Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(eltruta @ 2011 09 16, 16:55)
Vieno danties labai nedidelis gabaliukas nuskilo praejoms kelioms dienoms po plombavimo sad.gif

o ar neduoda garantijos kazkuriam laiko tarpui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eltruta @ 2011 09 16, 16:55)
Sveikos,
As dariausi 4 priekiniu dantuku estetini plombavima, bet burnoje man labai nemalonus jausmas liko po jo, tarsi tie plombuoti dantys trukdytu liezuviui, nemalonu kasti su jais ir vidines puses tu dantuku ganetinai siurkscios. Ar yra kam taip buve? Ar cia naturalu ar cia nekokybiskai atlikta? Vieno danties labai nedidelis gabaliukas nuskilo praejoms kelioms dienoms po plombavimo sad.gif

Sveikute smile.gif ,

Mano nuomone, tau yra kazkas negerai padaryta.
As pati esu pasidariusi 4 priekiniu dantuku estetini plombavima pries mazdaug 8-9 metus, pries pusmeti atnaujinau(nes issibalinau dantis ir norejau, kad ir priekiniu plobuotu dantuku pakeistu(pabalintu spalva), tai tikrai taip nera ir nebuvo kaip tau. Per tuos 8-9 metus joks dantuko gabalelis atskiles nebuvo....
As dariausi pas Ivanciute, ji mano rodos yra estetinio prombavimo pradininke Lietuvoje.
Atsakyti
Kaip bebutu keista, man tas gabaliukas nuskilo nevalgant. Gydytoja ta danti siek tiek pailgino ir tas pailginimas netinka sakandziui, nes kliuna uz apatinio zandikaulio danties, manau todel ir nuskilo.Garantija yra metams, jau uzsirasiau korekcijai. O del to siurkstumo prasysiu, kad geriau nuslifuotu, nes dabar jausmas burnoj tikrai nekoks..Ir dar norejau paklausti del spalvos, ar jums visai tiksliai atitaike? Ar vis delto isiziurejusi matosi spalvos skirtumas?
Atsakyti
man tai vos vos sviesesnius padare, nes mano naturalus dantys laaaabai tamsus... bet iskart su gydytoja taremes, klause ar noriu tokios spalvos kaip like dantys ar vos vos sviesesnes, kad likusius pasibalinciau..
Atsakyti
QUOTE(eltruta @ 2011 09 16, 13:55)
Sveikos,
As dariausi 4 priekiniu dantuku estetini plombavima, bet burnoje man labai nemalonus jausmas liko po jo, tarsi tie plombuoti dantys trukdytu liezuviui, nemalonu kasti su jais ir vidines puses tu dantuku ganetinai siurkscios. Ar yra kam taip buve? Ar cia naturalu ar cia nekokybiskai atlikta? Vieno danties labai nedidelis gabaliukas nuskilo praejoms kelioms dienoms po plombavimo sad.gif

Na va kaip g.gif man jie laikosi labai gerai svelnus ir visi giria, manau turetum grysti pas ta pacia dantiste ir pasakyti jei griestai! Prasau pabaigti savo nevykusi darba, aprasymas skamba kaip tikrai nekokyiskas darbas schmoll.gif doh.gif O kur beje daretes?
Atsakyti
Eisiu penktadieni pas ta pacia gydytoja, kad pataisytu..del isvaizdos dantuku negaliu skustis, forma padare labai grazia, nes viena dantuka plomavo labai daug, keite forma, taciau visgi akivaizdu, jog padare kazka ne taip. As dariausi Prodente, Kaune.
Atsakyti
QUOTE(eltruta @ 2011 09 18, 21:15)
Eisiu penktadieni pas ta pacia gydytoja, kad pataisytu..del isvaizdos dantuku negaliu skustis, forma padare labai grazia, nes viena dantuka plomavo labai daug, keite forma, taciau visgi akivaizdu, jog padare kazka ne taip. As dariausi Prodente, Kaune.

Na tiki kad ji sutvarkys ir busite patenkinta 4u.gif
Atsakyti
As irgi prasiau gydytojos, kad man truputi sviesene spalva padarytu negu naturaliu dantuku ir ji padare. Tai nesimato skirtumo nuo naturaliu dantu, tik ispudis yra baltesniu dantuku(man 4 priekiniai daryti).

Sekmes, tau eltruta!
Atsakyti
Na va, pakoregavo gydytoja dantukus, pasirodo tikrai buvo truputi per ilgi ir sakandziui netiko. Nieko papildomai moketi nereikejo, dabar jau atrodo viskas gerai ir tikiuosi dziaugsiuosi tais dantukais ilgai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gal kuri zinote kiek dabar kainuoja estetinis blombavimas Kaune?Ar jis labai kenkia dantims?
Gal kuri galetumet rekomenduoti gera gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(Fanta* @ 2011 07 26, 04:01)
Neseniai dariau. Už 4 dantukus sumokėjau 2200.

bigsmile.gif nu nieko sau doh.gif ,cia ir kaune tokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eltruta @ 2011 09 19, 00:15)

gal galit plačiau papasakot, kas darė, kiek atsiėjo, kokios eilės ir kiek laiko užėmė su visom higienom ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Darė gydytoja Sigita M., man plombavo 4 priekinius viršutinius, vieno danties reikėjo keisti formą stipriai, jis kainavo 500lt, o kitus tris tik nedaug padailino, už juos apie 300lt, taigi iš viso sumokėjau šiek tiek virš 800. Dar papildomai higiena kainuotu, bet ja aš dariausi ne Lt. Registravausi prieš keletą savaičių iš anksto, o higiena reikėtų padaryti prieš kelias dienas iki plombavimo:)
Atsakyti