kai buvom dar nesusituoke gaudavo "malku" o dabar ne.kad nera reikalo

QUOTE(Leksa @ 2009 03 21, 22:56)
Klausiau vakare, kaip kolegos melyne komentavo. Tai sake, kad tik pasisaipe, kad prie uniformos tinka
Arba nesiteisino, kur uzsidejo, arba tik man nesako.
Gal pasirodysiu besirde, bet ziuredama i jo melyne, net didziuojuosi savimi, kad nenusileidau

Gal pasirodysiu besirde, bet ziuredama i jo melyne, net didziuojuosi savimi, kad nenusileidau

Uz ka jam kliuvo? Uz tai, kad norejo kazka padaryt, bet nepadare? Ar nepasmerktumet manes, jei norincia man trenkti zmona "iskinkyciau" kumscio smugiu, ir su nekantravimu rytojaus diena laukciau kol gris is darbo, kad paklausti kaip issivarte pries kolegas?

QUOTE(AgnePagne @ 2009 03 29, 13:12)
Visai nesenai užplojau MB per fizionomiją pirmą kartą kelis kartus, nes užkniso jo girto sapalionės. Išvedė iš kantrybės juodai. Šiaip, kai užknisa, paprastai aprėkiu, bet tada kantrybė buvo susvyravusi ir užstrigusi kažkur, tai pats delnas netyčiom pakilo jo akių aukštin ir tvojo kelis kartus. Pajutau labai didelį palengvėjimą ir man tai patiko
Bijau, kad jam teks atsisakyti alaus, nes gali atsitikti taip, kad delniukai vėl eis į trasą
, nes baisiai malonu savo jėgas išbandyti ant girto diedo 

Man girtam irgi malonu butu delnus isbandyt pries lesiancia smegenis "boba"

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 17, 00:31)
Buvau paleidusi girtam savo ex'ui krauja is nosies
Ale dabar ne geda is tikro, o gaila kad dar marmuzes graziau neismarginau 

Nu visko pasitaiko...

Na kiek zinau tai vyras siena uz kurios moteris galetu pasislepti. O jei moteris gali nugriauti ta siena....... Toks ten ir vyras turbut slepesi uz sijono,jei ji galima primusti

Nu yra gavęs per kuprą. Per veidą ne
Kol kas

Esu porą kartų sudavus antausį, bet jis žinojo už ką gavo

esu pakelus ranka, ir gerokai aptalzius...
viena karta...o seip retkarciais pliaukstelnu i veiduka, bet labai retai.bet tada nusipelno.

Nei man nei jam poreikio nebuvo tokio
Nu zinokit gaila man vyru(tvarkyngu ir seimynisku) kai juo musa moteros ir be jokio reikalo,tikrai kad psihine negalia turi.(Apie vyro pakelima rankos pries moteri isvis nekalbu-zemas lygis)

Nu zinokit gaila man vyru(tvarkyngu ir seimynisku) kai juo musa moteros ir be jokio reikalo,tikrai kad psihine negalia turi.(Apie vyro pakelima rankos pries moteri isvis nekalbu-zemas lygis)

QUOTE(Tik Vėtrungė @ 2009 07 26, 15:00)
QUOTE(*dew* @ 2009 07 27, 20:27)
esu pakelus ranka, ir gerokai aptalzius...
viena karta...o seip retkarciais pliaukstelnu i veiduka, bet labai retai.bet tada nusipelno.

Be priezasciu moteru nemusu, jos visada buna nusipelniusios ir zino uz ka gauna...
Po to ilgai reikia atsiprasineti ir zadeti, jog tai buvo paskutinis kartas, ir itikineti, kad nesu padugne smurtautojas, ir prasyti manes nepalikti, o kaip jus su situo susitvarkot?