Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Mirora @ 2007 05 11, 11:10)
Sveikos, as tai vis dar nekaip jauciuosi. Negaliu vis dar valgyti  verysad.gif
Labai laukiu pirmadienio, kai eisiu pas ortodonta, gal padarys ka nors normaliau kad jausciausi  tongue.gif

Ozono skyle - o kada pirmadieni eini pas ortodonta?

Tik nenusimink - jau nebedaug liko tau kenteti su tom gumytem tarp dantu mirksiukas.gif pirmadinis jau ne uz kalnu. Tikiuosi nuims ir ka nors rimtesnio:) Jeigu tau skaudena - isgerk kokio ibuprofeno mirksiukas.gif pades bent kazkuriam laikui.
Atsakyti
gal kas zino kuo skiriasi dantu balinimas lazeriu nuo to balinimo su lempa? kaina skiriasi vos ne dvigubai, todel idomu kuo lazeriu geriau? juk esme tai labai panasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 05 11, 15:16)
gal kas zino kuo skiriasi dantu balinimas lazeriu nuo to balinimo su lempa? kaina skiriasi vos ne dvigubai, todel idomu kuo lazeriu geriau? juk esme tai labai panasi  g.gif

Ne tiesa! Balinimo su lempa nebuna. Yra tik kapomis ir lazeriu, kapomis dvigubai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 11, 16:58)
Ne tiesa! Balinimo su lempa nebuna. Yra tik kapomis ir lazeriu, kapomis dvigubai pigiau.

Tikrai buna cool.gif
Nes pati skambinau vakar i viena stomatologijos kabineta, kuriame man pasakojo kaip pas juos balinami dantys, butent ant danties uzdeda peroksidine zele ir svytina su lempa, tai kainuoja apie 300lt, o su lazeriu kainuoja apie 800lt, bet nezinau kaip ten viskas vyksta unsure.gif
o kapas pati esu turejusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 05 11, 11:10)
Sveikos, as tai vis dar nekaip jauciuosi. Negaliu vis dar valgyti  verysad.gif
Labai laukiu pirmadienio, kai eisiu pas ortodonta, gal padarys ka nors normaliau kad jausciausi  tongue.gif

Ozono skyle - o kada pirmadieni eini pas ortodonta?

man pas poceviciu pirmadieni 10.15 des ant apatiniu breketus...ir vel valgyti savaite negalesiu, tai dabar per savaitgali cepelinais maitinsiuos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 05 10, 19:41)
Jetau mano!! Taigi nesakiau, kad tiksliai 8 raus. Iki 8 įskaitant užuomazgas neišdygusias (2), be to čia dar be rentgeno tyrimų.
Dėl kainos, na jei mokėjai už beligatūrinius 3200 Lt, tai gal pasisekė ar pan., o gal kur ji rodė naujesnė technologija, ji rodė tokį didelį vieno breketo modelį, ir dantų su tais breketais maketą, ir sakė kad tik vakar gavo.

Niu siaip man zadejo deti beligaturinius Damon MX (patys naujausi kiek teko girdet), bet man sudejo kitos firmos - smart clip, tai zinok, tie Damon dar pigesni uz smart clipus, nors naujesne technologija! siaip manau, kad tavo ortodonte arba brangininke, arba dar papildomai uz darbe ima mokesti, nes tikrai vienas zandikaulis net 2000lt nekainuoja, tuo labiau daugiau...tikrai nueik pas kita, siulau arba latkauskiene, nors man asmeniskai ji nelabai, arba poceviciu baldente, niu bent jau nuomone kita isgirsi, bet jei jau tau tinka tokios sumos pas savo "patikima" ortodonte, tai mokek 5000 + 2000 lt...tavo teise rinktis...
Atsakyti
Na gal ir brangininkė. Nors nemanau, nes paprasti breketai vienam žandikauliui kainuoja 1000 Lt, tai nemanau, kad tai labai jau brangu...
Atsakyti
[quote=Ozono_skyle,2007 05 11, 20:21]
man pas poceviciu pirmadieni 10.15 des ant apatiniu breketus...ir vel valgyti savaite negalesiu, tai dabar per savaitgali cepelinais maitinsiuos drinks_cheers.gif

As tai ryt 8.45 pas Poceviciu einu smile.gif Na va, butu veliau tai dar ir susitiktume ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mirora, kaip jauteisi savaitgali? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Graksti Liute @ 2007 05 14, 09:18)
Sveiki,

