Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Mirora @ 2007 05 09, 16:15)
Arba as prazioplinau, arba nesakei pas ka lankaisi? lotuliukas.gif

Pas Pikelienę

QUOTE(Sapho @ 2007 05 09, 18:22)

Iskart eiciau pas kita ortodonta. Vienas siule rauti 2, o va radau toki, kuris sutvarkys neroves  thumbup.gif

Na tai man sake, jei nerautu tai tai labai dideliu kampu pasvirtu dantys, nebent detis tuos beligatūrinius breketus
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 05 09, 15:50)
As kiek suprantu tai higieninis valymas tai tas pats kaip ir akmenukus nuvalyti...
As kazkada mokejau 120..bet man ten vale kokia 1,5 val...sakiau daugiau be uzsaldymo tikrai neisu, nes tokio jausmelio nelinkeciau niekam....bet gal pas mane buvo akmenuku daug ir siaip dantys jautrus....

a jei tas pats, tai esu ir as ji dariusi kelis sykius blush2.gif kiek kainavo jau nepamenu, bet kaip ten per breketus visur prieiti, tai neisivaizduoju? o jei imti viela ir visa kita, tai vel papildomi pinigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 05 09, 19:22)
Sveikutes, pagaliau radau laiko prisesti prie kompo - visas mano laisvalaikis dabar sukasi apie buto irenginejima  blush2.gif

Pasirodo ne as viena cia su remontais uzsikasus mirksiukas.gif
Kaip jums sekasi? Ka darot?
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 09, 16:53)
Na tai man ji ir pasiūlė kitą variantą smile.gif - beligatūriniai breketai, kainuoja 5000 Lt + gydimas apie 2000 Lt, be to pasitikiu ja nes jau lankausi 5 metus.

niu laba diena, nuo kada beligaturiniai breketeliai kainuoja 5000lt? man sudeti beligaturiniai smart clip sistemos - vienas zandikaulis kainavo 1600lt, kitas tiek pat ir gaunas 3200lt, bet sutaupysi su vizitais pas ortodonta, nes tik kas 2 men reikia lankytis, nesupantu, is kur pas tave tokios sumos?...arbe as jau visai neapsisvietus...manau, visgi apsilankyk pas kita ortodonta, visos panelytes tau cia taip patars, nes niekad nezinosi, kaip gali buti smile.gif
Papildyta:
Iskart eiciau pas kita ortodonta. Vienas siule rauti 2, o va radau toki, kuris sutvarkys neroves thumbup.gif
[/quote]

sveikute, man taip pat tikino, kad be 2 dantuku rovimo nieko nebus, o nuejau pas kita ortodonta ir va, nieko neraus ir viskas juda normaliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(La fraise @ 2007 05 09, 21:49)
a jei tas pats, tai esu ir as ji dariusi kelis sykius  blush2.gif  kiek kainavo jau nepamenu, bet kaip ten per breketus visur prieiti, tai neisivaizduoju? o jei imti viela ir visa kita, tai vel papildomi pinigai  g.gif

niu as tai pries susidedant breketus (pries menesi) taip pat dariausi ta higienini valyma, vadinama air-flow, tai ten tikrai nereikia nuiminet jokiu vielu, nes su vandens ir oro stipria srove daro ta valyma, ne su sepeteliu kokiu ten! o akmenukus su ulragarsu nuima, visa tai kainuoja nuo 150-200lt, bet man dare mano odontologe kai taise skylute, tai kainavo tik 80lt...kazi kas kiek laiko reikia ta procedura kartoti, jei su breketais esi...nes siaip tai kas puse metu reiketu, bet breketuoties turbut dazniau...reiks pasiklaust pirmadieni ortodonto...
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 05 10, 08:22)
Pasirodo ne as viena cia su remontais uzsikasus mirksiukas.gif
Kaip jums sekasi? Ka darot?

Sekasi laabai sunkiai - kol kas nuogas betonas doh.gif Bet va jau sian zadejo pradet kloti plyteles vonioj, o kita savaite atvaziuos is firmos matuot virtuves baldu gamybai. Nieko man nesigauna, viskas vyksta spontaniskai, o po to dar gailiuosi, kad reikejo daryti taip, o ne kitaip, pirkti ta, o ne kita. Zodziu, totali saviveikla lotuliukas.gif

QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 05 10, 17:51)
manau, visgi apsilankyk pas kita ortodonta, visos panelytes tau cia taip patars, nes niekad nezinosi, kaip gali buti smile.gif

