Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 02, 14:07)
Nors man gydytoja irgi minejo tik paprasta dantu sepeteli ir vieno daties sepeteli dantu valymui, as dar per koleges apsiklausinejau ir isigijau tardanciu sepeteliu. Siaip gal tu tardanciu ir nereikia, bet kad kazkaip su jais geriausiai issivalo visi maisto likuciai

O as vietoj tarpdanciu sepetelio naudoju siula. Pas mane tarp dantu nepasidare tarpeliai, i kuriuos pratilptu kad ir ploniausias sepetelis ax.gif
Atsakyti
Sveikos breketininkės bigsmile.gif Su pavasariu biggrin.gif
QUOTE(Rudenėja @ 2007 02 28, 21:10)
Sveikos  4u.gif
Man siandien isrove danti, tai jau dabar viskas, neber kur trauktis, teks detis breketus  bigsmile.gif  Kovo 9 turetu uzdet pirmuosius smile.gif

Rudenėja , sveikinu prisijungus ir aš 4u.gif Linkiu greito gijimo smile.gif

QUOTE(Graksti Liute @ 2007 03 02, 10:56)
Sveikos!
As jau su breketais  rolleyes.gif ! Virsutiniam zandykaulyje.
Tik kol kas ant 4 dantu neuzdejo  blink.gif
Pries sudedant breketus, norejau isigyti tarp. sepetelius, kuriu nuotraukas isidejo Ri_a. Bet eurovaistineje mindaugo maximoje, paklausiau darbuotojo kokio storio sepetelius geriau pasirinkti breketams valyti. Tai sake cia nera tokiu sepeteliu.
Dar gincijausi, kaip cia dabar, taigi nupiesta. Sako turi but kitokie ir paaiskejo, kad jisai pats nesiojo breketus 0.5 metu ir labai gerai viska vale kitokiu.
Ir paskui dar gydytoja kai uzdejo man breketus, toki viena parode kaip paprastas sepetukas, tik vieno danties - panasiai kaip cia http://www.breketai..../img_9851_d.jpg.
Bet kol kas negaliu tokio rasti.

Sveikinimai dėl apsigeležavimo thumbup.gif
Dėl tų šepetukų, tikrai pažiūrėk parduotuvėj Žalgirio klinikoje, ten visko yra, man pardavėja pasiūlė vą tokį daiktą - Sepetukas su laikikliu, sakė gerai breketams. Bet man kol kas pralenda tik paprastas vaškuotas siūlas ax.gif
Dar yra ten spec. siūlas su kempinele, kaina 30vnt. 30 litų, toks - siulas. Nusipirkau porą pabandyt, nelabai man jie smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Sveikinu su pirmadieniu tongue.gif ir pavasariu tongue.gif ir jau siltejanciu oru tongue.gif

Del tu tarpdanciu sepeteliu - as taip pagalvojau, kad pas mane irgi nera tokiu jau dideliu tarpu kad tas sepetelis pro visa tarpa tarp dantu pralystu...bet as ji naudoju isvalyti tarpdanciu vieta kur prie pat dantenu, ten tarpukas yra ir toje vietoje man tas sepatukas pralenda. Daznai tarkim valgant kokius riesutus ar kokius kitus smulkius dalykelius, liekanu visokiu ir ten pasilieka - tai as graziai su tuo sepetuku prasieinu per tarpukus ir isvalau visa ko nepasieke normalus dantu sepetelis tongue.gif

Bet gali buti kad as nelabai teisingai pagal paskirti tuos sepetelius naudoju blush2.gif
Atsakyti
Laimės, Džiaugsmo, Sveikatos
Linkiu gražios šventes Moters dienos proga!
4u.gif clap.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Ar priimsit i savo buri dar viena "gelezinkeliete" is Vilniaus? biggrin.gif
Paskaiciau jusu pokalbius ir nusprendziau prisijungti smile.gif mirksiukas.gif
Briketus nesioju nuo 2006 spalio men. Ant apatiniu- tradiciniai, o ant virsutiniu safyriniai. Bet del pastaruju pasigailejau. Jie neatrodo taip fainai kaip tikejausi. Man dabar paprasti netgi fainesni wub.gif
Breketais labai dziaugiuosi, terminas nuemimo man dar nearteja ir kol kas to nelaukiu, nes jauciuosi labai fainai su jais wub.gif
O kaip jus??

QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 01, 07:29)
Labiausiai tai bijau to, kaip reikes valgyt. Ir kad nebegalesiu valgyt ne namie. Kavinese as nedaznai lankausi, bet megstu eidama koki uzkandi nugriebt.

