Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

QUOTE(<Pienė> @ 2009 08 04, 18:55)
lotuliukas.gif gera tema. As nemusu as tik stipriai iznybiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
kartais dėl netaiklaus juokelio skirto man tenka biggrin.gif
šiaip dažnai mes pasiboksuojam, bet juoko formoj ax.gif
Atsakyti
galeciau voztelt ir ne tik galeciau, bet esu vozus ir dar vosiu jei reikes doh.gif tik gaves gera antausi pradeda suprast, kad tikrai pykstu... as zmogus ilgai nepykstantis, tad jis vsd galvoja, kad ai, ka cia, papyks ir nustos... bet kai padaro didele kiaulyste, prieinu tyliai nieko nesakius atsivedeju ir duodu is visu jegeliu kiek turiu blush2.gif zinau, kad noretu, vienu smugiu mane isjungtu ilgam laikui, bet jei zn, kad nusipelnes tai nk jau cia nepadarys biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai nekertu bet kai ynervina tai kur nors ikandu skausmingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip.
Atsakyti
aha.gavo kartą.Pats kaltas. smile.gif
Atsakyti
nesu, nors kaip sunervintu, bet as pries smurta...
kaip vyras neturetu musti moters, taip moteris -vyro
Atsakyti
QUOTE(ausra19 @ 2009 08 25, 20:41)
...kai ynervina tai kur nors ikandu skausmingai

Kviečiam "Miegamajame" išsipasakoti...
Atsakyti
geriau klausykloje
Atsakyti
Na neteko neteko blink.gif Aš prieš smurtą ir nenorėčiau, kad vyras prieš moterį ranką keltų o moteris prieš vyrą ranką keltų schmoll.gif
Atsakyti
Pamenu viena is savo buvusiuju draugiu. Apie puse metu buvome kartu. Viena vakara atvykusi pas drauges prisilake kaip kiaule. Pasiziurejo i mane zvilgsniu pilnu neapykantos, kazka pasake. Tam kartui ignoravau.

Veliau atsisuko ir pradejo mustis. As visiskai instinktyviai stumtelejau (anot jos trenkiau). Ji nukrito.

Buvo pirmas kartas kai pries moteri ranka pakeliau. Geda ir paciam pries save ir pries draugus.

Kita diena pats susikroviau daiktus ir isvaziavau nenoredamas, kad tai dar karta pasikartotu. Taigi pries darydamos sitaip pagalvokit kokios pasekmes gali but wink.gif

Ne visiems vyrams tai yra priimtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo northern: 29 rugpjūčio 2009 - 18:52
teko stebet kaip moteris reke ant vyro,kad sis pavelavo 30min ir jai teko laukti(bln as kartais ilgiau mikriuko pralaukiu)...jis paklause apsisuko ir jau norejo eit, tada ji dar labiau isizeide ir pradejo trankyt jam per veida rekdama "dar ignoruosi mane".
visi ziurejo, o ji isterikavo...nu darykit ka norit, tikrai nepatikeciau zodziais "jis nusipelne"
Atsakyti
Esu ir antausį sudavusi nes išvedė iš kantrybės, bet paskui atseit atsiprašiau blush2.gif esu ir su pagalve užvožusi per galvą, ir pultą sviedžiau į jį bet nepataikiau lotuliukas.gif
Atsakyti