ziuriu čia tokiu rekordininku yra, ohoho

nu mes irgi turime metelių skirtumą, bet žinokit, aš tai labai patenkinta, kad turime 6 mėn pagrandukę. Vyresnieji labai džiaugėsi ir tebesidžiaugia mažąja sesute
Ji jiems kaip žaisliukas ir be to jiems nėra tiek laiko pyktis tarpusavyje, gal tik prasidėjo varžybos, kuris labiau mažę pralinksmins. Galiu pasakyti, kad nuostabu turėti dar vieną lialį po ilgesnio laiko tarpo

Tarp mano vaikų skirtumas-7,5 metų. Aišku, dukra labai pagelbėja, kai reikia ir namie pabūna, ir lauke. Tik to noro nevisada yra. Ir jei ką perkam mažiukui, tai visada išgirstam klausimą: o man ką nupirkot? Taip pat pavydi dėmesio. Nors jau aiškinom iš pat pradžių, kad lelius bus mažas, nieko nemokės, todėl mama daugiau laiko praleis su juo ir t.t. Ir dabar kartais reikia tą patį pakartoti, kad negalvotų, kad yra nemylima.
QUOTE(Danuška @ 2007 03 29, 15:40)
nu mes irgi turime metelių skirtumą, bet žinokit, aš tai labai patenkinta, kad turime 6 mėn pagrandukę. Vyresnieji labai džiaugėsi ir tebesidžiaugia mažąja sesute
Ji jiems kaip žaisliukas ir be to jiems nėra tiek laiko pyktis tarpusavyje, gal tik prasidėjo varžybos, kuris labiau mažę pralinksmins. Galiu pasakyti, kad nuostabu turėti dar vieną lialį po ilgesnio laiko tarpo 

o as turiu penkiu metu sesute.,mes skiriamės 18metu.,tiek pat kiek as su mama skiriuosi.tai ji jau yra tryju vaikučiu teta.,nes mano mažiukas ir mano brolio dvi mergaitės.na ji tai labai džiaugiasi,kad turi tokius vyresnius broli ir sese.,nes yra mažiausioji ir labiausiai lepinama tėvu ir visu.

Tarp mano vaikų skirtumas 10m ,jau atrodo daug .
Bet kaip matau yra ir dar daugiau,dabar kai jie maži tai nera ka ir sakyti apie sutarima
Aišku kad sutaria, žaislų dalintis nereikia ,poreikiai taip pat skirtingi ,o meilės užteks abiems.
O ir mes su vyru džiaugemes turedami po tiek laiko mažylį.kaip bus smagu dar po kokiu 10metelių,dukrai 20m ,o mažiukui dar tik 10.
Labai laukiu kai reiks vėl eiti į darželi žiūreti įvairius vaidinimus
.

Labai laukiu kai reiks vėl eiti į darželi žiūreti įvairius vaidinimus

Tarp maniskiu beveik 10m skirtumas, manau per daug, ale ka jau daba padarysi
Mazyle savo sese dievina, o va dickei vis islenda pavydo daigeliai: maitinu mazaja su sauksteliu, ziurek jau ir didele ziojasi, duok ir jai, net kotletai patapo valgomi
arba gavom Kotrynos dovanu kupona, tai derino baisiausiai ir sau dovanu is to kupono. O va priziuret kartais mazes, tai nenori, vyras net pazadejo pinigus. Manau jai padare itakos kazkokios tetos replika, kad vaikas tai musu ir jai nepriklauso jos priziuret
ale gi buna gyvenime visokiu situaciju.

Tarp musu su sese 11 metu skirtumas. Augant, aisku, visko buvo, bet dabar mes
sutariame ir esame labai artimos padrushkes
O ir mama vis sakydavo, kad kai eidavo su sese(kol dar mazytebuvo) tai labai jauna mamyte jautesi
Manau, kad is tiesu labai faina susilaukti leliaus bunant jau vyresnio amziaus-tada ir poziuris i motinyste visai kitoks

O ir mama vis sakydavo, kad kai eidavo su sese(kol dar mazytebuvo) tai labai jauna mamyte jautesi

Tarp maniškio ir jo brolio 17 metų skirtumas. Jokių broliškų meilių apsireiškimų nebūna, atrodo, kad išvis nepažįstami būtų. Tarp maniškio ir jo sesers tik pusantrų metų tarpas, bet jie irgi nebendrauja. Nors čia, manau, auklėjimo problema. Motina palaiko ir netgi skatina tokį vaikų "bendravimą"
Apie kažkokią pagarbą broliams/seserims jie išvis girdėję nėra. Kažkada pasiskundžiau, kad mažius (jie su motina dabar gyvena pas mus) manęs neklauso ir net šaiposi, tai ji sako: "Ai, tai jis ir su Kriste taip.." (su sese)! Nu tada užsiutau.. Sakau, tada turim problemą, nes aš ne Kristė, ir arba išmokinam savo pyplį rodyt man kažkokią pagarbą, arba susirenkam šmutkes ir keliaujam iš mano namų, nes manęs mano pačios namuose kažkoks mažius nedurnins.
Ai, žodžiu, nesigilinam, jau ir taip off-topic'o pakankamai prišnekėjau