QUOTE(Mirora @ 2007 05 09, 11:19)
Deja man dar tik pradeda krauti metala burnon.

Dar laukia ziedai, po to ju sujungimas per gomuri, tada vieno apatinio dantuko tiesinimas su gumom(va cia bus linksma, nes kasiu tik ant vieno danties, neisivaizduoju kaip cia reikes istverti), o po to dar sudes ant apatiniu.
Oi kai pagalvojau kaip dar visko daug ir ilgai laukia
Na bet tikiuos po to galesiu sypsotis grazia sypsena ir daug daug valgyti skaniai
saunuolyte tu mirora, kad laikaisi

tikrai saunuole, nes as tai skysta labai esu ant tokiu dalyku...o tai tau jau sudejo ta gelezi per gomuri? o del kokios priezasties tau ji dejo? vargelis su tais gelezais...siandien mane Povevicius taip pat pasitiko su staigmenom...uzdejo apacioj breketus, paverze virsuj ir ant sestu dantu apacioje tokius plombinius rutuliukus padare, kad negaleciau sukast, tai jausmelis toks slykstus, nepaisant to, kad skauda puse veido ir atrodo nekaip...ar kam is jusu yra tokius rutuliukus dare, kad neitu sukast? sake pusantro menesio laikys...tai taip nieko ir negalesiu normaliai sukramtyt? vaje...kuo toliau, tuo gyvenimas vis labiau apkarsta nuo tu gelezu...beje, klausiau del to higieninio valymo, tai sake, kad laisvai galima daryti, man patare po puses metu mazdaug...ir vasko dar dave...va tokie ispudziai..einu vaistu nuo skausmo gert...
Papildyta:
QUOTE(Mirora @ 2007 05 14, 11:37)
Kaip malonu, kai kazkas rupinasi
Savaitgali jauciausi pusetinai. Pliusas tas, kad ismokau virti kokias tris skirtingas skanias trintas sriubytes

Dar maisto nekramtau normaliai, bet jau gereja
Buvo tik labai liudna, kai su draugais ziurejome Eurovizija ir pries tai daremes pora valandu skaniu italisku patiekalu ir po to visi valge pasigardziuodami, o man beliko tik pauostyti ir palaizyti
Siandien nuotaika puiki, nes labai smagu lauke. Kai saulute sviecia ir kenteti lengviau.
Geros dienos visiems
ech...italiski patiekalai...o ir cepelinu kaip noreciau...man tai pasiseke dar su eurovizija, su draugais uzsisakem kelias seimynines picas, tai tiek prisikirtau, o va dabar net sukast dantu negaliu per tuos rutulius plombinius nesamoningus

zo...saulute sildo, o nuotaikos ner...