Mirora, kaip jauteisi savaitgali?  blink.gif

Kaip malonu, kai kazkas rupinasi 4u.gif
Savaitgali jauciausi pusetinai. Pliusas tas, kad ismokau virti kokias tris skirtingas skanias trintas sriubytes smile.gif Dar maisto nekramtau normaliai, bet jau gereja smile.gif
Buvo tik labai liudna, kai su draugais ziurejome Eurovizija ir pries tai daremes pora valandu skaniu italisku patiekalu ir po to visi valge pasigardziuodami, o man beliko tik pauostyti ir palaizyti tongue.gif
Siandien nuotaika puiki, nes labai smagu lauke. Kai saulute sviecia ir kenteti lengviau.
Geros dienos visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ir jus su nuostabia diena 4u.gif pagaliau nors biskis saulutes islindo tongue.gif as net striukes siandien nesidejau tongue.gif

O as savaitgali apturejau siokia tokia svente - I komunija - ne mano aisku mirksiukas.gif
Tai zodziu biski fotkinomes...as pasiziurejau grizus namo...tai kazkokie labai jau dideli dantys atrodo...pas mane kazkaip besitiesindami jie labai jau i prieki issoko - tai dabar su tokiais kiskio dantim prieki... nuotraukos doh.gif tai geriau jau nebuciau fotkinusis... Zodziu kol dantys atgal neatsistatyts - tol nuotraukose nesisypsosiu iki ausu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2007 05 09, 11:19)
Deja man dar tik pradeda krauti metala burnon.  blink.gif Dar laukia ziedai, po to ju sujungimas per gomuri, tada vieno apatinio dantuko tiesinimas su gumom(va cia bus linksma, nes kasiu tik ant vieno danties, neisivaizduoju kaip cia reikes istverti), o po to dar sudes ant apatiniu.
Oi kai pagalvojau kaip dar visko daug ir ilgai laukia doh.gif
Na bet tikiuos po to galesiu sypsotis grazia sypsena ir daug daug valgyti skaniai thumbup.gif

saunuolyte tu mirora, kad laikaisi 4u.gif tikrai saunuole, nes as tai skysta labai esu ant tokiu dalyku...o tai tau jau sudejo ta gelezi per gomuri? o del kokios priezasties tau ji dejo? vargelis su tais gelezais...siandien mane Povevicius taip pat pasitiko su staigmenom...uzdejo apacioj breketus, paverze virsuj ir ant sestu dantu apacioje tokius plombinius rutuliukus padare, kad negaleciau sukast, tai jausmelis toks slykstus, nepaisant to, kad skauda puse veido ir atrodo nekaip...ar kam is jusu yra tokius rutuliukus dare, kad neitu sukast? sake pusantro menesio laikys...tai taip nieko ir negalesiu normaliai sukramtyt? vaje...kuo toliau, tuo gyvenimas vis labiau apkarsta nuo tu gelezu...beje, klausiau del to higieninio valymo, tai sake, kad laisvai galima daryti, man patare po puses metu mazdaug...ir vasko dar dave...va tokie ispudziai..einu vaistu nuo skausmo gert...
Papildyta:
QUOTE(Mirora @ 2007 05 14, 11:37)
Kaip malonu, kai kazkas rupinasi 4u.gif
Savaitgali jauciausi pusetinai. Pliusas tas, kad ismokau virti kokias tris skirtingas skanias trintas sriubytes smile.gif  Dar maisto nekramtau normaliai, bet jau gereja smile.gif
Buvo tik labai liudna, kai su draugais ziurejome Eurovizija ir pries tai daremes pora valandu skaniu italisku patiekalu ir  po to visi valge pasigardziuodami, o man beliko tik pauostyti ir palaizyti tongue.gif 
Siandien nuotaika puiki, nes labai smagu lauke. Kai saulute sviecia ir kenteti lengviau.
Geros dienos visiems mirksiukas.gif

ech...italiski patiekalai...o ir cepelinu kaip noreciau...man tai pasiseke dar su eurovizija, su draugais uzsisakem kelias seimynines picas, tai tiek prisikirtau, o va dabar net sukast dantu negaliu per tuos rutulius plombinius nesamoningus verysad.gif zo...saulute sildo, o nuotaikos ner... verysad.gif
Atsakyti
Mirora, pagirtina, kad ir tokiose situacijose surandi pliusus, lieki optimistishkai nusiteikusi mirksiukas.gif

Ozono_skyle, man taip pat sudejo plombas ant 6 dantuku. Jau 2,5 men. kaip as su jom. Man jas padare, kad nekabinciau vieno jundancio danties. Kai buvo nukritusi si plomba is vienos puses - tai kai kartais valgydama pataikydavau ant to danties, tai labai jau skaudejo.
Atsakyti