QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 09, 16:53)
Na tai man ji ir pasiūlė kitą variantą

- beligatūriniai breketai, kainuoja 5000 Lt + gydimas apie 2000 Lt, be to pasitikiu ja nes jau lankausi 5 metus.
niu laba diena, nuo kada beligaturiniai breketeliai kainuoja 5000lt? man sudeti beligaturiniai smart clip sistemos - vienas zandikaulis kainavo 1600lt, kitas tiek pat ir gaunas 3200lt, bet sutaupysi su vizitais pas ortodonta, nes tik kas 2 men reikia lankytis, nesupantu, is kur pas tave tokios sumos?...arbe as jau visai neapsisvietus...manau, visgi apsilankyk pas kita ortodonta, visos panelytes tau cia taip patars, nes niekad nezinosi, kaip gali buti
Papildyta:
Iskart eiciau pas kita ortodonta. Vienas siule rauti 2, o va radau toki, kuris sutvarkys neroves
[/quote]
sveikute, man taip pat tikino, kad be 2 dantuku rovimo nieko nebus, o nuejau pas kita ortodonta ir va, nieko neraus ir viskas juda normaliai
Papildyta:
QUOTE(La fraise @ 2007 05 09, 21:49)
a jei tas pats, tai esu ir as ji dariusi kelis sykius

kiek kainavo jau nepamenu, bet kaip ten per breketus visur prieiti, tai neisivaizduoju? o jei imti viela ir visa kita, tai vel papildomi pinigai
niu as tai pries susidedant breketus (pries menesi) taip pat dariausi ta higienini valyma, vadinama air-flow, tai ten tikrai nereikia nuiminet jokiu vielu, nes su vandens ir oro stipria srove daro ta valyma, ne su sepeteliu kokiu ten! o akmenukus su ulragarsu nuima, visa tai kainuoja nuo 150-200lt, bet man dare mano odontologe kai taise skylute, tai kainavo tik 80lt...kazi kas kiek laiko reikia ta procedura kartoti, jei su breketais esi...nes siaip tai kas puse metu reiketu, bet breketuoties turbut dazniau...reiks pasiklaust pirmadieni ortodonto...