Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(Stichija @ 2009 12 03, 18:51)
Nu nors man nebeaktualu, siaip is smalsumo paklausiau. Aciu. Nebesikerpu, nes pora metu atsikirpau ir deja nepastebejau skirtumo. Beto, mane dazo ir normaliai kerpa viena kirpeja, paskui po menesio kirpimas karstom zirklem - na per didele prabanga lakstyt po du salonus  doh.gif , bet esme dar ir tai, kad kaip triuso, tai triusta, ka jiems bedaryciau, tiesiog reik turbut nustot sviesint  blush2.gif

del sviesinimo drinks_cheers.gif 100 procentu.
Atsakyti
<s>karstom zirklem</s> skirtumo nepastebejau
Atsakyti
Kirpausi karstomis zirklemis galiukus siandien siandien pas kirpeja Jolanta Lazdynuose (Vilniuje). Ir esu labai patenkinta. Mano plaukai zemiau menciu, bet kirpti pries puse metu, tai galiukai buvo patriuse. Kai nukirpo-is karto pasijuto plauku mase thumbup.gif . Pakirpo na, max 2 cm. Dar siek tiek pakarpe ataugintus kirpcius, kad graziau kristu. Nzn, man patiko. Is karto pasimate sveikesniu plauku efektas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 12 05, 01:37)
Kirpausi karstomis zirklemis galiukus siandien siandien pas kirpeja Jolanta Lazdynuose (Vilniuje). Ir esu labai patenkinta. Mano plaukai zemiau menciu, bet kirpti pries puse metu, tai galiukai buvo patriuse. Kai nukirpo-is karto pasijuto plauku mase thumbup.gif . Pakirpo na, max 2 cm. Dar siek tiek pakarpe ataugintus kirpcius, kad graziau kristu. Nzn, man patiko. Is karto pasimate sveikesniu plauku efektas wub.gif .

manau tas efektas butu pasimates ir pakirpus su paprastomis zirklemis. karstu zirkliu efekta pamatysi (arba ne) po kokio menesio..ziuresi ar plaukai patriuso tiek pat kiek ir pakirpus su paprastomis zirklemis ar maziau mirksiukas.gif parasyk koks rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 12 05, 02:09)
manau tas efektas butu pasimates ir pakirpus su paprastomis zirklemis. karstu zirkliu efekta pamatysi (arba ne) po kokio menesio..ziuresi ar plaukai patriuso tiek pat kiek ir pakirpus su paprastomis zirklemis ar maziau mirksiukas.gif parasyk koks rezultatas 4u.gif

Na, turbut, taip-ir paprastom zirklem pakirpus patriususiu galiukus, plaukai graziai atrodytu ax.gif Na, bus matyti ax.gif O kol kas noriu dziaugtis karstu zirkliu efektu blush2.gif
Atsakyti
mano patirtis su karstom žirklėm nekokia, niekada nebekirpčiau, nes po kirpimo labai plaukas pradėjo skilinėti ir slinkti, ne iš šaknų, o tiesiog skilinėdavo, ir po apkirpimo mano plaukai atrodė kaip nutriušę, nors kita kirpėja po to taisiusi mano plauku kirpimą, sakė, kad greičiausiai buvo kirpta karštomis feleravimo žirklėmis, kas yra daroma ant itin trumpų plaukų ir dėl to nušiurino mano plauką, tai iš ilgų plaukų teko palikti pusilgius, nes žiauriai pakenkė tos žirklės mano plaukams, nes plius iškarpė per visą ilgį doh.gif
Toks jausmas kad nukirpus karštomis žirklėmis, plaukas užsilydė ir nebekvėpavo , negavęs deguonies jis man nuskildavo ir išslinkdavo, dabar kai nukirpo normaliom žirklėm, plaukai nebeslenka, neskilinėja ir atgavo blizgesį. Niekada nebekirpčiau karštom žirklėm schmoll.gif
Atsakyti
nu idomiai, bet tai pas gera tada kirpeja buvai jurgi112 nes jei plaukas neskilineja tai kokio velnio is vis kirpo? blink.gif mano plaukai ilgi ir jomis kerpu jau trecius metus tai tik su jom man nebeskilinejo plaukai ir pagaliau atsigao nes buvo kosmariski.
Atsakyti
As uz plauku galiuku pakirpima karstomis zirklemis sumokejau tik 20lt bigsmile.gif
Atsakyti
As kirpau galiukus k.zirklem prie 2 men., tai super, jokiu issisakojimu, luzinejimu, kainele kaip uz galiukus brangoka, bet verta, reciau eiti reikia, man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 06, 21:06)
As uz plauku galiuku pakirpima karstomis zirklemis sumokejau tik 20lt bigsmile.gif

Oba! thumbup.gif O kur cia uz tiek pakerpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2009 12 06, 14:03)
mano patirtis su karstom žirklėm nekokia, niekada nebekirpčiau, nes po kirpimo labai plaukas pradėjo skilinėti ir slinkti, ne iš šaknų, o tiesiog skilinėdavo, ir po apkirpimo mano plaukai atrodė kaip nutriušę, nors kita  kirpėja po to taisiusi mano plauku kirpimą, sakė, kad greičiausiai buvo kirpta karštomis feleravimo žirklėmis, kas yra daroma ant itin trumpų plaukų ir dėl to nušiurino mano plauką, tai iš ilgų plaukų teko palikti pusilgius, nes žiauriai pakenkė tos žirklės mano plaukams, nes plius iškarpė per visą ilgį doh.gif
Toks jausmas kad nukirpus karštomis žirklėmis, plaukas užsilydė ir nebekvėpavo , negavęs deguonies jis man nuskildavo ir išslinkdavo, dabar kai nukirpo normaliom žirklėm, plaukai nebeslenka, neskilinėja ir atgavo blizgesį. Niekada nebekirpčiau karštom žirklėm schmoll.gif

plaukai negyvi ir jiems jokio deguonies nereik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 12 07, 15:16)
Oba! thumbup.gif  O kur cia uz tiek pakerpa? g.gif

Panevezyje mirksiukas.gif
Atsakyti