Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

sveikos,
o siaip ten tik pakerpa galiukus, ar ir gali kazkokia sukuosena pamodeliuoti? unsure.gif
Atsakyti
ir sukuosena ar pakarpyma gali padaryt jei nori,kazkur skaiciau clap.gif o tai toj ziviles salone kerpa karstom zirklem kur prie vetrunges klaipedoje taip? mirksiukas.gif kiek ten sumokejot ir kaip? unsure.gif
Atsakyti
niu knieti man isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
antra karta kirpausi karstom zirklem,gali padaryt sukuosena su jom,jei reikia,man dare trikampi,tik dar ilgio truksta,kad butu super duper,bet siaip labai faina,nuo siol tik su karstom kirpsiuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, zinau kad kaune Ametistojos salone tikrai kerpa karstomis zirklemis, bet kai atsidare naujas Akropolis, tai dabar viena savaite tas zirkles turi Hyper Maximos salonas, o kita-naudoja Akropolio Ametisteja. Reikia is anksto paskambint ir paklausti. Bent jau liepos menesi taip buvo - lankiausi Lietuvoje, pasikirpau ilgus plaukus , kaina-40 Lt. Bet as tik tiesia linija, nekarpau palukuciu savo. Vienu zodziu tik dabar, po 4 menesiu, ruosiusi eiti i kirpykla thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mane taip pat domina Klaipėdoje kirpykla "Živilė" - gal kas galit parašyti numeriuką šios kirpykls... ax.gif
Atsakyti
Na va visa tema perskaiciau, tai kaip suprantu tos karstos zirkles kaune yra: SarmaStyle, Ametistejoj ir Sigitos Studijoj smile.gif
Gal dar kas zinot kur nors? Gal dabar jau siek tiek atpigo, kai konkurencijos padaugejo? g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Gal galite parekomenduoti pas kuria kirpeja Ametistejoj Savanoriu pr. kirptis karstomis zirklemis? g.gif
Arba gal kuri buvot ir galit parekomenduoti ten gera kirpeja?
Atsakyti
4u.gif siandien kaip tik skambinausi tai kaune dar kerpa karstomis zirklemis EL rojuje vasario 16osios 4,kaina sake nuo 40 iki 60 lt,na lankstinuki tai graziai apie ta kirpima parasyta,atseit tai idealus variantas atsiaugintiplausku,kirpimo privalumai,pasteima biostimuliacija iki pat plauku saknu,plaukai maziau sakojaisi ir skiineja jugaliukai,nes plauko galiukas uzlydomas ir taip issilaiko dregme plauko viduje ir jame esancios medziagos.na cia pacitavau is to lankstinuko,pati dar bijau isbandyt
Atsakyti
Ash irgi labai norejau ishbandyti, nes galiukai skilineja ax.gif Kai ieshkojau internete informacijos apie visa geri, kuris atsitinka kai kerpa karshtom zhirklem, tai radau vienos moterishkes istorija, kaip jai plaukus sugadino kirpeja, nes nemokejo su tom karshtom zhirklem dirbt ir sulyde vargshelei visus plaukus, o po to dar bande sushukuot ir ishrove puse peruko... doh.gif Nu man baisu pasidare, nes niekas negali zhinot, ar moka kirpeja tinkamai elgtis su karshtom zhirklem, ar tik vakar jas pamate blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 08 gruodžio 2007 - 17:53
Na manau normaliame salone , aisku patyrusi kirpeja tikrai turi moketi biggrin.gif
Bent jau man tai viskas ciki buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
As apsikerpu karstom zirklem jau koki septyneta metu, kada tik turiu galimybe. Man poveikis superinis, plaukai nesisakoja daug ilgesni laika ir atrodo sveikesni. Visada kirpausi Druskininkuose, vienam salone. Nebutina kirpti tik galiukus, man viska kerpa su karstom, ir iskarpo ir ka tik noriu. Retokai galiu naudotis tuo, nes gyvenu uzsieny, tai i metus tik karta turiu galimybe grizusi tuo pasinaudoti. Kaina keliais litais didesne, bet tikrai verta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vapsa: 10 gruodžio 2007 - 20:52