Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

Geltonos, violetines, rozines, juodos, pilkos, raudonos... neatsimenu daugiau bigsmile.gif

Gal ju galima ir nedet, as nezinau. Siaip as isvis pasijutau pasimetus ten. Viskas staigiai, nieko nesusigaudau, nieko, pasirodo, nezinau. Vienzo. Nepatiko man.
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 09, 14:59)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

A kas cia per gumytes? Tai ka ir man des kazkokias gumytes? blink.gif  g.gif  g.gif  g.gif  nenoriu..... lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. o kokiu dar spalvu buna gumyciu?
Grisiu namo ir ziuresiu kokiu as cia rubu spalvu turiu daugiausiai lotuliukas.gif

Aš tai visad deduos pilkos spalvos, kad susilietų su metaliniu breketų spalva or nesimatytų.
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 09, 15:08)
Geltonos, violetines, rozines, juodos, pilkos, raudonos... neatsimenu daugiau  bigsmile.gif

Gal ju galima ir nedet, as nezinau. Siaip as isvis pasijutau pasimetus ten. Viskas staigiai, nieko nesusigaudau, nieko, pasirodo, nezinau. Vienzo. Nepatiko man.

Vietoj gumyčių (kurios vadinamos elastikais) dar kartais vynioja vielutę. Bet arba gumytės, arba vielutė būtinai būna, kadangi kažkaip juk reikia prilaikyti lanką breketuose, nebent tie breketai beligatūriniai, t.y. užsirakinantys, tuomet jokių gumyčių nei vielučių nereikia.
Atsakyti
Viekspatie kiek cia visokiu naujoviu... Nu jauciu man irgi taip bus - nueisiu atsisesiu, sudes breketus, prides gumyciu, nespesiu net susigaudyt mirksiukas.gif

O as su permatomais breketais - kokias man gumytes detis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 09, 16:28)
Viekspatie kiek cia visokiu naujoviu... Nu jauciu man irgi taip bus - nueisiu atsisesiu, sudes breketus, prides gumyciu, nespesiu net susigaudyt mirksiukas.gif

O as su permatomais breketais - kokias man gumytes detis? doh.gif

Taigi pažiūrėk kaip pas tave ant apatinio žandikaulio?
Atsakyti
cia viskas taip sudetinga unsure.gif

reikes gerai pasiskaityti pries vizita, kad nepridetu i burna ko nereikia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 09, 14:59)
P.S. o kokiu dar spalvu buna gumyciu?

Pas mane jos bespalves, tad visai nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 10 kovo 2007 - 11:55
pas mane pilkos spavos gumytes!buvo bespalviai,tai nuo kavos,maisto nusidazo...nepatiko!manau jos skirtos kad neliktu tarpu tarp dantu!nes kai yra pasalintas dantukas tai skyle yra ir gumytes dedamos,ir paskui nera tarpu.rytoj einu vel pas gydytoja....
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 03 11, 15:10)
pas mane pilkos spavos gumytes!buvo bespalviai,tai nuo kavos,maisto nusidazo...nepatiko!manau jos skirtos kad neliktu tarpu tarp dantu!nes kai yra pasalintas dantukas tai skyle yra ir gumytes dedamos,ir paskui nera tarpu.rytoj einu vel pas gydytoja....

kadangi pas mane dantukai nesalinti, tai tikiuosi jokiu gumyciu nedes rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi ne tarp dantu tas gumytes deda... O ant breketo, t.y. ant danties, ten kur priklijuotas breketas. Aplink ta metalini breketuka yra gumyte, kaip gelyte. Nieko bendro su salintais dantimis tame as nematau schmoll.gif
Atsakyti
Šitame paveikslėlyje gana neblogai matosi kaip ten kas atrodo. Tos gumytės, kurios čia sukėlė tiek daug diskusijų, yra juodos spalvos ir juosia kiekvieną breketuką, o guma, skirta užtraukti tarpams tarp dantų, apie kurią kalbėjo ania12, yra gelsvos splavos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 03 09, 09:30)
o kodel nusivyliai safyriniais breketukais?  ax.gif

Jie yra visiskai skaidrus ir atspindi naturalia dantu spalva, bet kadangi po breketu uzdejimo naturali tapo geltona- tai ne itin grazu blush2.gif doh.gif
Ir siaip, man labai patinka buti su breketais, tai metaliniai man visai tiktu ir patiktu. Dejaus safyrinius, nes labai bijojau, kad prie metaliniu sunkiau iprasiu, kad bus psichologiskai sunku, bet ne velnio! Jauciuos puikiai biggrin.gif Dar niekada tieknesisypsojau, kiek dabar tongue.gif

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 09, 13:59)
A kas cia per gumytes? Tai ka ir man des kazkokias gumytes? blink.gif  g.gif  g.gif  g.gif  nenoriu..... lotuliukas.gif

Gumyte dedama ant briketo- kiekviena menesi jas keicia. Manes kazkodel niekada neklausia, kokios splavos noreciau- deda pilkas arba skaidrias, o ant safyriniu- visuomet skaidrias.

QUOTE(La fraise @ 2007 03 11, 16:01)
kadangi pas mane dantukai nesalinti, tai tikiuosi jokiu gumyciu nedes  rolleyes.gif

Manau des, kitaip lankas nesilaikys 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes:)

Na, ryt is ryto varau pas gydytoja - desim breketus ir ant virsutinio zandikaulio tongue.gif
Kazkaip ir noriu ir pergyvenu, su apatiniais breketais jau susigyvenau...o cia vel viskas is naujo - jau geriau viska is karto butu sudeje tongue.gif

Apie gumytes jau siek tiek apsisvieciau mirksiukas.gif
Tik as kazkaip tam paveiksliuke ziuriu, kad ten kiekvienas breketukas apvyniotas kazkokia gumyte, o pas mane kiekvienas breketas apvyniotas vielute - tai as galvoju gal man nedes tu gumyciu....tarpu tarp dantuku dar nera, pakolkas mes bandom viska i savo vietas atstatyti....tai gal man dar nereikes...

...zodziu viskas paaiskes rytoj tongue.gif
Atsakyti