Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

as siandie kaip tik is kirpimosi karstomis - jau antra karta bigsmile.gif po pirmo karto rekomendavo pusmeti i kirpykla neiti bigsmile.gif tai praejo pusmetis ir siandie nuejau bigsmile.gif man patinka thumbup.gif galiukai tikrai sveikesni ilgiau islieka bigsmile.gif pirma karta mane kirpo vyras - patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 09 vasario 2008 - 19:53
O as metai laiko kazkur kerpuosi karstomis zirklemis ir jokio stebuklingo poveikio schmoll.gif . Tai nusprendziau kad uzteks ir paprastu zirkliu mano kasoms smile.gif
Atsakyti
as jau trecia kart kirpaus jei ne ketvirta g.gif
na kaip cia pasakius,is tikro einu kirpyklon kas pusmeti koki ,na sikart buvo mazesnis laiko tarpas,tai nu plaukai tikrai paaugo man,bet jie ziauriai issisakoje,ziauriai doh.gif siandien kirpeja dar su paprastom zirklem karpe tuos kur suploneje...ten iki puses plauko,tai netgi kai nukirpo mane,visvien liko issisakojusiu plauku... unsure.gif na tai sake sikart po poros menesiu ateit,reikia mazesni laiko tarpa paleist....
Atsakyti
taip iseina, kad ne visu galiukus isgelbsti karstos zirkles....vis dvejoju ka daryti su manaisiais verysad.gif
Atsakyti
Man tai karstu zirkliu poveikis akivaizdus, po ju plaukai daug ilgiau nesisakoja, ir kaina tik keliais litais brangiau. Tikrai verta, bet deja uzsieny niekur nerandu, kad kirptu su karstom. Cia kai ko paklausiu, tai ziuri visos kaip i kazkoki stebukla, apie ka niekas nera girdejes blink.gif
Atsakyti
Jau 1,5 metu kerpuosi tik karstomis zirklemis ir efektu esu labai patenkinta, plauku galiukai nebetaip sakojasi ir veliasi. O svarbiausia, kad reikia kirptis kas 4 - 6 men, o nukerpa tik po 1 cm, tai mano plauku ilgis jau koks bigsmile.gif
Atsakyti
Tai cia turbut ir nuo plauko priklauso. g.gif Drauge labai patenkinta karstu zirkliu poveikiu, bet jos plaukai ir taip grazus ir gyvybingi. O su tokiais kaip mano, tai kirpk su karstom ar saltom zirklem, nieko gero nebus verysad.gif
Atsakyti
merginos, gal galit papasakoti, kaip vyksta kirpimo karstosiomis procesas?
nes man itarimas kyla, arba su kirpeja nepasiseke, arba ji jomis naudotis nemokejo...
Atsakyti
Lygiai taip pat kaip ir supaprastom, tik tiek, kad jomis kirpti daug nepatogiau, nes jos yra ant laido tai ta laidas ir maišosi biggrin.gif
Atsakyti
Kitą kart ir aš bandysiu, tik kam vakar tada apsikirpau unsure.gif
Atsakyti
na man pirma paprastom pakirpo, sako, as tau tik galus uzlydisiu, tai nelabai supratau, vis tiek man sukuojantis neiseina normaliai issisukuoti, veliasi... maniau ir as, kad ten nieko sudetingo, matyt, jai neisejo, tai pasirinko lengvesni buda.
Atsakyti
Gal yra zinanciu kur Kaune kerpa karstomis zirklemis? unsure.gif
Atsakyti