Is pradziu as irgi taip galvojau, bet dbr pastebejau, nera taip jau ziauriai. Maisto tarp breketu man nelieka, na nebent kazkur giliau. tai nulekiu i tulika ir su spec sepetuku ir mazu veidroduku issivalau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avokado @ 2007 03 08, 23:10)
Laba diena  4u.gif
Ar priimsit i savo buri dar viena "gelezinkeliete" is Vilniaus?  biggrin.gif
Paskaiciau jusu pokalbius ir nusprendziau prisijungti  smile.gif  mirksiukas.gif
Briketus nesioju nuo 2006 spalio men. Ant apatiniu- tradiciniai, o ant virsutiniu safyriniai. Bet del pastaruju pasigailejau. Jie neatrodo taip fainai kaip tikejausi. Man dabar paprasti netgi fainesni  wub.gif
Breketais labai dziaugiuosi, terminas nuemimo man dar nearteja ir kol kas to nelaukiu, nes jauciuosi labai fainai su jais  wub.gif
O kaip jus??
Is pradziu as irgi taip galvojau, bet dbr pastebejau, nera taip jau ziauriai. Maisto tarp breketu man nelieka, na nebent kazkur giliau. tai nulekiu i tulika ir su spec sepetuku ir mazu veidroduku issivalau  mirksiukas.gif

sveika prisijungus 4u.gif

o kodel nusivyliai safyriniais breketukais? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos

Taip taip, sveika prisijungusi prie musu, Avokado drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man šįryt uždėjo breketus ant viršutinių dantų. Jei pasakyčiau, kad patogiai jaučiuosi, tai būtų netiesa lotuliukas.gif Bet gal priprasiu ax.gif

Ir dabar mėnesį vaikščiosiu su raudona bliuzele, nes gumytes raudonas pasirinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avokado @ 2007 03 09, 00:10)
Laba diena  4u.gif
Ar priimsit i savo buri dar viena "gelezinkeliete" is Vilniaus?  biggrin.gif
Paskaiciau jusu pokalbius ir nusprendziau prisijungti  smile.gif  mirksiukas.gif
Briketus nesioju nuo 2006 spalio men. Ant apatiniu- tradiciniai, o ant virsutiniu safyriniai. Bet del pastaruju pasigailejau. Jie neatrodo taip fainai kaip tikejausi. Man dabar paprasti netgi fainesni  wub.gif
Breketais labai dziaugiuosi, terminas nuemimo man dar nearteja ir kol kas to nelaukiu, nes jauciuosi labai fainai su jais  wub.gif
O kaip jus??
Is pradziu as irgi taip galvojau, bet dbr pastebejau, nera taip jau ziauriai. Maisto tarp breketu man nelieka, na nebent kazkur giliau. tai nulekiu i tulika ir su spec sepetuku ir mazu veidroduku issivalau  mirksiukas.gif

Sveikute sveikute,
Sveikunu prisijungus i musu buri:)

Man tai labai idomu kaip tie safytinaii breketai atrdo, kazkaip niekur nemaciau blush2.gif ir idomu kodel nusivylei jais...

As kita treciadieni einu detis breketu ant virsutinio zandikaulio - taip kad busiu visa breketuota lotuliukas.gif galesiu papasakoti kas ir kaip tongue.gif bet kaip ir prie apacioje pri[ratau - tai jauciu taip ir prie virsutiniu priprasiu....
Drauge sake, kad prie virsutiniu breketu daug lengviau priprasti? kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 09, 12:46)
Sveikos,

Man šįryt uždėjo breketus ant viršutinių dantų. Jei pasakyčiau, kad patogiai jaučiuosi, tai būtų netiesa  lotuliukas.gif Bet gal priprasiu  ax.gif

Ir dabar mėnesį vaikščiosiu su raudona bliuzele, nes gumytes raudonas pasirinkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as truputi neapsisvietus siame reikale, bet kam tos gumytes dedamos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 03 09, 12:29)
as truputi neapsisvietus siame reikale, bet kam tos gumytes dedamos ? blush2.gif

Neturiu supratimo, sake, kad veliau bus be gumyciu, jei gerai supratau.
Siandien netiketai ant smugio liepe pasirinkti spalva, o as buvau su raudona bliuzele, tai ir pasirinkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 09, 13:46)
Sveikos,

Man šįryt uždėjo breketus ant viršutinių dantų. Jei pasakyčiau, kad patogiai jaučiuosi, tai būtų netiesa  lotuliukas.gif Bet gal priprasiu  ax.gif

Ir dabar mėnesį vaikščiosiu su raudona bliuzele, nes gumytes raudonas pasirinkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

A kas cia per gumytes? Tai ka ir man des kazkokias gumytes? blink.gif g.gif g.gif g.gif nenoriu..... lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. o kokiu dar spalvu buna gumyciu?
Grisiu namo ir ziuresiu kokiu as cia rubu spalvu turiu daugiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužėlė: 09 kovo 2007 - 14:00