Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 17, 12:28)
Kai isnervuoja iki drebejimo.. kalu kaip reikalas..  blush2.gif gerai, kad daznai taip nebuna  g.gif

Man irgi yra buvę. Bet jau tiek sunervina, kad aptemsta protas ir kali kurnors. Poto labai gailiuosi, sąžinė griaužia. Atsiprašau, atleidžia ir vėl taikiai gyvenam. Aišku, mes ir taip būna pasimušam, bet kažkaip vistiek gražiai sutariam. Abu degtukai biggrin.gif Duokdie, kad nesikartotų tokie incidentai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.227 @ 2010 02 21, 10:15)
o as savo boba spardau.
Spiriu neaukstai -i kojas...per keturgalvio raumens isorine dali.
Jei gerai pataikau, jai sutraukia koja ir jinai griuna.

QUOTE(ereeka @ 2010 02 21, 18:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kažkodėl juokas suėmė, net pilvą suskaudo.

QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 23, 13:55)
Aisku negalima joktis, bet negalejau susivaldyti lotuliukas.gif , tiesiog vaizduote suveike.


Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 18, 20:39)
Man irgi yra buvę. Bet jau tiek sunervina, kad aptemsta protas ir kali kurnors. Poto labai gailiuosi, sąžinė griaužia. Atsiprašau, atleidžia ir vėl taikiai gyvenam. Aišku, mes ir taip būna pasimušam, bet kažkaip vistiek gražiai sutariam. Abu degtukai biggrin.gif  Duokdie, kad nesikartotų tokie incidentai. blush2.gif


blink.gif mjoooo
Atsakyti
Užvoždavau aš jam, kai imdavo kalbėti, kaip jam sunku gyventi ir geriau jau nusižudyti. Nu kad atsigautų nuo kliedesių, į realybę sugrįžtų. Realybėj visiems daugmaž tiek pat sunku, bet nesižudo jie.
Tai jo psichiatrė iškėlė hipotezę, kad aš taip darau dėl to, jog nemoku tvarkytis su savo emocijom.
O aš tai turiu būt labai krūta, tvarkytis su savo emocijom labai gerai ir rodyti jam labai gerą pavyzdį. Pasakiau, ne, aš turiu pasirinkimą - mušti arba ne.
Tai dabar pažadėjau nemušti, kad ir kokias nesąmones jis išdarinėtų.
Atsakyti
smile.gif Pacios smurtauja, bet tai yra liuks, nes buna visokiu pasiteisinimu kaip pvz: "protas aptemsta" ar "kad jis atsipeiketu"...
Bet jei vyras tokiu pasiteisinimu pazertu uz priplota zmona, tai kokie komentarai tada is jusu pareitu?
Ziuriu, daug ant svieto bestuburiu, vadinanciu save vyrais, kur per daug zmonoms leidzia ir nesugeba ju atvesti i doros kelia.
Atsakyti
As tikrai netoleruociau, jeigu mane pradetu dauzyti. Pirmas moteriai niekad netrenkciau, bet jeigu ji mane pultu su kumsciais ir nagais, tai lauktu labai ilgas ir sudetingas pokalbis, o jeigu ir veliau tai pasikartotu - tureciau pilna moraline teise trenkti atgal. Ne, ne kumsciu, nes po mano smugio galetu kazkas ir suluzti, bet antausi delnu i zanda tikrai gautu. Is viso, kaip galima problemas su antra puse spresti tokiais budais? Esame ne vaikai darzelyje, ne mokinukai mokykloje, kad soktume isteriskai i akis su kumsciias ar nagais. Nepatiko kazkas antros puses poelgiuose - viska galima isspresti pokalbiais, bet sokinejimas su kumsciais yra absoliucios primityves ir nevisprotes elgesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gordon: 20 lapkričio 2010 - 14:22
QUOTE(Gordon @ 2010 11 20, 15:21)
Nepatiko kazkas antros puses poelgiuose - viska galima isspresti pokalbiais, bet sokinejimas su kumsciais yra absoliucios primityves ir nevisprotes elgesys.


Sutinku. O temoje moterys atsiskleidė visu gražumu smile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai atsiskleidė...pačios gautų, tai raudotų ant visos SM, kokios vargšės, kokie vyrai gyvuliai...
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2010 11 20, 13:38)
Ziuriu, daug ant svieto bestuburiu, vadinanciu save vyrais, kur per daug zmonoms leidzia ir nesugeba ju atvesti i doros kelia.

Ane? Ir kas kaip tas vyro stuburas atrodo?
Atsakyti
boba, kuri dubasina savo vyra,yra lesbiete.


Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2010 11 20, 20:28)
Ane? Ir kas kaip tas vyro stuburas atrodo?


kaip atrodo vyras?
-saknys, stiebas, sakos.
Kaip atrodo boba?
-sakos, stiebas, saknys...
Atsakyti
Neee... Neesu mususi vyru,nei vieno,nors oj,kaip kartais noredavau uzvosti,kad akys per kakta islystu. Prisiminiau,kad telefona esu metusi i veida kai miegojo ir buvau radusi zinute,del kurios ir apsireiske mano smurtas biggrin.gif negrazu mustis. Susimusti su savo vyru,tai pasijusciau zemo lygio,o kolkas jauciuosi pakankamai auksto lotuliukas.gif Dazniau uzrekiu as,saukiu,zirziu,bambu ir kitaip kankinu,kai buna to nusipelnes,manau tai ji veikia labiau nei veiktu moteriskas smugis i pasirdzius. Ar marmuze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2010 11 20, 21:28)
Dazniau uzrekiu as,saukiu,zirziu,bambu ir kitaip kankinu,kai buna to nusipelnes,

Toks elgesys irgi pakankamai žemas.
Atsakyti