O as metai laiko kazkur kerpuosi karstomis zirklemis ir jokio stebuklingo poveikio
. Tai nusprendziau kad uzteks ir paprastu zirkliu mano kasoms
as jau trecia kart kirpaus jei ne ketvirta
na kaip cia pasakius,is tikro einu kirpyklon kas pusmeti koki ,na sikart buvo mazesnis laiko tarpas,tai nu plaukai tikrai paaugo man,bet jie ziauriai issisakoje,ziauriai
siandien kirpeja dar su paprastom zirklem karpe tuos kur suploneje...ten iki puses plauko,tai netgi kai nukirpo mane,visvien liko issisakojusiu plauku...
na tai sake sikart po poros menesiu ateit,reikia mazesni laiko tarpa paleist....
na kaip cia pasakius,is tikro einu kirpyklon kas pusmeti koki ,na sikart buvo mazesnis laiko tarpas,tai nu plaukai tikrai paaugo man,bet jie ziauriai issisakoje,ziauriai
taip iseina, kad ne visu galiukus isgelbsti karstos zirkles....vis dvejoju ka daryti su manaisiais
Man tai karstu zirkliu poveikis akivaizdus, po ju plaukai daug ilgiau nesisakoja, ir kaina tik keliais litais brangiau. Tikrai verta, bet deja uzsieny niekur nerandu, kad kirptu su karstom. Cia kai ko paklausiu, tai ziuri visos kaip i kazkoki stebukla, apie ka niekas nera girdejes
Jau 1,5 metu kerpuosi tik karstomis zirklemis ir efektu esu labai patenkinta, plauku galiukai nebetaip sakojasi ir veliasi. O svarbiausia, kad reikia kirptis kas 4 - 6 men, o nukerpa tik po 1 cm, tai mano plauku ilgis jau koks
Tai cia turbut ir nuo plauko priklauso.
Drauge labai patenkinta karstu zirkliu poveikiu, bet jos plaukai ir taip grazus ir gyvybingi. O su tokiais kaip mano, tai kirpk su karstom ar saltom zirklem, nieko gero nebus
Lygiai taip pat kaip ir supaprastom, tik tiek, kad jomis kirpti daug nepatogiau, nes jos yra ant laido tai ta laidas ir maišosi
Kitą kart ir aš bandysiu, tik kam vakar tada apsikirpau