Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(Rasytee @ 2009 03 16, 15:09)
tai tau jie visiskai nesisakoja  g.gif ?
nes as pries kelias dienas vel kirpausi tai jau buvo pasisakojusiu bet jau buvau nekirpus pusmeti  ax.gif

lb nedaug ziurint kiek laiko nekerpu,jei po kokiu 7-8 men nueinu tai nukerpa gal koki puse centimetro ar centimetra,as jau skaitau nedaug,nes iki tol mano plaukai nuo puses jau sakodavosi,bet jau atsiauginau nukirpom visus negerummus ir db po nebedaug tekerpa.
Atsakyti
Sveikos plauku augintojos,

labai intensyviai ieskau karstu zirkliu Siauliuose smile.gif gal kas zinot kas ir kur kerpa jomis. buciau labai dekinga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MadeInItaly @ 2009 02 06, 20:31)
siandien apsikirpau kaune akropoly Ametestejoj  biggrin.gif
Kol kas labai dziaugiuosi gal ne tiek del karstu zirkliu, kiek del kirpimo  smile.gif
Kiana viso kirpiumo buvo tik 60 lt ir labai malonus aptarnavimas  thumbup.gif

Ziuresim kaip bus su tuo sakojimusi  blink.gif

QUOTE(Rasytee @ 2009 03 15, 22:50)
aha visi kerpa . as pati einu pas Inga taip pat patinka Ieva

as ir buvau pas Inga ametistejoj kaune smile.gif
labai patiko ir aptarnavimas,ir kirpimas,ir kaina mazesne nei vilniuj, o kirpeja gal n+1 karta malonesne nei Vilniuj sarma style.

zadu greit vel pas Inga rasytis,tik sikart jau ne tik galus karstom zirklem pakirpt,bet ir plaukucius padazyt zadu. kaip ji padazo? blush2.gif gal kas bandet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 03 22, 19:14)
as ir buvau pas Inga ametistejoj kaune smile.gif
labai patiko ir aptarnavimas,ir kirpimas,ir kaina mazesne nei vilniuj, o kirpeja gal n+1 karta malonesne nei Vilniuj sarma style.

zadu greit vel pas Inga rasytis,tik sikart jau ne tik galus karstom zirklem pakirpt,bet ir plaukucius padazyt zadu. kaip ji padazo?  blush2.gif  gal kas bandet? ax.gif

Kurioj ametistejoj buvai ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 22, 21:43)
Kurioj ametistejoj buvai ir kiek kainavo?

Akropolio. 60 berods. cia maximali ju kaina,nes raso,akd nuo 40 iki 60.
Atsakyti
gal kuri nors galit i az imesti Kaune Ametistejoj dirbancios kirpejos numeriuka. nes noriu nueiti pabandyti,bet neuzsirasius is anksto turbut nelabai rastu kada priimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2009 03 23, 00:08)
gal kuri nors galit i az imesti Kaune Ametistejoj dirbancios kirpejos numeriuka. nes noriu nueiti pabandyti,bet neuzsirasius is anksto turbut nelabai rastu kada priimti  g.gif

as registruojuos bendru salono telefonu 8 37-214433 (cia akropolio ametisteja kaune)

jei kas netycia turit kirpejos Ingos telfona,brukstelekit ir man i az. busiu dekinga wink.gif
Atsakyti
as plauku nedazau tai nieko negaliu pasakyt del Ingos dazymo sugebejimu smile.gif
o registruoja bendru telefonu , manau asmeninio net ir nedaline bent jau as neturiu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 03 23, 00:26)
as plauku nedazau tai nieko negaliu pasakyt del Ingos dazymo sugebejimu smile.gif
o registruoja bendru telefonu , manau asmeninio net ir nedaline bent jau as neturiu

4u.gif
Atsakyti
Įkalbėjot, užsirašiau 4dieniui pas Ingą - labai nekantrauju bigsmile.gif
Atsakyti
As jau kokie metai kitaip ir nekerpu kaip tik karstom zirklem, is tikruju, labai man padejo. Plauku galiukai daug maziau sakojasi, svelnesni, nesiursta taip. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 03 31, 13:10)
As jau kokie metai kitaip ir nekerpu kaip tik karstom zirklem, is tikruju, labai man padejo. Plauku galiukai daug maziau sakojasi, svelnesni, nesiursta taip.  thumbup.gif

O normaliai, su jom imanoma iskarpyti, pamodeliuoti? Nera jos koks didelis griozdas?
Atsakyti