Niu matyt evaldo gydytoja turi neismatuojama charizma, kad taip sunku nueit pas kita, dvigubai pigesni, bet neblogesni rolleyes.gif
Atsakyti
Jetau mano!! Taigi nesakiau, kad tiksliai 8 raus. Iki 8 įskaitant užuomazgas neišdygusias (2), be to čia dar be rentgeno tyrimų.
Dėl kainos, na jei mokėjai už beligatūrinius 3200 Lt, tai gal pasisekė ar pan., o gal kur ji rodė naujesnė technologija, ji rodė tokį didelį vieno breketo modelį, ir dantų su tais breketais maketą, ir sakė kad tik vakar gavo.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 10, 18:41)
Jetau mano!! Taigi nesakiau, kad tiksliai 8 raus. Iki 8 įskaitant užuomazgas neišdygusias (2), be to čia dar be rentgeno tyrimų.
Dėl kainos, na jei mokėjai už beligatūrinius 3200 Lt, tai gal pasisekė ar pan., o gal kur ji rodė naujesnė technologija, ji rodė tokį didelį vieno breketo modelį, ir dantų su tais breketais maketą, ir sakė kad tik vakar gavo.

O tu jos dar pasiklausk, kada ji apmokymus/kursus praėjo, kaip dirbti su tais naujaisiais breketais.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 10, 18:52)
O tu jos dar pasiklausk, kada ji apmokymus/kursus praėjo, kaip dirbti su tais naujaisiais breketais.

Na šiaip tai kiekvienas odontologas turi atitinkamų seminarų/konferencijų skaičių mėnesiui kurios yra privalomos, taip kad turėjo būti apmokyta, o dirba ortodonte tikrai ilgai, jei jau pas ją lankausi 5 metus. Ir su šiais turbūt netektų rauti nei vieno danties.
Atsakyti
Sveikos... as tai dar tebestrumuoju visokius gydytojus...siandien buvau pas Basecka del protiniu rovimo...ir tai tik uz 1,5 men bus operacija, bet del kai kuriu priezasciu gali tekt ir dar karta nukelt doh.gif o dar kanalu tvarkymas irgi daug laiko uztruks... tikejausi, kad viskas eisis greiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 05 10, 18:57)
Sekasi laabai sunkiai - kol kas nuogas betonas  doh.gif  Bet va jau sian zadejo pradet kloti plyteles vonioj, o kita savaite atvaziuos is firmos matuot virtuves baldu gamybai. Nieko man nesigauna, viskas vyksta spontaniskai, o po to dar gailiuosi, kad reikejo daryti taip, o ne kitaip, pirkti ta, o ne kita. Zodziu, totali saviveikla  lotuliukas.gif

Tai pas mus irgi panasiai, jau lygiai metai kaip kazka ten darom - bet apart dazymui paruostu sienu - nieko daugiau nera... tik baltos sienos ir betonas... Nu dabar dar plyteles sudetos virtuvej thumbup.gif nors tiek gerai. As taip tikiuosi, kad nuo kitos savaitės gal išjudinsim normaliai visus meistrus - nes jau uzkniso... Vakar pagaliau elektrikai rado laiko atvaziuoti ir sudeti rozetes ir jungiklius - vis sis tas - bet tai toks darbas kur realiai tai nieko nesimato... Jauciu kai baigsim remonta as irgi busiu nuomones, kad viska reikejo daryti viasai kitaip...
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 10, 19:41)

As taip pat tau rekomenduoju dar pas kitus ortodontus apsilankyti - blogiau nebus. Tarkim remokenduociau savo gydytoja - Latkauskiene mirksiukas.gif Niekas nesako, kad pas ja tau butina gydytis, bet bent jau saviskei ortodontei galesi pasakyti, kad esi girdejes dar daugiau variantu ir galesit visus apsvarstyti kartu kuris geresnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2007 05 10, 17:57)
niu as tai pries susidedant breketus (pries menesi) taip pat dariausi ta higienini valyma, vadinama air-flow, tai ten tikrai nereikia nuiminet jokiu vielu, nes su vandens ir oro stipria srove daro ta valyma, ne su sepeteliu kokiu ten! o akmenukus su ulragarsu nuima, visa tai kainuoja nuo 150-200lt, bet man dare mano odontologe kai taise skylute, tai kainavo tik 80lt...kazi kas kiek laiko reikia ta procedura kartoti, jei su breketais esi...nes siaip tai kas puse metu reiketu, bet breketuoties turbut dazniau...reiks pasiklaust pirmadieni ortodonto...

jei iseis si menesi zadu pasidaryti ta higienini valyma, blogiau vis tiek nebus g.gif
o gal kas daresi valyma ten vienuolio gatveje ? g.gif

vakar kazkaip skaudejo dantukus apacioje vienoje puseje, o sendien vel viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 11 gegužės 2007 - 08:51
Sveikos, as tai vis dar nekaip jauciuosi. Negaliu vis dar valgyti verysad.gif
Labai laukiu pirmadienio, kai eisiu pas ortodonta, gal padarys ka nors normaliau kad jausciausi tongue.gif

Ozono skyle - o kada pirmadieni eini pas ortodonta?
Atsakyti