susikloste

kazkaip galvoju kad skirtumas turetu buti bent 4 metai, galvojant apie ateiti, vienas mokslus baigia ir iseina i gyvenima, o kita dar truputi turi namie

Tarp mano vaikų beveik 11metų skirtumas
Vyresnielis pavyduliauja o kaip jus su pavydu tvarkotes?
Tarp mano vaiku 13metu skirtumas...dabar nieko,o kaip bus veliau,ar taps draugais?
sveikos,
pas mus tarp vaiku irgi didelis skirtumas. Jokiu problemu nebuvo nuo pirmosios dienos. Mergaites buvo peros padejejos - abi turejo po broli pasidalinusios, juos labai rupestingai priziurejo, stengesi mane pakeisti. Daugiau problemu, nesutarimu tarp paciu seseru ir tarp abieju broliu nes jie pametinukai.
pas mus tarp vaiku irgi didelis skirtumas. Jokiu problemu nebuvo nuo pirmosios dienos. Mergaites buvo peros padejejos - abi turejo po broli pasidalinusios, juos labai rupestingai priziurejo, stengesi mane pakeisti. Daugiau problemu, nesutarimu tarp paciu seseru ir tarp abieju broliu nes jie pametinukai.
Mano mergaiciu amziaus skirtumas - 18 metu... Is pradziu buvo baisu - kaip cia viskas bus. Bet dabar, kai matau Didziaja, nesiojancia Mazute ant ranku ir dainuojancia "Smaragdo miesto burtininka", taip grazu, kad pasimirsta visos mano dvejones.
Darbe karta viena mergina sake, kad ji irgi turejo 18 metu vyresne sereri, ir sako "as buvau tokia laiminga: turejau vyresne mama ir jaunesne mama. Kai nepavykdavo susitart su vyresne, pavykdavo su jaunesne".
O as savo vyresniajai sakau, kad kai matysi, kad jau "kvanku", sakyk, stabdyk - kad laiku sustot
Darbe karta viena mergina sake, kad ji irgi turejo 18 metu vyresne sereri, ir sako "as buvau tokia laiminga: turejau vyresne mama ir jaunesne mama. Kai nepavykdavo susitart su vyresne, pavykdavo su jaunesne".
O as savo vyresniajai sakau, kad kai matysi, kad jau "kvanku", sakyk, stabdyk - kad laiku sustot

QUOTE(eris @ 2007 01 25, 18:07)
Tarp mano vaikų 11metų skitumas, atrodo kad jie neturi ką dalinti bet ... Kaip sekasi Jums tvarkitis? 

Na mano vyrui 20metu, jo broliui 21metai ir turi dvi sesutes, vienai ju 6metai, kitai 2 metai, ir pries savaite gime dar vienas broliukas :)jas istisai priziuredavo vyriausi broliai

Mano vaiku skirtumas 5 metai, bet man tai daug, nes nera jokio bendravimo
Vienam vienas rupi, kitam kitas. Kartais ir man tekdavo sunaus prasyti pagalbos: paziureti sese ar pasiimti sese is darzelio( darzelis salia namo)tai jam tokia " aukles" dalia patiko, tik jau paskutiniais metais (manau,kad del draugu) atsisake globoti sese. Nezinau gal paaugs atsiras bendravimas, bet dabar , tai tik visokie nesusipratimai .