Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(Eveliina @ 2009 05 25, 20:56)
Na as sian ir as pasikirpau su tom karstom zirklem, dekui Mili04 uz rekomendacijas  thumbup.gif iomu koks bus rezultatas  4u.gif

o tau kirpima dare ar tik galus trumpino?
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 27, 12:23)
o tau kirpima dare ar tik galus trumpino?

galus trumpino 4u.gif kokius 5 cm nureze 4u.gif
Atsakyti
As kirpausi Ametistejoj Kaune su karstomis zirklemis. Man kirpeja taip sako: paprastom ar karstom? Paaiskino karstu zirkliu privalumus ir nutariau, kad karstom zirklem kirptis bus geriau, nors mano galiukai visiski neskilineja! Bet galvoju, tai reikia juo ir toliau tokius islaikyti gerus, nors galai sausi tokie verysad.gif uz galiuku kirpima ir galvos plovima sumokejau 68lt, manau tai yra daug, juk tai tik galiukai...
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 05 30, 12:11)
As kirpausi Ametistejoj Kaune su karstomis zirklemis. Man kirpeja taip sako: paprastom ar karstom? Paaiskino karstu zirkliu privalumus ir nutariau, kad karstom zirklem kirptis bus geriau, nors mano galiukai visiski neskilineja! Bet galvoju, tai reikia juo ir toliau tokius islaikyti gerus, nors galai sausi tokie  verysad.gif  uz galiuku kirpima ir galvos plovima sumokejau 68lt, manau tai yra daug, juk tai tik galiukai...

As su dazymu palieku apie 200lt doh.gif kirpimas apie 70lt o toliau dazymas sveikais dazais,bet as neinu ks menesi i metus pora kartu tris tai manau kad cia visai nedaug,net vyras nepriestarauja nes mato koks rezultatas ir kaip atgaivino mano plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
Gali buti, gal man kaip studentai atvaziavus is mazesnio miesto nei Kaunas cia kainos nezmoniskos tokiu dalyku atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 05 30, 18:37)
Gali buti, gal man kaip studentai atvaziavus is mazesnio miesto nei Kaunas cia kainos nezmoniskos tokiu dalyku atrodo  biggrin.gif

nebutinai turi buti is mazesnio miestelio kad kainos atrodytu dideles,man jos ir dideles, bet kaip sakiau matant rezultata visai negaila smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš karštas žirkles cool.gif Ir dar kartu Ametistėjoje darė plaukų atstatymo procedūrą ultragarsu,kitą kart bus Kleopatra wub.gif Labai patiko kirpėja thumbup.gif Labai maloni ir apkirpo gražiai.Nors tik galiukus kirpaus,bet plaukai pradėjo trupėti,tai kai kur reikėjo daugiau pakirpti,bet pas mane plaukai karpyti,tai taip visą galvą ir reikėjo pakirpti.Man kirpėja pasakė,kad karštos žirklės ne stebuklas ir kiekvienam gali skirtingai paveikti plauką.Daug klienčių sugryšta, bet būna taip kad plaukas labai nualintas nuo tiesinimo,išsausėjęs,'įsitmpęs' ir nuo karštos žirklės dar labiau juos pažeidžia.Nu žiūrėsiu kaip bus,bet dabar patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Suprantu kad nera pigu, bet nu ka daryt, kad plaukai nezmoniskai skilineja, nors netiesinu, netepu belenkiek beleko, nedazau, tepu aliejuku ir 0 rezultatas, sake reiks ateit po triju men ax.gif nu negaila, jei uzaugs sveiki plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 31, 11:13)
Suprantu kad nera pigu, bet nu ka daryt, kad plaukai nezmoniskai skilineja, nors netiesinu, netepu belenkiek beleko, nedazau, tepu aliejuku ir 0 rezultatas, sake reiks ateit po triju men  ax.gif nu negaila, jei uzaugs sveiki plaukai  ax.gif

Visiskai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
O tu nepagalvojai, kad problema is vidaus yra? Mano visas kunas atsigavo kai pradejau gerti vandeni per diena po 2-3 litrus, ir valgyti sveikesni maista
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 05 31, 16:51)
O tu nepagalvojai, kad problema is vidaus yra? Mano visas kunas atsigavo kai pradejau gerti vandeni per diena po 2-3 litrus, ir valgyti sveikesni maista

Vandens pvz as isgeriu tikrai lb daug smile.gif bet nuo to plaukai grazesni netapo,budama nescia ir maitindama isgerdavau po 2,5litro sveikesni maista gal ir reiktu valgyt bet as valgau kuo kaloringesni lotuliukas.gif nes ir taip kaula su skura.
O jei man padejo karstos zirkles dazymas sveikais dazais vadinasi viskas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 20:49)
Išbandžiau ir aš karštas žirkles cool.gif ...

Pas kuria buvai?

Beje, as kirpausi pries menesi, pusantro, drauges atjeusios i svecius vis klausia "tai vel kirpaisi?" Kirpimas mano paprastas - kare bet daugiau pakarpytas - atrodo kaip tik ka nukirpta nors tiek laiko praejo. Pusantro ar menesi neplanuoju eiti tikrai - nes plaukai grazus, sveiki, galai geri. Tai 70 lt 3 menesiams - pigiau net nerasi manau schmoll.gif Tas ant to iseina- o be to, kaip man sake, sitas kirpimas skirtas atsiauginant plaukus arba dehidratuotiems. Ne kiekvienai jo ir reikia wink.gif
Atsakyti